Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Εδώ και λίγους μήνες ξεκίνησα να εργάζομαι στην εταιρεία μας με έντονο εξαγωγικό χαρακτήρα υπεύθυνη για τις πωλήσεις και το μάρκετινγκ στα Βαλκάνια, αλλά και σαν ευκαιρία για να γνωρίσω από μέσα τα πράγματα και να είμαι έτοιμη να αναλάβω την ηγεσία σε λίγα χρόνια

Εδώ και λίγους μήνες ξεκίνησα να εργάζομαι στην εταιρεία μας με έντονο εξαγωγικό χαρακτήρα υπεύθυνη για τις πωλήσεις και το μάρκετινγκ στα Βαλκάνια, αλλά και σαν ευκαιρία για να γνωρίσω από μέσα τα πράγματα και να είμαι έτοιμη να αναλάβω την ηγεσία σε λίγα χρόνια, όταν θα αποχωρήσει ο πατέρας μου.
 
Έτσι μου αναθέτει συχνά κι άλλα καθήκοντα, έστω και αν δεν είναι ακριβώς στο αντικείμενο μου. Αυτή τη φορά θα εκπροσωπούσα την εταιρεία μας σε ένα διήμερο συνέδριο, που θα λάμβανε χώρα σε παραλιακό ξενοδοχείο στο Καβούρι. Θα έμενα στο ξενοδοχείο, ενώ στο συνέδριο θα έρχονταν αντιπρόσωποι από εταιρείες (πωλητές και αγοραστές) από όλη την Ευρώπη και την Μέση Ανατολή.
 
Η πρώτη μέρα μετά την εγγραφή και την τακτοποίηση στα δωμάτια, είχε σειρά απογευματινών ομιλιών και παρουσιάσεων, ενώ το βράδυ θα έκλεινε με δείπνο και ποτά στην πισίνα του ξενοδοχείου για γνωριμίες και συζητήσεις μεταξύ των συνέδρων σε χαλαρή ατμόσφαιρα.
 
Την παρουσίαση της εταιρείας μας έκανα εγώ στους συνέδρους και τα σχόλια ήταν ιδιαίτερα θετικά και για την εταιρεία μας και για μένα προσωπικά, από τους συνέδρους, που στην πλειοψηφία τους ήταν αντρικό κοινό, μεταξύ 40-60 ετών, κάποιοι συνοδευόμενοι από τις γυναίκες τους ή κάποιες ώριμες κυρίες μάνατζερς, ενώ η παρουσία μου σε τόσο νεαρή ηλικία ξένισε ευχάριστα.
 
Μετά τις ομιλίες ανέβηκα στο δωμάτιο για σύντομη ξεκούραση, φρεσκάρισμα και αλλαγή ντυσίματος για το δείπνο και τα ποτά. Για τη βραδιά διάλεξα ένα πλατινέ ροζ μίνι φόρεμα, με γυμνούς ώμους και πλάτη, ροζ γόβες και λευκό ανοικτό σακάκι. Τα μαλλιά τα είχα σηκώσει επάνω και πιάσει πίσω σε μια πιο σοβαρή, επαγγελματική εμφάνιση, αφήνοντας γυμνό το λαιμό και τονίζοντας το μπούστο στο φόρεμα. Με κοίταξα στον καθρέφτη του δωματίου και παρά την επαγγελματική παρουσία δεν έπαυε να είναι επίσης πολύ σέξι, αφού κάτι το μίνι, κάτι το προφανές ότι δε φορούσα σουτιέν κάτω από το φόρεμα, άφηνε την φαντασία να τρέχει. Ένα απαλό κραγιόν, ίδιο χρώμα με το φόρεμα και ένα ζευγάρι σκουλαρίκια κρίκοι συμπλήρωναν την εμφάνιση.
 
Ικανοποιημένη κατέβηκα και κατευθύνθηκα στην πισίνα, όπου θα είχαμε το δείπνο, χωρισμένοι σε τραπέζια, όπως είχε φροντίσει να μας κατανείμει ο Βρεττανός οργανωτής του συνεδρίου. Δίπλα μου στο τραπέζι καθόταν μια Ιταλίδα κυρία γύρω στα 55-60, που θα φρόντιζα να τη φέρω σε επαφή με τον Ρουμάνο, τον αντιπρόσωπό μας στην Ιταλία (ναι αυτόν με τον Αρκούδο μου) και από την άλλη ένας εκπρόσωπος από τα Εμιράτα, ντυμένος παραδοσιακά. Τον έλεγαν Χαμάντ και ήταν γύρω στα 50, μελαχρινός, με μαύρα μάτια, κατάλευκα δόντια και υπέροχο χαμόγελο, γύρω στο 1.80 μ. ύψος.
 
Φάνηκε ιδιαίτερα ενθουσιασμένος που του έτυχα δίπλα του στο δείπνο και με φρόντιζε συνέχεια με ποτό και σερβίρισμα από ό,τι ήθελα από το μεγάλο τραπέζι, ενώ όλη τη βραδιά δε σταμάτησε να μου μιλάει, να λέει κολακευτικά λόγια για την ομιλία και την παρουσίαση που έκανα, αλλά και να φλερτάρει διακριτικά μιλώντας για την αποψινή μου εμφάνιση. Με έτρωγε με τα μάτια του και ομολογώ ότι κι εμένα δεν μου ήταν αδιάφορος, αφού όλη η παρουσία του είχε κάτι αρχοντικό, ευγενικό και η προσοχή, που μου έδειχνε με κολάκευε ιδιαίτερα.
 
Έτσι δεν αρνήθηκα μετά το δείπνο την πρόταση του για ποτό στα τραπεζάκια με τους καναπέδες δίπλα στη πισίνα του ξενοδοχείου, με την απαλή μουσική και τα κεράκια. Έδειξε πολύ χαρούμενος με την αποδοχή της πρότασης του και παράγγειλε σαμπάνια από το μπαρ για να μας σερβίρουν. Είχε εταιρεία δική του στα Εμιράτα, του άρεσαν τα ταξίδια στην Ευρώπη και στην Αμερική και η δυτική κουλτούρα και απ΄ό,τι φαινόταν και το γυναικείο φύλο.
 
Με έτρωγε με τα μάτια του – ιδιαίτερα το λαιμό, το στήθος μου και τα γυμνά μου μπούτια, συνέχιζε τα κολακευτικά σχόλια για την Ελληνική ομορφιά και δε σταμάταγε να μου γεμίζει το ποτήρι με σαμπάνια. Μάλλον ήθελε να με μεθύσει και νομίζω ότι τουλάχιστον να με ζαλίσει το είχε πετύχει.
 
Έτσι δεν του αρνήθηκα να μου «διαβάσει» το χέρι και να μου πει την τύχη μου. Μου έπιασε την παλάμη, ήρθε πιο κοντά μου στον καναπέ – το δεξί του πόδι ακουμπούσε τώρα το αριστερό δικό μου, το κεράκι είχε έλθει πιο κοντά μας και τα δάχτυλά του έτρεχαν αργά και βασανιστικά στο εσωτερικό της παλάμης μου και καμιά φορά – τάχα τυχαία – και πιο πάνω στο εσωτερικό του γυμνού χεριού μου (είχα βγάλει φυσικά το σακάκι και είχα μείνει μόνο με το φορεματάκι). Λίγο η σαμπάνια, που με είχε ζαλίσει και χαλαρώσει, λίγο ή ακατάσχετη φλυαρία του και τα όσα αστεία μου έλεγε για την τύχη μου και το μέλλον μου, λίγο τα κολακευτικά του σχόλια και το πεινασμένο βλέμμα του «αρπακτικού», που τόσο είμαι από μικρή συνηθισμένη, με άφησαν ευάλωτη σε τολμηρότερα αγγίγματα του. Όχι πέραν από το χέρι, αλλά το αργόσυρτο σαν χάδι σύρσιμο των δαχτύλων του στο χέρι μου με είχε ήδη αναστατώσει. Σκέφτηκα ότι ήταν ώρα για ύπνο και του το είπα προς απογοήτευση του. Κάλεσε για την πληρωμή (επέμεινε να πληρώσει τα ποτά και τον άφησα) και ανασηκώθηκα, χωρίς να φορέσω το σακάκι.
 
Ένιωσα να ζαλίζομαι, ναι το ποτό με είχε ζαλίσει μάλλον σοβαρά και παραπάτησα. Με συγκράτησε περνώντας το χέρι του στη μέση μου και πιάνοντας μου με το άλλο του χέρι το δικό μου. Κοκκίνισα που επέτρεψα να ζαλιστώ και δεν μπόρεσα να αρνηθώ να με συνοδεύσει στο ασανσέρ. Παρατήρησα το βλέμμα του να χαϊδεύει τη γυμνή μου πλάτη που έβλεπε τώρα, όποτε του δινόταν η ευκαιρία μέσα από τον καθρέφτη του ασανσέρ. Δεν έμεινε εκεί, αλλά με οδήγησε μέχρι το δωμάτιο μου, πάντα με το χέρι του στη μέση μου.
 
Στην πόρτα του δωματίου μου σαν καληνύχτα έσκυψε και καθώς με κρατούσε ήδη από τη μέση με τράβηξε πάνω του. Τα χείλη του αναζήτησαν τα δικά μου και με έσπρωξε μέσα στο δωμάτιο. Κι εγώ ξαφνιασμένη απλά άφησα το σακάκι να πέσει από τα χέρια μου. Έκλεισε την πόρτα και με ακούμπησε στον τοίχο κολλώντας τα χείλη του στον γυμνό μου λαιμό.
 
- Όχι κύριε Χαμάντ. Φτάνει, αρκετά!
 
- Ω κυρία Μαρία είσαι τόσο όμορφη, τόσο επιθυμητή!
 
Τα χείλη του ήταν καυτά στο λαιμό μου, αλλά το κορμί μου είχε ανατριχιάσει. Τα δάχτυλά του, που πριν λίγη ώρα χάιδευαν την παλάμη του χεριού μου, τώρα χάιδευαν το στήθος μου πάνω από το αποκαλυπτικό φορεματάκι. Είχε τον έλεγχό μου. Ήμουν ζαλισμένη, ήταν μέσα στο δωμάτιό μου, ήταν πιο έμπειρος, σωματώδης και δυνατός, πολύ ερεθισμένος μαζί μου και εγώ ένιωθα ήδη αναστατωμένη από τα φιλιά και τα χάδια του.
 
- Ω κύριε Χαμάντ, μη, δεν είναι σωστό!
 
Σιγά μην με άκουγε. Κάτι σαν μουγκρητό πεινασμένου αρπακτικού βγήκε από τα χείλη του και γονάτισε μπροστά μου. Τα χέρια του χάιδεψαν τα γυμνά μου μπούτια προς τα πάνω. Το φορεματάκι μου ανασηκώθηκε και οι παλάμες του χούφτωσαν το γυμνό μου κωλαράκι. Τα μάτια του έφαγαν αρχικά το μαύρο στριγκάκι που φορούσα, πριν τα χείλη του και τα δόντια του αρχίσουν να τρώνε το μουνάκι μου πάνω από το εσώρουχο. Τα χέρια του έσπρωχναν το κορμί μου στο στόμα του. Δεν είχα τη δύναμη να του αντισταθώ, ήμουν κι εγώ ερεθισμένη και τα χέρια μου απλά χάιδευαν τα μαλλιά του και έσπρωχναν το κεφάλι του, σαν να προσπαθούσα να το βάλω μέσα μου. Βόγκηξα. Όταν μου κατέβασε το στριγκάκι και η γλώσσα του βυθίστηκε στο μουσκεμένο, καλοξυρισμένο μουνάκι μου.
 
Μου άνοιξε τα πόδια και άρχισε να γαμάει το παραδομένο μουνάκι μου με τα δάχτυλά του, ενώ το στόμα του επιτέθηκε στην κλειτορίδα μου. Το δωμάτιο γέμισε με βογκητά, ο ρυθμός του έγινε πιο γρήγορος, το σφυροκόπημα του πιο βίαιο και...
 
- Ω κύριε Χαμάντ, ω, ω... Φτάνω, χύνω... αχ...
 
Είδα την ικανοποίηση στο πρόσωπό του. Είχε κερδίσει τη μάχη. Το ξέραμε κι οι δύο. Δε θα μέναμε εκεί.
 
Ανασηκώθηκε και με πήρε στα χέρια του και με ξάπλωσε στο μεγάλο κρεβάτι. Το φορεματάκι ανασηκωμένο, αφήνοντας το κορμί μου ολόγυμνο από κάτω. Έσκυψε πάνω μου και τα χέρια του έπιασαν τα δύο ραντάκια από το φόρεμα και τα κατέβασαν. Το στήθος μου παρουσιάστηκε ολόγυμνο, ερεθισμένο, με τις ρώγες μου ανορθωμένες και προσκαλώντας για φιλιά και χάδια. Το φορεματάκι μου είχε γίνει πια μια λωρίδα τυλιγμένη στη μέση μου, αφήνοντας το κορμί μου γυμνό και πάνω και κάτω.
 
Ο Χαμάντ ανέβηκε στο κρεβάτι, γονάτισε ανάμεσα στα πόδια μου, πέταξε την παραδοσιακή του ενδυμασία πάνω από το κεφάλι του και με πλησίασε. Ήταν πολύ ερεθισμένος και αρκετά προικισμένος. Έπεσε πεινασμένος πάνω στο στήθος μου. Το δεξί του χέρι χάιδευε το ένα μου στήθος, το ζούλαγε, μου τσίμπαγε την ερεθισμένη ρώγα και την έστριβε με βία, τρελαίνοντας με. Το στόμα του, τα χείλη του, η γλώσσα του και τα δόντια του έτρωγαν το άλλο μου στήθος. Το κεφάλι μου είχε πέσει πίσω, τα μαλλιά μου είχαν λυθεί, τα μάτια μου ήταν μισόκλειστα και του είχα παραδοθεί.
 
- Ω κύριε Χαμάντ, ω... σπαρταρούσα κάτω από το άγγιγμα του.
 
Και τότε τον ένιωσα, ο πούτσος του είχε γίνει κάγκελο. Φαντάζομαι όλη την βραδιά θα ήταν κάπως έτσι. Είχε βρει την είσοδο από το μουνάκι μου και σιγά – σιγά άρχισε να μπαίνει μέσα μου. Τα χέρια μου τα είχα τυλίξει πάνω από το κεφάλι μου αφήνοντας το κορμί μου στο έλεος του. Άρχισε να μπαίνει και να βγαίνει αργά – αργά στο μουνάκι μου.
 
- Μαρία, Μαρία, σε θέλω... είσαι τόσο όμορφη, τόσο επιθυμητή...
 
- Αχ κύριε Χαμάντ, δεν είναι σωστό... αχ...
 
Με σφυροκοπούσε χωρίς έλεος και το πρόσωπό του είχε γίνει κατακόκκινο. Το δεξί χέρι του άφησε το στήθος μου και άρχισε να παίζει με την κλειτορίδα μου. Η αναπνοή μας ήταν βαριά και γρήγορη τώρα, η αμοιβαία καύλα είχε γεμίσει την ατμόσφαιρα στο δωμάτιο, η σαμπάνια είχε κάνει τα πράγματα να τρέξουν πιο εύκολα. Ανασηκώθηκε λίγο, έπιασε με τα χέρια του τους ώμους μου και με δυνατά τινάγματα προς τα εμπρός άρχισε να δίνει τις τελευταίες του ωθήσεις πριν να τελειώσει. Ήταν όμορφα βίαιος τώρα και γεμάτος ανεξέλεγκτο πάθος.
 
Ήθελε να τελειώσει μέσα μου, αλλά δεν ήξερε αν πρέπει να το κάνει. Βγήκε και με γύρισε μπρούμυτα.
 
- Μαρία τι κώλος! Τέλειος κώλος!
 
Ήξερα τι ήθελε. Ήδη μου χάιδευε τον κώλο με τα δυνατά χέρια του, τον ζούλαγε, τον άνοιγε, τον έκλεινε και άρχισε να τρίβει τον πούτσο του πάνω του.
 
- Όχι Χαμάντ, όχι, ψιθύρισα, όταν ένιωσα τον πούτσο του να αγγίζει τόσο ερεθισμένος την κωλοτρυπίδα μου. Ήξερα ότι όσα όχι κι αν έλεγα δεν θα με άκουγε. Είχε μαζεμένη την καύλα όλης της βραδιάς, όλης της γνωριμίας μας. Με πόθησε ντυμένη και μετά με είδε και μισόγυμνη και γυμνή, με άγγιξε, με γεύτηκε και τώρα ήθελε τη δική του λύτρωση.
 
Έσπρωξε και βόγκηξα από πόνο και ηδονή. Έσπρωξε περισσότερο, το κορμί μου ήταν αφημένο στο ερωτικό του πάθος. Άρχισε να μπαίνει μέσα μου λίγο – λίγο. Με άνοιγε, με χαλάρωνε, με κατακτούσε. Ο κώλος μου του είχε παραδοθεί, είχε δική του ζωή, δικό του αμέτρητο ερωτισμό, δική του επιθυμία για καύλα και για να νιώσει ότι του ανήκε και να με κάνει να χύσω και πάλι ...
 
Τώρα με γαμούσε και πάλι με ρυθμό, ο πούτσος του είχε προσαρμοστεί στο κωλαράκι μου, όπως πριν στο μουνάκι μου. Τα χέρια του με είχαν βάλει στα τέσσερα και μετά είχαν χουφτώσει το στήθος μου. Σε κάθε του ώθηση προς τα εμπρός ένιωθα την απόλυτη παράδοση στον εξωτικό άντρα και μαζί την απέραντη ηδονή.
 
Δεν αντέξαμε περισσότερο. Επιτάχυνε και άρχισε να χύνει μέσα μου, ενώ κι εγώ ακολουθούσα με τα χάδια στην κλειτορίδα μου και τα δάχτυλα στο μουνάκι μου.
 
- Ω... Χαμάντ!
 
- Μαρία έρωτα μου, έλα μαζί μου στο Ντουμπάι!
 
Πέσαμε αποκαμωμένοι στο κρεβάτι, ζαλισμένοι από το ποτό και το άγριο σεξ. Ήταν τρυφερός και γλυκός και δε σταμάτησε να με φιλάει και να με χαϊδεύει. 'Όταν έφυγε μπήκα στη μπανιέρα να ηρεμήσω μέσα στο αφρόλουτρο και να καταλάβω τι είχε συμβεί.
 
Αύριο ήταν η δεύτερη μέρα του συνεδρίου.


Copyright Ref Number: 16151310322S012Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.