Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Μόλις φτάνει το κορμί μου πάνω του νιώθω πόσο καυλωμένος ήταν. Πριν προλάβω να αντιδράσω, με πιάνει από τον λαιμό και με φιλάει με πολύ πάθος. Τον πιάνω από τον σβέρκο και πλέον η γλώσσα του παλεύει με την δική μου και οι ανάσες μας έχουν γίνει ένα.

Έτος 2006. Ήμουν κατασκήνωση. Η συγκεκριμένη, φιλοξενούσε και άτομα από Ρωσία, Ουκρανία, Κύπρο. Ένα πρωί στην τραπεζαρία, μου έφυγε ο δίσκος με το φαγητό από τα χέρια και όλοι με κορόιδεψαν. Εκείνος όμως ήρθε να με βοηθήσει. Τότε τον γνώρισα. Ένα αγοράκι από την Ουκρανία, με ξανθά μαλλιά και καταγάλανα μάτια. Κάναμε παρέα όλο το καλοκαίρι. Μου έπιασε το χέρι. Ακόμη θυμάμαι πόσο κοκκινίσαμε και οι δύο. Μια μέρα πριν φύγει, βρήκα στην παραλία μια πέτρα σε σχήμα καρδιάς. Του την έδωσα. Με δάκρυα μου έδωσε ένα φιλί στο μάγουλο και έφυγε. Πίστευα πως δεν θα τον ξαναδώ ποτέ.
 
Καλοκαίρι 2017. Δουλεύω ως ομαδάρχισσα σε μια οργάνωση που φέρνει από το εξωτερικό Ρώσους, Ουκρανούς και Βούλγαρους ώστε να γνωρίσουν την Ελλάδα με διάφορες εκδρομές. Εκείνη την ημέρα μας είχε πει η αρχηγός να μην κοιμηθούμε νωρίς γιατί το γκρουπ (κολυμβητές) θα ερχόταν 1-2 το βράδυ. Φτάνουν. Βγαίνουμε έξω να τους βοηθήσουμε με τις βαλίτσες τους. Παίρνω μια βαλίτσα, πάω να πάρω δεύτερη, όμως κάποιος δεν την αφήνει. Σηκώνω το βλέμμα μου ενοχλημένη. Ήταν εκείνος. Ο αθώος παιδικός μου έρωτας είχε μεταμορφωθεί σε άντρα. Ψηλός, τουλάχιστον 1.85, γυμνασμένος, ξανθά μαλλιά. Τα μάτια του ολόιδια, καταγάλανα, όμως το βλέμμα του είχε αλλάξει, ήταν πιο σκληρό. Μούδιασα. Αφήσαμε ταυτόχρονα σχεδόν τα πράγματα και αγκαλιαστήκαμε. Δεν ανταλλάξαμε ούτε μια κουβέντα. Πάρα μόνο γελούσαμε. Μέχρι που φτάσαμε στο δωμάτιο του. Είχε μάθει από τη μητέρα του άπταιστα ελληνικά όμως είχε μια προσφορά που συχνά τον πείραζα για αυτό. Με κάρφωνε με βλέμμα πονηρό, υποσχόμενο κάποια τιμωρία. Βγάζω τη ζακέτα που φορούσα και τότε αντιλήφθηκε πως δεν είμαι το κοριτσάκι που θυμόταν. Ήμουν πια γυναίκα με μεγάλο στήθος, σαρκώδη χείλη και έναν αρκετά καλοσχηματισμένο κώλο. Αντιλαμβάνομαι ότι έχει καυλώσει με το θέαμα. Δεν ανέφερα κάτι όμως το χαμόγελο μου δεν κρυβόταν.
 
Προσπαθήσαμε να χωρέσουμε μέσα σε 2 ώρες τα νέα μας αλλά δε γινόταν. Κατά τις 3 τον καληνυχτίζω με ένα φιλί στο μάγουλο και πηγαίνω στο δωμάτιο μου. Η καρδιά μου χτυπούσε σαν τρελή αλλά ένιωθα μια κάψα. Με αγγίζω και ήμουν υγρή. Εκεί αντιλήφθηκα πως κάτι καλό θα ακολουθήσει τις επόμενες μέρες.
 
Ξυπνάω το πρωί και κατεβαίνω για πρωινό. Ήταν ήδη κάτω. Δε με χαιρετάει, δε με κοιτάει. Παίρνω ο,τι χρειάζομαι από το μπουφέ και κάθομαι σε άλλο τραπέζι. Μέχρι και που έφυγα δε μου μίλησε. Ήμουν ήδη λίγο εκνευρισμένη. Ανεβαίνω στο δωμάτιο και ετοιμάζομαι για την πισίνα. Βάζω ένα μαύρο ολόσωμο μαγιό που με κολάκευε πολύ και το μπούστο επιδείκνυε τόσο την ποσότητα όσο και για την ποιότητα του. Βάζω τα γυαλιά και τυλίγω ένα γαλάζιο παρεό. Κατεβαίνω στην πισίνα αλλά δεν ήταν εκεί. Παίζω με τα παιδάκια και τα επιβλέπω. Βγαίνουν να πάνε για μπάνιο και βρίσκω την ευκαιρία να βουτήξω στη θάλασσα που απείχε λίγα μέτρα από το ξενοδοχείο. Ήταν εκεί. Έπιασα τον εαυτό μου να δαγκώνω τα χείλη μου με το θέαμα του. Ξαπλωμένος στην ξαπλώστρα, το κορμί του με ελαφριά γράμμωση και σταγόνες της θάλασσας, ξανθά βρεγμένα μαλλιά και ένα μπλε μαγιό που δε μπορούσε να κρύψει εντελώς τα προσόντα του από το ανθρώπινο μάτι. Κάνω πως δεν τον βλέπω και κάθομαι 2, ξαπλώστρες μακρυά του. Απλώνω την πετσέτα που είχα και αφήνω την τσάντα που είχα πάρει. Πάω με γυμνά πόδια στη θάλασσα τάχα να νιώσω τη θερμοκρασία και κάνω κάθισμα ώστε να ακουμπήσω τα χέρια μου. Διακρίνω πως το βλέμμα του είναι πάνω μου. Βγάζω το παρεό και τα γυαλιά, τα βάζω στην τσάντα και μπαίνω στη θάλασσα. Άπλωνα λίγο νερό πάνω μου, στα χέρια μου, στον λαιμό μου που κατέληγαν στο στήθος μου. Κάνω ένα μακροβούτι και ευχαριστιέμαι την πολυαγαπημένη θάλασσα. Βγαίνω πιο ρηχά, ξεχνάω ότι βρίσκεται εκεί και ξαπλώνω ανάσκελα κλείνοντας τα μάτια και απολαμβάνοντας τον ήλιο που ζεσταίνει την πάνω πλευρά του κορμιού μου.
 
Κάποια στιγμή νιώθω ένα μικρό κυματάκι. Ανοίγω τα μάτια μου και τον βλέπω λίγα μέτρα μακρυά μου προσπαθώντας να με τρομάξει. Δεν του δίνω σημασία και ξανακλείνω τα μάτια μου. Πλησιάζει.
 
- Θέλεις παρέα;
 
- Θα προτιμούσα όχι, αλλά αφού ήρθες...
 
Κάνει μια βουτιά, περνάει από κάτω μου και βγαίνει το πρόσωπο του κοντά στο κορμί μου, στο στήθος μου. Ήδη ένιωθα να ζεσταίνομαι και δεν έφταιγε ο ήλιος.
 
- Σαν πολύ μεγάλο στόμα δεν έχεις για κοριτσάκι;
 
- Έγινες και άντρας. Με συγχωρείς το είχα ξέχασα προς στιγμήν (χαμογελάω με κλειστά τα μάτια)
 
Επικρατούν κάποια δευτερόλεπτα σιωπής. Μισοανοίγω τα μάτια μου, δεν είναι δίπλα μου. Είναι πίσω από το κεφάλι μου. Με πιάνει, μου βάζει τα πόδια στο νερό και τραβάει το σώμα μου πάνω του με κατεύθυνση στα ανοιχτά της θάλασσας. Μόλις φτάνει το κορμί μου πάνω του νιώθω πόσο καυλωμένος ήταν. Πριν προλάβω να αντιδράσω, με πιάνει από το λαιμό και με φιλάει με πολύ πάθος. Τον πιάνω από τον σβέρκο και πλέον η γλώσσα του παλεύει με την δική μου και οι ανάσες μας έχουν γίνει ένα. Λύνει με το άλλο του χέρι το μαγιό και πλέον το στήθος μου είναι γυμνό και γυαλίζει από το νερό. Αρχίζει να με χουφτώνει δυνατά και να προσπαθεί να χωρέσει το στήθος μου στην παλάμη του. Μου τραβάει τις ρώγες και τις χαϊδεύει. Κατεβάζει το χέρι του στο μουνί μου. Νιώθει πόσο υγρή έχω γίνει. Σταματάει το φιλί.
 
- Γιατί είσαι έτσι καργιόλα;...
 
και μου δίνει ένα απαλό χαστούκι. Τα έχασα. Δεν περίμενα να με πει έτσι. Καύλωσα ακόμη περισσότερο. Αρχίζω να βγάζω μικρά βογκητά από την ηδονή. Μου σκάει ένα χαστούκι λίγο πιο δυνατό για να σκάσω. Γελάω.
 
- Με ένα χάδι νομίζεις πως θα με κάνεις να σταματήσω;
 
Το βλέμμα του σκοτεινιάζει. Μου βάζει δύο δάχτυλα στο στόμα, βαθιά θέλοντας να με πνίξει. Μόλις είδε ότι εγώ τα ρουφούσα με απόλαυση έβαλε και τρίτο. Βγάζει την πούτσα του από το μαγιό, παραμερίζει το μαγιό μου, και μπαίνει βασανιστικά στο μουνί μου. Έμπαινε σιγά σιγά και με κοιτούσε όσο του έγλειφα και ρουφούσα τα δάχτυλα του. Βγάζει το χέρι του από το στόμα μου και αρχίζει να παίζει με πάθος το μουνί μου όσο παράλληλα έμπαινε με περισσότερη δύναμη και βία. Με καυλωμένη και επιβλητική φωνή μου λέει:
 
- Χύσε με. Δε θα είναι η τελευταία φορά στο υπόσχομαι.
 
Δεν μπορώ να κρατηθώ. Πλέον ο ρυθμός της ανάσας μου γίνεται πιο γρήγορος, αρχίζω να κουνιέμαι μόνη μου πάνω του προσπαθώντας να φτάσω όσο πιο βαθιά μπορώ. Καταλαβαίνει ότι είμαι κοντά. Βάζει το χέρι του στο στόμα μου και φέρνει το αυτί του πιο κοντά. Σπαρταράει το κορμί μου και νιώθω να γίνεται έκρηξη. Χύνω στην πούτσα του έντονα. Μόλις τελειώνω βγαίνει, την παίζει και τελειώνει στη θάλασσα. Με αγκαλιάζει για λίγα δευτερόλεπτα μέχρι να ηρεμήσει. Μετά το βλέμμα του γίνεται πιο σκληρό.
 
- Θα σου μάθω ποια είναι η θέση σου. Αρκεί να το θελήσεις και φυσικά να το ζητήσεις..
 
Κάνει κίνηση να φύγει, γυρνάει, με κοιτάει στα μάτια και συμπληρώνει... "στα γόνατα".
 
Η συνέχεια έπεται...


Copyright Ref Number: 16151310322S010Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.