Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

- Τι ήταν αυτό που έκανες, δεν έχω ξαναχύσει έτσι.

- Μωρό μου τόση καύλα που σε έχω, ήθελα να σε τρελάνω, με έχεις βασανίσει τόσο καιρό, ήταν σειρά μου, να σε βασανίσω.

Σηκώνεσαι, με πιάνεις από το χέρι και με οδηγείς στον καναπέ. Βγάζεις τη φόρμα μου και με τα δόντια σου δαγκώνεις τη πούτσα μου έξω από το εσώρουχο. Τα μάτια σου είναι κολλημένα στην πούτσα μου, είμαι έτοιμος να εκραγώ, Κατεβάζεις το εσώρουχο, με σπρώχνεις στον καναπέ και αρχίζεις να γλείφεις το καυλί μου. Με τη γλώσσα σου παίζεις με το πουτσοκέφαλο, το οποίο έχει γίνει σα μανιτάρι που είναι έτοιμο να σκάσει. Με κοιτάς, ξέρεις ότι θα χύσω αμέσως. Φέρνεις τις βυζάρες σου και καλύπτεις την πούτσα μου. Αρχίζεις ένα ισπανικό, σιγά σιγά και ταυτόχρονα με τη γλώσσα παίζεις με το πουτσοκέφαλο. Δεν αντέχω άλλο, σου πιάνω το κεφάλι και σπρώχνω τον πούτσο μου βαθιά στο στόμα σου. Πνίγεσαι αλλά δεν αντιστέκεσαι, με κοιτάς στα μάτια σα να μου λες ρίξ' τα μέσα καυλιάρη μου.

- Χύνω μουνάρα μου, χύνω, πιέσ' τα καύλα μου…

Και αρχίζω να χύνω το Βόσπορο μέσα στο στόμα σου. Τινάζεις το στόμα σου πίσω, τα χύσια τρέχουν από τα χείλη σου, με κοιτάς, γελάς και με το χέρι σου τα μαζεύεις και τα ρουφάς. Αυτό ήταν… ένοιωσα 20άρης πάλι, σα να μην είχα χύσει. Σε σηκώνω και σε πετάω στον καναπέ. Φέρνω την πούτσα μου και σου χτυπάω το μουνί, το οποίο νοιώθω να τινάζεται. Τη βάζω στην τρύπα και με μια απότομη κίνηση μπαίνω μέσα σου.

- Αχ με έσκισες!

Δεν καταλαβαίνω τίποτα. Σηκώνω το ένα σου πόδι και αρχίζω να σε γαμάω γρήγορα και δυνατά. Βογκάς και σε δευτερόλεπτα χύνεις πάλι. Συνεχίζω στον ίδιο ρυθμό, με τυλίγεις με τα πόδια σου και με σπρώχνεις πλάγια. Με ξαπλώνεις στον καναπέ και ανεβαίνεις καβάλα. Έχω τα βυζιά σου στο στόμα μου και τα γλείφω. Δαγκώνω τις ρώγες σου και τις βλέπω να πρήζονται. Πιάνεις τα χέρια μου και τα κρατάς πίσω και αρχίζεις να χοροπηδάς στην πούτσα μου, τα βυζιά σου πετάγονται δεξιά και αριστερά, έχεις γύρει προς τα εμπρός και χώνεις μόνη σου την πούτσα όσο θες.

Η τέλεια καβάλα! Ανεβοκατεβαίνεις πιο γρήγορα. Το έμβολο τρυπάει τη μουνάρα σου και συνεχίζεις, συνεχίζεις μέχρι που αρχίζεις να χύνεις πάλι. Δε σταματάς, βγαίνεις απότομα, παίρνεις την πούτσα στο στόμα σου και τη ρουφάς. Με κοιτάς στα μάτια! Αυτό ήταν… αδειάζω όλα τα χύσια πάλι μέσα στο στόμα σου και τα ρουφάς σαν καλό κορίτσι.

Σηκώνεσαι και αρχίζεις να ντύνεσαι ενώ συνεχίζεις να με κοιτάς. Ακόμα δεν έχω συνειδητοποιήσει τι προηγήθηκε την τελευταία ώρα, είναι όνειρο ή αλήθεια;

- Ξύπνα είσαι καλά;

Ακούω τη φωνή της.

- Λιποθύμησες μετά την ένεση, πως νιώθεις;

- Τώρα καλά… αλλά όσο ήμουν λιπόθυμος ήμουν στους επτά ουρανούς, απαντάω.


© Copyright XStream Management. All Right Reserved.
Copyright Protected with www.ProtectMyWork.com,
Reference Number: 16151201221S009
Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


 

Όροι Χρήσης του XStream || Privacy Policy