Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Καλοκαίρι, τετάρτη μεσημέρι και η Αθήνα είχε πάρει φωτιά από την κάψα. Ξεκίνησα λοιπόν μαζί με τη Βίκυ για αναζήτηση δροσιάς σε κάποια παραλία κοντινή.

Καλοκαίρι, τετάρτη μεσημέρι και η Αθήνα είχε πάρει φωτιά από την κάψα. Ξεκίνησα λοιπόν μαζί με τη Βίκυ για αναζήτηση δροσιάς σε κάποια παραλία κοντινή. Η Βίκυ φόρεσε το μαγιό της και ετοίμασε κάτι πρόχειρο μιας και εκεί που θα πηγαίναμε ήταν μια καβάτζα μετά το Λουτράκι στην οποία πήγαιναν πολύ λίγοι. Ήθελε αρκετό ποδαρόδρομο και λόγω της ημέρας ελπίζαμε ότι δε θα 'ναι κανείς. Όταν λοιπόν φτάσαμε κατά το απόγευμα, ο κόλπος ήταν σχεδόν άδειος και οι λίγοι που ήταν εκεί μαζεύανε τα πράγματα τους. Πρότεινα λοιπόν στη Βίκυ να κάνουμε γυμνοί μπάνιο.αλλά φοβόταν μήπως έρθει κανείς. Έτσι λοιπόν, χωρίς να την πιέσω, πέταξα τα ρούχα μου και βούτηξα στο νερό. Ακολούθησε η Βίκυ φορώντας το μαγιό της χωρίς ιδιαίτερη διάθεση για γυμνισμό, αλλά με ιδιαίτερη διάθεση για τρελίτσες, καθώς την κόλλησα πάνω μου και άρχισα να την αγγίζω παντού. Ανταποκρίθηκε πολύ γρήγορα και καταλαβαίνοντας πόσο καυλωμένος ήμουν άρχισε να μου παίζει την πούτσα κάτω από το νερό.

Της έβαλα δάχτυλο στη μουνάρα και τη γαμούσα με πολύ γρήγορο ρυθμό. Ήταν τόσο πολύ καυλωμενη που χτυπιόταν πάνω μου σαν να τη χτυπούσε ρεύμα. Δεν άργησε να φωνάξει χύνω και να αρχίσει να σπαρταράει. Της έβαλα δάχτυλο και στην κωλοτρυπίδα που ήταν πολύ δουλεμένη καθώς απολάμβανε περισσότερο από κάθε άλλη το σεξ από πίσω. Εκείνη τη στιγμή λοιπόν πρόσεξα ένα ζευγάρι που είχε έρθει στην παραλία και με το θέαμα που προσφέραμε είχαν αρχίσει να παίζουν μεταξύ τους. Η Βίκυ ντράπηκε τόσο πολύ που αν την άφηνα θα έφευγε κολυμπώντας προς τα βαθιά. Εγώ ήμουν πολύ καυλωμένος από τη μια και με μια φοβερά χαβαλεδιάρικη διάθεση από την άλλη.

Το ζευγάρι έξω ήταν σίγουρα στα σαράντα, ο τύπος λίγο παχουλούτσικος, περίπου στο στυλ το δικό μου, 1.85 με καμιά 100 κιλά και η γυναίκα του μια ψιλονταρντάνα αλλά χωρίς περιττά κιλά. Εγώ τότε 35 και η Βίκυ 30, με τέλειο σώμα και ένα κώλο που δεν υπάρχει. Όπως καταλαβαίνετε το να βγω με την πούτσα κάγκελο έξω ήταν ένα θέμα  Τότε λοιπόν ο Μάκης πέταξε το μαγιό το και άρχισε να μπαίνει στη θάλασσα. Η πούτσα του ήταν σχεδόν καυλωμενη και η Βίκυ κοίταζε σαν υπνωτισμένη. Τη ρώτησα αν θα τον ήθελε και αυτόν στο κωλαράκι της. Με κοίταξε γεμάτη ντροπή αλλά και καύλα για το γεγονός ότι είχε χύσει και μάλιστα επεισοδιακά μπροστά τους και μου είπε ότι θα γούσταρε σαν τρελή να την ξεσκίσω μαζί με άλλον έναν πούτσο. Σαν τις φαντασιώσεις που περιγράφαμε στο κρεβάτι μας ο ένας στον άλλο. Ο Μάκης πέρασε κολυμπώντας πιο μακριά από μας προς τα μέσα και τότε εμείς βγήκαμε δειλά δειλά προς στα έξω παρατηρώντας την Ελένη (έτσι την έλεγαν την γυναίκα) η οποία κοίταζε με ένα πουτανιάρικο βλέμμα και κατακόκκινη από την καύλα μιας και ο Μάκης την άφησε στη μέση.

Ξαπλώσαμε στις πετσέτες και άρχισα να βάζω το χέρι της Βίκυς πάνω στον πούτσο μου που κόντευε να ανατιναχτεί. Αυτή άρχισε πολύ διακριτικά να μου τον παίζει. Ο Μάκης που βγήκε έξω εκείνη την ώρα, πήρε χαμπάρι τη φάση και λες και ήμασταν συνεννοημένοι έκανε το ίδιο στην Ελένη. Άρχισαν λοιπόν να παίζουν και σε λίγο το παιχνίδι χόντρυνε καθώς άρχισε να τσιμπουκώνει την Ελένη και να της χώνει τα δάχτυλα στη μουνάρα της κοιτώντας πότε πότε στη μεριά μας και κουνώντας το κεφάλι. Τα βλέμματα μας συναντιόντουσαν. Όλα έδειχναν ότι τη βρίσκαμε ο ένας κοιτώντας τον άλλο. Εγώ τσιμπούκωνα πλέον με τη σειρά μου τη Βίκυ παίζοντας με το μουνάκι της και ένοιωθα τόσα πολλά υγρά που δεν είχα ξανανιώσει ποτέ. Τη σήκωσα στα τέσσερα και άρχισα να τη γαμάω χωρίς αύριο. Ήθελα να της δώσω τη μήτρα στο χέρι, να την ξεφτιλίσω στο γαμήσι. Ο Μάκης έκανε ακριβώς το ίδιο λίγα μέτρα πιο πέρα. Είχα τρελαθεί, δεν είχα επαφή με τον τόπο και το χρόνο. Η Βίκυ έχυνε και ούρλιαζε από καύλα. Ο Μάκης τελείωνε μέσα στην Ελένη που ούρλιαζε χύνοντας με τη σειρά της.

Σταματήσαμε για λίγα λεπτά .Τότε ήρθε ο Μάκης και μας κάλεσε να πάμε στην παρέα τους να πιούμε ένα αναψυκτικό όπως είπε. Εμείς δε ρωτήσαμε καν ο ένας τον άλλον, σηκωθήκαμε ταυτόχρονα με τη γυναίκα μου και κάτσαμε παρέα. Σε λίγο το κλίμα έγινε πιο θερμό μιας και ούτε αυτοί είχαν παρόμοια εμπειρία αλλά επίσης και αυτοί μοιραζόντουσαν ίδιες φαντασιώσεις στο σεξ με εμάς. Όλα έδειχναν ότι η συνέχεια θα ήταν τουλάχιστον ενδιαφέρουσα. Ξεκίνησε λοιπόν η Βίκυ που προσποιούμενη ότι πιάστηκε ζήτησε λίγο μασάζ. Ο Μάκης σχεδόν πήδηξε πάνω της με ένα δικό μου νεύμα. Το ίδιο έκανα κι εγώ στην Ελένη και άρχισα να γίνομαι πιο τολμηρός. Η Ελένη έχυνε χωρίς καν να εχω μπει μέσα της χωρίς να εχω ακουμπήσει κάποιο από τα επίμαχα της σημεία. Μετά από λίγο άρχισα να αγγίζω το μουνάκι της και γυρνώντας βλέπω τη γυναίκα μου να τσιμπουκώνει το Μάκη. Ζήλια, καύλα, θυμός, τρέλα, άρχισαν να με κυριεύουν. Έβλεπα τη γυναίκα μου να βάζει τον πούτσο ενός ξένου στο στόμα της.

Τότε έπιασα την Ελένη, τη γύρισα προς στον άντρα της και άρχισα να την καρφώνω. Ούρλιαζε, φώναζε "πόσο χοντρή ειναι η πούτσα σου" και ότι της γεμίζει τη μήτρα. Ο Μάκης με τη Βίκυ είχαν σχεδόν σταματήσει και κοίταζαν σαν υπνωτισμένοι. Σάλιωσα το δάχτυλο μου και άρχισα να γαμάω την στενή σουφρα της Ελένης που με ευχαρίστηση διαπίστωσα ότι ήταν αδούλευτη. Έσκυψα λοιπόν και άρχισα να τη γλείφω βάζοντας γλώσσα στην κωλοτρυπίδα της και δάχτυλα ταυτόχρονα. Η Ελένη είχε τρελαθεί, γούσταρε σα σκύλα το ιδιότυπο γαμήσι που της έκανα. Φώναξα του Μάκη ότι θα την ξεκωλώσω και ότι θα της πάρω την παρθενιά. Εκείνος μου είπε γάμα τη την πουτανα ενώ αυτός γαμούσε τον κώλο της Βίκυς και έβαζε όλα τα δάχτυλα στο μουνί της. Έβαλα λοιπόν κι εγώ μπόλικο λαδάκι και όταν άνοιξα με τα δάχτυλα όσο περισσότερο μπορούσα την κωλότρυπα της κάρφωσα την πούτσα μου τέρμα μέσα της κλειδώνοντας με μια λαβή το κορμί της για να μην φύγει.

Πρέπει να ακουστήκαμε στην Κόρινθο το ουρλιαχτό. Έκλαιγε από τον πόνο και φώναζε στον άντρα της "μου έσκισε τον κώλο μαλάκα". Εγώ μέσα της πλέον αλλά ακίνητος. Άρχισα να κουνιεμαι σιγά σιγά, ένοιωθα ότι ο κώλος της θα μου λιώσει τον πούτσο και ότι οι φωνές θα μας βάλουν σε μπελάδες. Άλλαξε λίγο, ένοιωθα την καύλα που είχε αυτή η γυναίκα. Γαμιόταν πάνω στον πούτσο μου και φώναζε του άντρα της ότι θα τη στείλω για ράψιμο, ότι έχει ανοίξει όλη και ότι δεν θα μπορεί να κάτσει αύριο. Έπαιζε το μουνί της ταυτόχρονα και έχυνε. Κάποια στιγμή δεν άντεξα και άρχισα να χύνω μέσα στην κωλάρα της.

Τα παιδιά είχαν τελειώσει κι αυτά, δεν ξέρω πότε. Τότε έβγαλα τον πούτσο μου γεμάτο χυσια και αίματα από τον κώλο της Ελενίτσας. Ο Μάκης πρότεινε να πάμε στο σπίτι τους που ήταν λίγο πάνω από την παραλία. Μαζέψαμε τα λίγα πράγματα μας και ξεκινήσαμε...


Copyright Ref Number: 16151310322S010



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.