Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Ολοκληρώνω την ιστορία, με όσα έγιναν όταν με τη γυναίκα μου όταν πήγαμε σε μια εκδρομή πέντε ήμερων που διοργάνωσε η εταιρεία της για τα ανώτερα στελέχη...


Προηγούμενο μέρος: Παντρεμένος με μια πανέμορφη, αλλά συντηρητική και ντροπαλή γυναίκα

Εκείνο το βράδυ πήγαμε να φάμε όλοι σε ένα παραδοσιακό εστιατόριο, περίπου 20 χλμ μακριά από το ξενοδοχείο που μέναμε. Η Λίλα είχε πιάσει τα μαλλιά της ψηλά, με αποτέλεσμα να φαίνεται υπέροχα ο λαιμός της και οι γυμνές της ωμοπλάτες. Φόραγε ένα μακρύ μπλε φουστάνι, στενό επάνω της που διέγραφε τις καμπύλες του κορμιού της. Δεν ήταν καθόλου προκλητικό, αλλά η απλότητα του υφάσματος χωρίς κάποια επιπλέον διακόσμηση επάνω του και η λιτή εμφάνιση της, με ελάχιστα αξεσουάρ (τη βέρα με ένα δαχτυλίδι και ένα λεπτό κολιέ με ένα απλό ασημένιο δελφινάκι), ουσιαστικά αναδείκνυαν το υπέροχο σώμα της.
 
Στο τραπέζι ήταν σχετικά συγκρατημένη, αλλά πάντα γλυκιά και με το χαμόγελο που φώτιζε το πρόσωπο της να κυριαρχεί στο χώρο. Ο Διονύσης, δε μπορούσε να πάρει τα μάτια του από πάνω της. Τον έβλεπα να χαμογελάει αμήχανα κάθε φορά που μιλούσε μαζί της, σε μια προσπάθεια, ίσως, να κρύψει πόσο γοητευμένος ήταν μαζί της. Φύγαμε σχετικά νωρίς από την ταβέρνα και χωριστήκαμε σε διαφορετικές παρέες, με τα τέσσερα αυτοκίνητα που είχαμε. Ο Διονύσης ήρθε μαζί μας ως τρίτο μέλος στο αυτοκίνητο, αφού άφησε τους υπολοίπους να μπουν στα άλλα τρία αμάξια. Όλοι συμφώνησαν να πάνε σε ένα παραλιακό μπαρ και εμείς ακολουθήσαμε.
 
Στο δρόμο η Λίλα είπε πως νιώθει αρκετά κουρασμένη για δυνατή μουσική και ξενύχτι. Ο Διονύσης πρότεινε να πάμε σε ένα μικρό μπαράκι με χαλαρή μουσική και όμορφη ατμόσφαιρα. Εγώ αμέσως συμφώνησα, αλλά η Λίλα, δήλωσε ότι νυστάζει και δεν αντέχει να ξενυχτήσει. Ήταν τόσο κάθετη, που ήξερα πως δεν υπήρχε λόγος να προσπαθήσω να της αλλάξω τη γνώμη. Αφήσαμε το Διονύση στο παραλιακό μπαρ που ήταν οι υπόλοιποι κι εμείς πήγαμε στο ξενοδοχείο. Καμιά κουβέντα δεν ανταλλάξαμε ώσπου να μπούμε στο δωμάτιο. Εγώ εκνευρισμένος πήγα κατευθείαν να αλλάξω, ενώ η Λίλα έκατσε όπως ήταν στο μικρό σαλόνι. Φόρεσα ένα σορτσάκι και βγήκα στο μπαλκόνι με το κινητό. Έκατσα εκεί χαζεύοντας στα social media, ενώ από τη μεριά της δε μετακινήθηκε καθόλου από τον καναπέ. Μετά από ένα τέταρτο περίπου, βγήκε στο μπαλκόνι και μου είπε αν θέλω να μπω μέσα να μιλήσουμε. Εγώ προκλητικά μουτρωμένος της απάντησα:
 
- Γιατί δεν πας να κοιμηθείς, αφού νύσταζες.
 
- Νίκο έλα σε παρακαλώ να μιλήσουμε, είπε κοφτά.
 
Σηκώθηκα και μπήκα μέσα. Έκατσα στην πολυθρόνα απέναντι από τον καναπέ που κάθισε και ξεκίνησα λέγοντας:
 
- Σε ακούω.
 
- Μπορείς να μου πεις τι ακριβώς κάνεις;
 
- Τι εννοείς;
 
- Μην παριστάνεις τον χαζό. Έχεις ξεκινήσει ένα παιχνίδι, που ξέρεις ότι δε μου αρέσει. Προσπαθείς να δημιουργήσεις συνθήκες που θα με φέρουν κοντά στο Διονύση; έχεις τρελαθεί;
 
- Πρώτον, αυτό το υφάκι δε μου αρέσει. Αν θέλεις να τσακωθούμε προτιμώ να βγω στο μπαλκόνι. Καμία συνθήκη και κανένα παιχνίδι δεν έχω στο νου μου. Νομίζω ότι περνάς καλά και επιτέλους αν δε μπορείς να χαλαρώσεις, συνέχισε να μένεις κλεισμένη στο καβούκι σου
 
- Δηλαδή για να χαλαρώσω και να βγω από το καβούκι που εσύ λες πρέπει να γαμηθώ με κάποιον άλλο; Αντί να είσαι περήφανος που δεν έχω δώσει ποτέ δικαιώματα και είμαι δίπλα σου άψογη, με κατακρίνεις; Τι θέλεις για να νιώσεις πως είμαι χαλαρή;
 
- Θέλεις να μιλήσουμε ανοιχτά ή θα αρχίσεις τις φωνές και τις υστερίες;
 
- Παρόλο που με προσβάλλεις λέγοντας με υστερική, θέλω να μιλήσουμε ανοιχτά. Πες μου σε παρακαλώ τι επιδιώκεις;
 
- Εγώ τίποτα περισσότερο από αυτό που διαπίστωσα όταν κάναμε έρωτα κι εσύ φαντασιωνόσουν το Διονύση, ουρλιάζοντας όπως δεν έχεις κάνει ποτέ, αναφέροντας συνέχεια το όνομα του και ζητώντας να σε χύσει.
 
- Παιδί μου είσαι εντελώς σαλεμένος; Ένα παιχνίδι κάναμε και ως εκεί καλά. Σου είπα όμως πως δε θέλω να επαναληφθεί και απόψε ένιωθα πολύ άσχημα για αυτά που συνέβησαν.
 
- Παιχνίδι; Τότε γιατί με κατηγόρησες ότι εγώ έχω σχεδιάσει κάποιο παιχνίδι, το οποίο μόλις ομολόγησες ότι συμμετείχες ενεργά και μάλιστα σε έφτασε σε δυνατούς οργασμούς όσο το φαντασιωνόσουν;
 
Η αλήθεια είναι ότι γνώριζα καλά πως όλος ο σχεδιασμός ήταν δική μου φαντασίωση και την οδήγησα εκεί που εγώ είχα προσχεδιάσει. Ήταν σαν να κλέβω εκκλησία, αφού οι ανύπαρκτες εμπειρίες της δεν επέτρεπαν να διαχειριστεί επιτυχώς το θέμα. Την είδα να αισθάνεται ντροπή για κάτι που εγώ την οδήγησα και το επεδίωξα. Αφού έμεινε για ένα λεπτό χωρίς να απαντήσει ξεκίνησε λέγοντας:
 
- Νίκο, δε μπορώ να αρνηθώ ότι έγινε και πως το έζησα με τη φαντασία μου. Είναι όντως ένας γοητευτικός και ευγενικός άντρας που αν δεν ήμουν παντρεμένη και αν δε σε λάτρευα, θα μπορούσα να τον σκεφτώ ερωτικά. Όμως άλλο η φαντασία και άλλο η πράξη!
 
- Αν η φαντασία σου το θέλει, τότε δεν απέχει πολύ από την πράξη. Όλα βρίσκονται μέσα στο μυαλό μας. Τι σημασία έχει αν θέλεις κάτι και δεν το κάνεις;
 
- Δηλαδή μου λες… να κάνω σεξ μαζί του; Αυτό θέλεις;
 
- Όχι, δε θέλω αυτό, αν δεν το θέλεις εσύ! Ξέρω ότι η μόνη σου ερωτική εμπειρία είναι μαζί μου και αυτό θα μπορούσε κάποια στιγμή να λειτουργήσει ως απωθημένο. Τότε ούτε εσύ, ούτε εγώ θα ήμασταν καλά.
 
- Ναι αλλά δεν παραπονέθηκα ποτέ πως νιώθω στερημένη σεξουαλικά. Μια χαρά απολαμβάνω μαζί σου το σεξ.
 
- Και που είναι το κακό, αφού υπάρχει δυνατή αγάπη μεταξύ μας, να διανθίσουμε τις ερωτικές μας εμπειρίες; Αν δε θέλεις κανένα πρόβλημα, αλλά βλέποντας ότι θέλεις και μάλιστα τόσο έντονα, σου δίνω την ευκαιρία να το ζήσεις.
 
- Δεν είναι τόσο απλό. Πρέπει να ξέρεις ότι η ανθρώπινη επαφή και ιδίως για εμάς τις γυναίκες, το να δεχτούμε έναν άντρα μέσα μας, δεν οριοθετείται. Δε μπορείς να ξέρεις που μπορεί να οδηγήσει. Γιατί να ρισκάρουμε όταν μεταξύ μας είμαστε τόσο καλά; Δεν καταλαβαίνω πως θα μπορείς να βλέπεις έναν άλλο άντρα να με αγκαλιάζει και να μου κάνει έρωτα χωρίς να σε ενοχλεί!
 
- Αν έβαζα πάνω από όλα τον εγωισμό μου τότε θα ίσχυε αυτό που λες. Όμως θέλω να σε βλέπω να απολαμβάνεις αυτό που φαντασιώνεσαι και αυτό θα λειτουργήσει αφροδισιακά και για εμένα. Εσύ σε τελική ανάλυση θα αποφασίσεις αν θέλεις ή όχι. Αν υπάρχει αληθινή αγάπη μεταξύ μας, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Αν αμφιβάλεις για τα αισθήματα σου, τότε να το καταλάβω.
 
Σε αυτή μου την τοποθέτηση δεν απάντησε. Έμεινε σκεπτική να με κοιτάζει και μετά από λίγο είπε πως καλύτερα είναι να το σταματήσουμε εδώ και να πάμε για ύπνο. Πηγαίνοντας στο κρεβάτι μου είπε:
 
- Πρόσεξε Νίκο, αυτές οι καταστάσεις δεν ελέγχονται αν ξεκινήσουν.
 
Δεν απάντησα. Ξαπλώσαμε την πήρα αγκαλιά και κοιμήθηκε κουλουριασμένη πάνω μου. Το πρωί ξύπνησε πριν από μένα. Ήταν η τελευταία μέρα που θα μέναμε εκεί. Την επομένη θα φεύγαμε για Αθήνα. Σηκώθηκα και ήταν στο μπάνιο. Μπήκα όταν έκανε ντους και τράβηξε την κουρτίνα και βγήκε γυμνή. Παρατήρησα ότι είχε ξυριστεί επιμελώς ανάμεσα στα πόδια. Τη ρώτησα προς τι αυτή η ετοιμασία και απάντησε, ότι δεν είναι κακό που φροντίζει την εμφάνιση της.
 
- Όχι βέβαια, μου αρέσει να προσέχεις τον εαυτό σου.
 
Πήγα στο κουζινάκι και ετοίμασα τον πρώτο καφέ της μέρας και ένα πρόχειρο πρωινό. Έφτιαξα και για τους δυο μας και έκατσα στον καναπέ ανάβοντας την τηλεόραση. Ξαφνικά πρόβαλε φορώντας το μπραζίλιαν μπικίνι που δεν ήθελε επ’ ουδενί να πάρουμε μαζί μας και το έβαλα στη βαλίτσα, παρά τη γκρίνια της.
 
- Πως με βλέπεις, μου πάει; Λέω να το φορέσω στην παραλία για να μη με λες συντηρητική.
 
- Είσαι μια θεά, μια γκομενάρα, θα κάνεις θραύση.
 
Φόρεσε από πάνω ένα καφτάνι, που συνήθιζε να φοράει στο δωμάτιο για να νιώθει άνετα και έκατσε να πιούμε καφέ. Εγώ χάζευα στην τηλεόραση και κάποια στιγμή ένιωσα να μου πιάνει το χέρι και να μου λέει:
 
- Σκέφτηκα πολύ όσα είπαμε χθες. Ελάχιστα κατάφερα να κοιμηθώ και θέλω να σου πω κάποια πράγματα. Είναι αλήθεια ότι είναι για μένα μια πρωτόγνωρη αίσθηση να φαντασιώνομαι ερωτικά κάποιον άλλο άντρα. Δε θα το κρύψω, άλλωστε το διαπίστωσες ότι ερεθίστηκα πάρα πολύ στη σκέψη πως έκανα έρωτα μαζί του. Όμως φοβάμαι να το προχωρήσω. Δε μπορώ να το κάνω και δε θέλω να ρισκάρω την επαγγελματική μου αξιοπρέπεια. Αυτό που μπορώ να κάνω, είναι να εμφανιστώ όπως εσύ θέλεις στην παραλία, να αφήσω να με φλερτάρει, αν και δε νομίζω πως κάτι τέτοιο θα γίνει και να ανταποδώσω ως ένα σημείο το φλερτ. Μέχρι εκεί. Δεν ξέρω αν αυτό σε ικανοποιεί, αλλά είναι το περισσότερο που μπορώ να σκεφτώ τον εαυτό μου να κάνει. Μετά μπορούμε να παίξουμε εγώ κι εσύ, με αυτή τη φαντασίωση. Συγνώμη, αλλά δε μπορώ να κάνω τίποτα περισσότερο.
 
Η αλήθεια είναι ότι ένιωσα κάποιες τύψεις για την πίεση που καταλάβαινα ότι βίωνε. Τη φίλησα τρυφερά και της είπα να μην πιέζεται.
 
- Είσαι μια εξαιρετικά όμορφη και ελκυστική γυναίκα. Άφησε αυτή τη γυναίκα να σε οδηγήσει και όλα θα πάνε μια χαρά.
 
Κατεβήκαμε κάτω, χωρίς να βγάλει από πάνω της το ημιδιαφανές καφτάνι που άφηνε να φαίνεται το καυτό μπικίνι που φόραγε από μέσα. Πήγαμε κατευθείαν στην παραλία, αφού στο εστιατόριο δεν ήταν κανείς. Φτάσαμε στις ξαπλώστρες και βγάζοντας το καφτάνι, οι συνάδερφοι που ήταν ήδη εκεί, έμειναν να την κοιτάζουν αποχαυνωμένοι. Μια άλλη γυναίκα από αυτό που είχαν συνηθίσει να βλέπουν. Πραγματικά κι εγώ, που ήξερα κάθε λεπτομέρεια του κορμιού της, χάζευα βλέποντας τον απίστευτα στητό και προκλητικό κώλο της και το στήθος που ασφυκτιούσε μέσα στο μικρό κομμάτι υφάσματος που αδυνατούσε να το καλύψει. Οι λευκές λωρίδες δέρματος που δεν είχαν μαυρίσει από τον ήλιο λόγω του μαγιό που φορούσε όλες τις προηγούμενες μέρες, έκαναν μια πολλή ερεθιστική αντίθεση στο μαυρισμένο σώμα της.
 
Την κοίταζα και σκεφτόμουν ότι πράγματι πέρα από τον ντροπαλό και συντηρητικό χαρακτήρα της, η Λίλα ποτέ δεν είχε συνειδητοποιήσει πόσο ωραία και διαβολεμένα καλλίγραμμη ήταν. Μπήκε σχεδόν αμέσως στην θάλασσα, προφανώς γιατί ένιωθε ντροπή από όλα τα βλέμματα που εστίαζαν επάνω της. Μη χάνοντας χρόνο πήρα τηλέφωνο το Διονύση. Χωρίς περιστροφές του είπα ότι η Λίλα έχει σχεδόν υποκύψει στη σκέψη να ενδώσει ερωτικά. Έμεινε άφωνος και συνέχισα λέγοντας του τηλεγραφικά «είναι στο χέρι σου να γίνει αυτό που ονειρεύεσαι» και τον προέτρεψα να έρθει στην παραλία. Η Λίλα ακόμα κολυμπούσε στα βαθιά, όταν εμφανίστηκε ο Διονύσης. Καλημέρισε γρήγορα τους υπολοίπους και έκατσε δίπλα μου.
 
- Τι εννοείς; πλάκα μου έκανες στο τηλέφωνο;… με ρώτησε αμέσως.
 
- Θα καταλάβεις όταν τη δεις. Αυτό που μπορώ να σου πω, είναι ότι είναι σχεδόν έτοιμη να ενδώσει, αλλά δε θα το προχωρήσει ποτέ με δική της πρωτοβουλία. Κάνε τις σωστές κινήσεις και νομίζω θα έχεις αυτό που θέλεις.
 
Κάτι πήγε να ψελλίσει αλλά σταμάτησε βλέποντας τη να έρχεται προς το μέρος μας. Σάστισε όταν την είδε. Η Λίλα με διάπλατο χαμόγελο τον καλημέρισε και πήρε την πετσέτα να σκουπίσει τα μαλλιά της. Γύρισε την πλάτη της προς το μέρος μας και έσκυψε ελαφρά, τονίζοντας τον σχεδόν γυμνό κώλο της. Ήρθε και έκατσε στην ξαπλώστρα δίπλα μου έχοντας απέναντι το Διονύση. Το φρεσκοξυρισμένο μουνί της φούσκωνε προκλητικά, με τους πόρους του δέρματος να έχουν ανατριχιάσει από τις σταγόνες του νερού που έτρεχαν επάνω της.
 
- Λίλα είσαι μια κούκλα σήμερα.
 
- Ευχαριστώ! Βρέθηκε άλλος ένας εκτός του Νίκου, που μου το λέει.
 
- Δε νομίζω ότι υπάρχει κάποιος σε αυτή την παραλία που να μην πιστεύει αυτό που σου είπα!
 
Η κουβέντα μεταξύ τους συνεχίστηκε με συχνές φιλοφρονήσεις εκ μέρους του Διονύση και την αποδοχή τους από τη Λίλα. Κάποια στιγμή πρότεινε αν θέλουμε να πάμε με το αυτοκίνητο σε μια εντελώς ερημική παραλία δυτικά από την περιοχή που ήμασταν. Αυτή απάντησε «γιατί όχι». Συνέχισε ο Διονύσης λέγοντας πως έχει ένα κομμάτι χωματόδρομο και μετά περίπου μισή ώρα με τα πόδια. Συμφωνήσαμε και πήγε να πάρει τα κλειδιά του αυτοκινήτου του από το δωμάτιο κι εμείς θα τον βρίσκαμε στο χώρο στάθμευσης. Όταν έφυγε η Λίλα μου είπε:
 
- Φοβάμαι μήπως υπάρξουν σχόλια από τους συναδέρφους όταν μας δουν να φεύγουμε οι τρεις μας.
 
Την καθησύχασα, λέγοντας ότι κανείς δε μπορεί να ξέρει που πάμε και πως γνωρίζοντας την πόσο τυπική και ηθική είναι… κανείς δε θα σκεφτεί κάτι πονηρό. Σηκωθήκαμε πηγαίνοντας προς το αυτοκίνητο κι εγώ πήρα από το μπαρ τρία μπουκάλια νερό και κάποια σάντουιτς. Ο μικρός απόμακρός κόλπος απείχε όντως περίπου μισή ώρα από το σημείο που αφήσαμε το αμάξι. Πράγματι ήταν σε μια θέση με απόλυτη απομόνωση και μόνο η άκρη του φαινόταν από το χωματόδρομο που πέρναγε ψηλά από πάνω.
 
Πετσέτες δεν κουβαλήσαμε μαζί, για να μην έχουμε βάρος (κάτι για το οποίο στη συνέχεια μετανιώσαμε). Ξαπλώσαμε όλοι κουρασμένοι στην άμμο. Δεν υπήρχε ψυχή εκτός από εμάς τους τρεις. Ο Διονύσης είχε ξαπλώσει δίπλα της και είχε πλησιάσει το κεφάλι του δίπλα στο δικό της. Της μίλαγε κανονικά στην αρχή, για το πόσο όμορφη είναι η ζωή που χάνεται μέσα στην καθημερινότητα της εργασίας και πόσο θέλει να ζήσει της χαρές της. Μίλαγαν για περιοχές που είχαν πάει διακοπές, για τα φετινά σχέδια κι εγώ άκουγα χωρίς να συμμετέχω. Είχα κλειστά τα μάτια και άκουγα. Κάποια στιγμή ο Διονύσης τη ρώτησε για μένα αν κοιμήθηκα και η Λίλα μου μίλησε χαμηλόφωνα:
 
- Νίκο κοιμάσαι;
 
Εγώ δεν απάντησα και ο Διονύσης της είπε «άσε τον να κοιμηθεί». Συνέχισαν να μιλάνε, σχεδόν ψιθυριστά, τόσο που ελάχιστα μπορούσα να ακούσω. Αυτός διακριτικός και εύστοχα προσεκτικός, μέσα από τις φράσεις του, άφηνε αδιόρατα να φανεί το ενδιαφέρον του. Το ότι δεν άκουγα τι έλεγαν με έκανε να νιώσω άβολα και σηκώθηκα δήθεν ξυπνώντας.
 
- Θα καείς παιδάκι μου, γύρισε και μου είπε η Λίλα. Έκατσα λίγο κοντύτερα και ρώτησα το Διονύση αν έχει κάνει γυμνισμό.
 
- Φυσικά, μου απάντησε… και αν δε φοβόμουν μην ενοχληθείτε, θα έκανα κι εδώ. Είναι εκπληκτικό το μέρος και θεωρώ άχρηστο να φοράω μαγιό κάπου που δεν ενοχλώ κανέναν.
 
- Εμένα δε με ενοχλείς είμαι υπέρ του γυμνισμού. Είναι άλλη αίσθηση να νιώθεις ελεύθερος και να χαίρεσαι το νερό και τον ήλιο γυμνός.
 
- Η Λίλα όμως μπορεί να μην θέλει, οπότε δε θέλω να έρθει σε δύσκολη θέση, συμπλήρωσε ο Διονύσης.
 
Απρόσμενα και σχεδόν αμέσως η γυναίκα μου, του είπε πως δεν την ενοχλεί καθόλου.
 
- Κάνε αυτό που σε ευχαριστεί. Πραγματικά δεν έχω κανένα πρόβλημα.
 
Σηκώθηκε όρθιος, κοιτάζοντας με ίσως για να διαπιστώσει αν όντως εννοούσα αυτό που προκάλεσα και αφού εγώ δεν έκανα κανένα αρνητικό νόημα, κατέβασε το μαγιό του και έμεινε γυμνός. Η Λίλα δε γύρισε καν να κοιτάξει. Εγώ αυτό που είδα με εξέπληξε. Δε μπορώ να πω ότι ήταν ερεθισμένος, αλλά είχε ένα εμφανώς μεγάλο μόριο και ιδίως πολύ χοντρό. Για πρώτη φορά, παρόλο που παινευόμουν για το μέγεθος μου (18 εκατοστά σε στύση), ένιωσα κάπως μειονεκτικά. Η Λίλα εξακολουθούσε να έχει το κεφάλι γυρισμένο προς τη μεριά μου και τα μάτια της κλειστά. Ο Διονύσης ξάπλωσε ανάσκελα και τοποθέτησε με το χέρι, το πέος του απλωμένο στο μηρό του. Μιλάγαμε οι δυο μας και η Λίλα δεν συμμετείχε. Καταλάβαινα πως ένιωθε άβολα και σκέφτηκα να τη βάλω στη κουβέντα:
 
- Μωρό μου θυμάσαι στη Λευκάδα που ήμασταν μόνοι μας σε εκείνη την ερημική παραλία στο Μεγανήσι;
 
- Φυσικά. Ήταν υπέροχη παραλία.
 
- Ήταν η πρώτη και μοναδική φορά που κάναμε γυμνοί μπάνιο οι δυο μας.
 
Εκεί πήρε την πάσα ο Διονύσης και της είπε:
 
- Λίλα συγνώμη, αν σε ενοχλεί που είμαι γυμνός, ντύνομαι αμέσως.
 
Τότε ανασηκώθηκε και γύρισε ανάσκελα καθισμένη στην άμμο. Το βλέμμα της έπεσε στο γυμνό του σώμα, που για την ηλικία του ήταν φανερά γυμνασμένο και φευγαλέα την είδα να κοιτάζει χαμηλά.
 
- Σου είπα πως δεν με ενοχλεί. Αντίθετα μάλιστα, νομίζω πως είναι βλακεία σε μια τόσο ερημική παραλία να μην κάνεις ότι σε ευχαριστεί.
 
- Αν το είπες μόνο επειδή το ζήτησα, τότε μπορεί αυτό που ευχαριστεί εμένα να φέρνει σε δύσκολη θέση εσένα και δεν το θέλω!
 
Χαμογέλασε και σηκώθηκε μπαίνοντας κατευθείαν στο νερό. Έκανε ένα μακροβούτι και άρχισε να κολυμπάει. Ο Διονύσης με ρώτησε αν ήταν μαλακία να βγάλει το μαγιό και του είπα ότι πραγματικά δεν ξέρω αν ενοχλήθηκε ή όχι. Σε ελάχιστο χρόνο βγήκε από τη θάλασσα η Λίλα και προσπερνώντας μας πήγε σε ένα σκίνο. Με απλές κινήσεις έβγαλε πρώτα το πάνω μέρος του μαγιό της και το άπλωσε στο θάμνο και μετά σκύβοντας έβγαλε και το κάτω μέρος μένοντας γυμνή. Ήρθε κοντά μας, έβαλε το καφτάνι από κάτω της για να μην ακουμπάει απευθείας στην άμμο και έκατσε. Εγώ ήμουν ανάμεσα στο σοκ του απρόσμενου και τη σύγχυση της απρόβλεπτης εξέλιξης. Είδα το Διονύση να ερεθίζεται σιγά - σιγά και τον πούτσο του να σηκώνεται χωρίς έλεγχο. Η απειρία της Λίλας την εμπόδιζε να διαχειριστεί την κατάσταση και αυτό με προβλημάτισε. Θα μπορούσε να ζητήσει να φύγουμε ή να κάνει σκηνή, όμως το ότι είχε γδυθεί, χωρίς καν να της το ζητήσουμε, ήταν κάτι αδιανόητο ακόμα και στη δική μου φαντασία.
 
Η πλήρης απειρία, όπως είπα, την εμπόδιζε να ταξινομήσει με γυναικεία μαεστρία και επιτήδευση τις προθέσεις της. Δεν είχε ξαναδεί άντρα γυμνό, εκτός από μένα. Αρνιόταν σθεναρά ακόμα και να δει μαζί μου πορνό ταινία. Φανερά αγχωμένη και σοκαρισμένη καθόταν σκυμμένη προσπαθώντας να κρύψει ότι κρυβόταν από το γυμνό της σώμα, που η ίδια είχε αποφασίσει να το φανερώσει μπροστά στα μάτια μας. Αυτό που διέκρινα κάτω από τα χέρια που ακούμπαγαν στα γόνατά της ήταν οι ρώγες της που είχαν μεγαλώσει και σκληρύνει. Ήξερα πως αδιάψευστο δείγμα ερεθισμού της ήταν οι ρώγες. Είχε μια μεγάλη ευαισθησία στο στήθος και όταν ερεθιζόταν δε μπορούσε να κρυφτεί.
 
Επικρατούσε σιωπή. Ο κάθε ένας στις σκέψεις του και στην προσπάθεια ανάλυσης της κατάστασης. Η φωνή της Λίλας έσπασε την αμηχανία. Γύρισε προς το Διονύση και του είπε με εφηβική αφέλεια «είσαι πολύ όμορφος». Αυτός χαμογέλασε και τη χάιδεψε στον ώμο:
 
- Εσύ είσαι ότι πιο όμορφο και το πιο ευγενικό πλάσμα που έχω δει στη ζωή μου.
 
Αυτή σχεδόν τρέμοντας, έσκυψε και τον φίλησε. Έγειρε πάνω του και τον φιλούσε με πάθος. Είχε γυρίσει την πλάτη της σε εμένα και έβλεπα από πίσω τα χείλια του μουνιού της να γυαλίζουν από τα υγρά που έτρεχαν στα πόδια της. Έγινα θεατής μιας έντονα δυνατής ερωτικής επιθυμίας. Άκουγα τα στόματα τους να μπερδεύονται και τις γλώσσες να κάνουν θόρυβο από το βίαιο ξαφνικό αγκάλιασμα. Αυτός την πήρε αγκαλιά και τη σήκωσε πηγαίνοντας κοντύτερα στη θάλασσα, εκεί που η άμμος ήταν βρεγμένη και δεν έμπαινε στο σώμα. Την ξάπλωσε ανάσκελα και συνέχισε να τη φιλάει. Η Λίλα του ψιθύριζε «σε θέλω… μπες μέσα μου». Το καυλί του κόντευε να σπάσει και φάνταζε τεράστιο, τόσο, που ένα κύμα ζήλιας με κατέκλυσε. Σκέφτηκα αυτομάτως αν τελικά έκανα μαλακία που οδήγησα τα πράγματα σε αυτή την εξέλιξη. Παράλληλα, όμως είχα καυλώσει με το θέαμα.
 
Κοίταζα και τον έπαιζα αμίλητος. Αυτός έδειχνε να μη βιάζεται παρά τα συνεχώς εντονότερα παρακάλια της να μπει μέσα της. Έγλειφε τις ρώγες της, την κοιλιά της. Με το χέρι του ανίχνευε το μουνί της και έπαιζε αριστοτεχνικά την κλειτορίδα της. Έφτασε το στόμα του μπροστά στα γυαλιστερά χείλια της και άρχισε να τη γλείφει. Αυτή βόγκαγε και του κράταγε το κεφάλι πιέζοντας το πάνω στο μουνί της. Η γλώσσα του με μαεστρία την έκανε να σπαρταράει. Τελείωσε με δύναμη στο στόμα του ουρλιάζοντας να μπει μέσα της. Αυτός σχεδόν έσκαψε την άμμο με τα γόνατα του και έχοντας αντίσταση, μπήκε πόντο - πόντο μέσα στο μουσκεμένο μουνί της. Ήταν τεράστιος για αυτή και έβλεπα τα χείλια της να τεντώνονται σε κάθε κίνηση του προς τα μέσα της.
 
Πλέον ούρλιαζε από καύλα. Είχε χάσει την αίσθηση τόπου και χρόνου. Έχυνε συνεχώς, έτρεμε. Ψέλλιζε ακατάληπτες εκφράσεις ανάμεσα σε λέξεις και φράσεις όπως «κάνε με δική σου, είμαι δική σου, με έχεις ανοίξει, σε νιώθω βαθιά μου, με γεμίζεις, δεν έχω ξαναζήσει αυτό το γαμήσι» κ.α. Ο Διονύσης, φτάνοντας στην ολοκλήρωση της λέει δυνατά:
 
- Θα σε χύσω μωρό μου
 
- Όχι! Σε παρακαλώ, μη χύσεις μέσα μου. Είμαι σε επικίνδυνες μέρες…
 
- Χύνω μέσα σου, χύνω βαθιά στη μήτρα σου, σε γκαστρώνω τώρα…
 
Η Λίλα άρχισε να κλαίει γοερά και να λέει:
 
- Ναι μωρό μου, χύσε με, δώσ' τα μου όλα…
 
Εγώ ήδη είχα σηκωθεί όρθιος παίζοντας το καυλί μου και πλησιάζοντας κοντά έβλεπα ένα απίστευτο έως πριν λίγο θέαμα. Αυτή σα να μην κατάλαβε τίποτα συνέχισε να παραμιλάει κλαίγοντας από ηδονή. Βγαίνοντας από μέσα της ο Διονύσης πήρα κατευθείαν τη θέση του. Η γυναίκα μου ήταν σε ντελίριο. Δεν ξέρω αν κατάλαβε πως ήμουν εγώ πλέον από πάνω της. Το μουνί της είχε ανοίξει σε βαθμό που δεν ένιωθα καμία πίεση από τα τοιχώματα. Υγρά δικά της, το σπέρμα του Διονύση, ήταν ένα μείγμα που εκτινάσσονταν στο τρομπάρισμα μου μέσα και έξω από τη μέχρι πριν λίγο μονογαμική γυναίκα μου. Έχυσα κι εγώ με τη σειρά μου μέσα της. Όση ώρα τη γάμαγα ο Διονύσης τη φίλαγε, με τις γλώσσες τους να έχουν γίνει ένα. Έσκυψα κι εγώ χύνοντας και έμπλεξα και τη δική μου γλώσσα σε ένα σύμπλεγμα τριών στομάτων.
 
Η Λίλα αχόρταγα φίλαγε και τους δυο μας και όπως ήταν ανάσκελα κόντευε να πνιγεί από τα υγρά που γέμιζαν το στόμα της. Έγειρε στο πλάι μαλακίζοντας τον σχεδόν πεσμένο πούτσο του Διονύση.
 
- Ένα λεπτό μωρό μου να πάρω μια ανάσα…
 
της είπε εκείνος και χωρίς να τον ακούει καν έσκυψε και άρχισε να του τον ρουφάει. Μια απίστευτη πίπα. Αυτός άρχισε δειλά – δειλά να βλέπει το καυλί του να γιγαντώνεται μέσα στο στόμα της. Με τα δάχτυλα του έπαιρνε το σπέρμα που έτρεχε από τον κόλπο της και της το έβαζε στο στόμα. Αυτή κατάπινε και συνέχιζε να τον τσιμπουκώνει. Παράλληλα της άνοιγε με το δάχτυλο την τρύπα πίσω.
 
- Τι κάνεις;…
 
του έλεγε με λαγνεία, βγάζοντας το καυλί του από το στόμα της. Αυτός με υπομονή έπαιζε με ένα δάχτυλο που το έχωνε μέσα της, το γύριζε στη ροδέλα του κώλου και φτύνοντας το δείκτη έβαλε δυο δάχτυλα μέσα της. Τη γύρισε στα τέσσερα και φτύνοντας ξανά την τρύπα του κώλου της έβαλε το μουσκεμένο από τα σάλια της καυλί του ελάχιστα μέσα της. Μπήκε μόνο το κεφάλι κι εγώ κοίταζα αποσβολωμένος αδυνατώντας να πιστέψω ότι τόσο χοντρός πούτσος θα μπορούσε να χωρέσει στον κώλο της γυναίκας μου. Αυτή δε μίλαγε καθόλου. Έπαιρνε ανάσες κάθε που τον έσπρωχνε λίγο βαθύτερα μέσα της. Έμοιαζε να έχει τελειώσει το σάλιο του και για να βοηθήσω έσκυψα και έφτυσα εγώ πάνω στο καυλί του για να ανοίξει τον κώλο της Λίλας μου. Είχε μπει σχεδόν το 1/3 του πούτσου του και καταλάβαινα πως ήταν στο σημείο του εσωτερικού σφιγκτήρα που πόναγε και δυσκολευόταν να τον ανοίξει.
 
Βγήκε προς τα έξω και ενώ η Λίλα του έλεγε «μη». Πήρε φόρα και τρύπησε βαθιά περνώντας το εμπόδιο. Κάτι σαν ηλεκτρισμός να τη χτύπησε και τσίριξε, αλλά αυτός πλέον ήταν όλος μέσα στον κώλο της. Βρήκε ένα ρυθμό και ενώ στην αρχή δυσανασχετούσε λέγοντας του «μείνε, μη βγαίνεις, πονάω…» μετά άρχισε να το απολαμβάνει. Αυτός μετά από κάποια λεπτά, με μια κίνηση ξάπλωσε ανάσκελα και την έφερε να κάτσει πάνω του, αλλά συνεχίζοντας να της γαμάει τον κώλο. Αυτό δεν το είχε ξανακάνει ποτέ μαζί μου. Πάντα μου άρεσε να κάθεται επάνω μου και να τη βλέπω να χτυπιέται στο καυλί μου, με το στήθος της να πάλλεται, αλλά πάντα σε αυτή τη στάση τη γαμούσα από το μουνί. Τώρα ήταν πάνω του, αλλά της γάμαγε τον κώλο και με δική της πρωτοβουλία καθόταν, παρότι εμφανώς υπέφερε (ίσως και λόγω έλλειψης λιπαντικού και των κόκκων της άμμου που μεγέθυναν την τριβή). Όμως καθόταν βαθιά και τον δεχόταν όλο μέσα της.
 
Από κάποια στιγμή και μετά του ζήταγε επίμονα να χύσει, αλλά αυτός αργούσε. Σηκώθηκε όρθια και έφυγε μπαίνοντας στη θάλασσα. Είδα τον πούτσο του Διονύση να έχει πάνω του αίμα. Κατάλαβα ότι την ξέσκισε και παρότι η αγάπη μου για αυτή είναι αληθινή, παραδόξως πως, ένιωθα αυτό να με ερεθίζει. Βγήκε από τη θάλασσα, με το νερό να στάζει από πάνω της και τον πλησίασε. Ο Διονύσης με καυλωμένο τον πούτσο του την ξάπλωσε ανάσκελα και πήγε να συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε. Η Λίλα έπιασε το τεράστιο καυλί και δεν επέτρεψε να ξαναμπεί πίσω της.
 
- Διονύση πονάω πολύ από πίσω, έλα μπροστά.
 
Αυτός της είπε πως έφταιγε η άμμος και τώρα που πλύθηκε δε θα υπάρχει πρόβλημα.
 
- Όχι σε παρακαλώ, είναι πολύ μεγάλος για μένα. Άστο σήμερα, κάποια άλλη φορά.
 
Σαν ηλεκτρισμός που πέρασε σε όλο μου το σώμα, άκουσα τη γυναίκα μου να λέει στο γαμιά της «κάποια άλλη φορά». Εκείνη τη στιγμή κατάλαβα ότι μπλέξαμε. Τότε την πήρε πάλι και την έβαλε να κάτσει πάνω του αλλά μπαίνοντας μπροστά. Ένα ανελέητο σφυροκόπημα με τη γυναίκα μου να χτυπιέται κυριολεκτικά πάνω στο διογκωμένο πούτσο του και να φωνάζει πόσο πολύ της αρέσει. Έσκυψε να τον φιλήσει και η ανοιχτή ακόμα τρύπα του κώλου της, πρόβαλε προκλητικά στα μάτια μου. Πήγα από πίσω φτύνοντας στο χέρι μου και αλείφοντας το καυλί μου και μπήκα μέσα της. Τώρα την γαμάγαμε και οι δύο από μουνί και κώλο. Δεν αρνήθηκε την είσοδο μου, αφού σαφώς δεν ήταν καθόλου επώδυνη σε σχέση με όσα υπέστη λίγο πριν. Την είχα πάρει πολλές φορές από πίσω, αλλά τώρα παρά την έλλειψη λιπαντικού, την ένιωθα ανοιγμένη και χαλαρή.
 
Ένιωσα τον πούτσο του Διονύση να συσπάται και κατάλαβα ότι χύνει και αυτομάτως άρχισα και εγώ να αδειάζω βαθιά στον κώλο της. Έπεσα στην αμμουδιά ξέπνοος βλέποντας τη γυναίκα μου να πέφτει πάνω του και να του ψιθυρίζει «μη βγεις, μείνε μέσα μου». Έμειναν εκεί και τους πήρε ο ύπνος ενωμένους. Το καυλί του Διονύση είχε πέσει, αλλά παρέμενε μέσα στον κόλπο της. Το σπέρμα και τα υγρά που είχαν τρέξει στέγνωσαν και έγιναν σαν συνδετικό υλικό ανάμεσα στο ανοιχτό μουνί της και το καυλί του.
 
Κάτσαμε αρκετά εκεί στριμωγμένοι κάτω από ένα κοίλωμα βράχου που είχε σκιά. Προς το απόγευμα, άρχισε με δική του πρωτοβουλία ο Διονύσης να τη χαϊδεύει και να τη φιλάει ξανά. Η πούτσα του είχε γίνει πάλι πέτρα και σηκώθηκε όρθιος. Η Λίλα στα τέσσερα, άρχισε να του κάνει τσιμπούκι. Το μέγεθος του ήταν πολύ μεγάλο, αλλά με προσπάθεια και τη δική του πίεση στο κεφάλι της ήταν στιγμές που έβλεπα τα χείλη της να ακουμπούν στα αρχίδια του με όλο το καυλί μέσα το στόμα της ως το λαρύγγι. Πνιγόταν, σάλια έτρεχα στο σαγόνι της και έσταζαν στο στήθος της. Αυτός ενώ ως τότε ήταν τρυφερός σε ότι της έλεγε, άρχισε να της μιλάει πρόστυχα.
 
- Θέλεις να είσαι η μόνιμη κρυφή μου γκόμενα;
 
Αυτή έβγαζε το καυλί του από το στόμα της και απαντούσε:
 
- Ναι, το θέλω.
 
- Έχεις γαμηθεί ξανά με τόσο μεγάλο πούτσο;
 
- Ποτέ!
 
- Σου αρέσει ο πούτσος μου;
 
- Τον λάτρεψα!
 
- Είσαι το καλύτερο στέλεχος της εταιρείας, η γυναίκα που θαυμάζω και σκεφτόμουν ακόμα και ένα κομπλιμέντο να σου κάνω, από τώρα θα είσαι στα χέρια μου μια πουτάνα χωρίς όρια.
 
- Είμαι από το πρωί η πουτάνα σου. Αυτό δεν αλλάζει…
 
- Πότε θέλεις να γαμιόμαστε;
 
- Συνέχεια! Κάθε μέρα!
 
- Που;
 
- Όπου θέλεις εσύ! Στο σπίτι σου, στο δικό μου σπίτι, όσο λείπει το παιδί…
 
- Και ο Νίκος;
 
- Δε με νοιάζει. Ας πρόσεχε. Σε θέλω δικό μου!
 
Συνεχίστηκε αρκετά αυτό το διακεκομμένο από ερωτήσεις και απαντήσεις, τσιμπούκι και κάποια στιγμή, τον είδα να είναι έτοιμος να τη χύσει. Βγήκε από το στόμα της και έχυσε πάνω στη χούφτα του. Το σπέρμα ήταν πηκτό και σε μεγάλη ποσότητα. Της έπιασε το σαγόνι με το ένα χέρι και έφερε το άλλο με τα χύσια στο στόμα της. Της το άδειασε μέσα και εκείνη κατάπινε μονομιάς. Μετά έγλειφε προσεκτικά τη χούφτα του μαζεύοντας κάθε υγρό από τα χύσια που είχαν μείνει ανάμεσα στα δάχτυλα. Όσο του έγλυφε τα δάχτυλα και έπαιρνε τις τελευταίες σταγόνες σπέρμα στο στόμα της, γύρισε το βλέμμα της πάνω μου και με κοίταζε έντονα σαν να μου έλεγε «αυτό ήθελες; Το έκανα. Ας πρόσεχες». Ήταν τόσο όμορφη, τόσο γλυκιά και επιθυμητή, που ακόμα κι εγώ ανακάλυπτα ξανά τη μοναδικότητα της.
 
Γυρίσαμε καμένοι και διψασμένοι αργά το απόγευμα στο ξενοδοχείο. Οι συνάδερφοι τους είχαν φύγει, μάλλον για την πόλη και πήγαμε για ύπνο στο δωμάτιο μας μαζί με το Διονύση.
 
Μέσα σε όλη τη ζαλάδα, από τις πολλές ώρες στον ήλιο και όσα έγιναν στην παραλία, το μυαλό μου προσπαθούσε να σχηματοποιήσει τη νέα πραγματικότητα που δημιουργήθηκε μέσα σε ελάχιστο χρόνο. Η Λίλα, ως το πρωί ήταν μια αφοσιωμένη, πιστή και ιδιαιτέρως ντροπαλή γυναίκα. Μια γυναίκα με μοναδικές ερωτικές εμπειρίες σε όλη της τη ζωή, όσα είχε ζήσει μαζί μου από τότε που γνωριστήκαμε. Τώρα ήταν μια άλλη γυναίκα, λες και υπήρχε κρυμμένη βαθιά μέσα της μια προσωπικότητα που φρόντισα με δική μου επιμονή να βγει στην επιφάνεια. Μπήκαμε στο δωμάτιο και οι τρεις. Η Λίλα έκανε αμέσως μπάνιο και έπεσε στο κρεβάτι γυμνή. Μετά από λίγο ξάπλωσε δίπλα της ο Διονύσης επίσης γυμνός και κοιμήθηκε στην αγκαλιά του, λες και ήταν χρόνια μαζί. Εγώ ξάπλωσα στον καναπέ και αναλογιζόμουν αν αυτή η εξέλιξη, θα άλλαζε θετικά ή αρνητικά τη ζωή μας.
 
Πολύ καιρό μετά, συνεχιζόταν αυτή η κοινή για τους τρεις μας ερωτική ζωή. Δε θα επεκταθώ σε αφήγηση αυτών των μηνών που μετά τις πενθήμερες διακοπές της εταιρείας, μονοπώλησαν την προσωπική μας ζωή. Κοιμόμασταν στο σπίτι του και όταν απουσίαζε το ένα παιδί που έμενε ακόμα μαζί μας, ερχόταν στο δικό μας σπίτι. Κάναμε διήμερες εκδρομές, βγαίναμε μαζί και γενικά, ιδίως όταν ήμασταν εκτός Αθηνών, κάθε ένας μπορούσε να καταλάβει βλέποντας μας ότι υπήρχε μια ερωτική σχέση τριών ανθρώπων. Αυτό κράτησε περίπου 7 μήνες. Ένα μήνα πριν τελειώσει αυτή η κατάσταση, η Λίλα έμεινε έγκυος. Παρότι 41 στα 42 χρόνια, έγινε κάτι που δεν το είχαμε ποτέ σκεφτεί σοβαρά και για αυτό δεν λαμβάναμε κανένα μέτρο. Μας το ανακοίνωσε και στους δυο. Ο Διονύσης ενθουσιάστηκε στην ιδέα πως θα γεννηθεί ένα δικό του παιδί, αν και δεν ήταν απολύτως βέβαιο πως αυτός ήταν ο πατέρας. Η Λίλα αργότερα μου είπε πως ήταν σίγουρη ότι ήταν δικό του. Εγώ δυσανασχέτησα και είπα πως κάτι τέτοιο μόνο προβλήματα μπορούσε να φέρει.
 
Η λύση δόθηκε από τη Λίλα, που παρότι αντίθετη στις εκτρώσεις, μας είπε πως θεωρεί αδιανόητο να μεγαλώσει ένα παιδί που ο κατά νόμο πατέρας του θα έχει την υποχρέωση να το φροντίζει και να του δίνει αγάπη και ο κατ' ουσίαν πατέρας να είναι ένας ξένος άνθρωπος που δε θα μπορεί να είναι παρών στην ανατροφή του. Επίσης είπε πως τα δυο παιδιά μας δε φταίνε σε τίποτα να μπουν σε μια τέτοια στρεβλή διαδικασία, που αν οι σχέσεις των τριών μας κάποια στιγμή διαταράσσονταν τα αποτελέσματα μόνο καταστροφικά για όλους μας θα ήταν. Αποφάσισε μόνη της ότι αυτή η σχέση πρέπει να τελειώσει και αφού το συζήτησε μαζί μου, που φυσικά ήμουν ήδη σύμφωνος, το είπαμε και στο Διονύση. Τελικά σήμερα είμαστε μια χαρά μαζί, η Λίλα έχει αλλάξει εταιρεία και ο Διονύσης αποδείχτηκε κύριος και δεν μας ενόχλησε ποτέ ξανά.
 
Συγνώμη αν κούρασα με τη μακροσκελή περιγραφή, αλλά ήθελα να σκιαγραφήσω όσο πιστότερα μπορούσα όσα συνέβησαν. Υπάρχει και συνέχεια που φτάνει ως και σήμερα και όταν βρω χρόνο θα την παρουσιάσω. Όντως όμως η ζωή μας άλλαξε, μετά από εκείνες τις λίγες μέρες.


Copyright Ref Number: 16151160422S005Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.