Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Γεια σε όλους. Είμαι ο Άλεξ και η ιστορία μας πάει 28 χρόνια πίσω, όταν έκανα πρώτη φορά μάτι στη ζωή μου και ήταν σε παρτούζα της μάνας μου.

Γεια σε όλους. Είμαι ο Άλεξ και η ιστορία μας πάει 28 χρόνια πίσω, όταν έκανα πρώτη φορά μάτι στη ζωή μου και ήταν σε παρτούζα της μάνας μου. Αλλά ας το πάρουμε από την αρχή.

Είμαστε τρία αδέλφια, εγώ ο πιο μεγάλος, μια αδελφή στη μέση και ένας πιο μικρός. Η μάνα μου από όταν άρχισα να καταλαβαίνω τι είναι άντρας - γυναίκα και τι παίζει μεταξύ τους, πήρα χαμπάρι ότι ήταν πεταχτούλα. Χώρισε όταν ήμουν 15 και η ιστορία συνέβη όταν ήμουν 17 και εκείνη 39.

Δούλευε τότε σε πλυντήρια ρούχων, μεγάλη μονάδα όπου δούλευαν 13 άτομα. Ήξερα ότι την πηδάει το αφεντικό της, ένας παντρεμένος, χοντρός. Εγώ δούλευα τότε αλλά έπαιρνα και συμπλήρωμα από τους δικούς μου. Κάποτε λοιπόν που έχω μείνει από λεφτά και κάρτα στο κινητό, πήγα απροειδοποίητα στη δουλειά της μάνας μου. Φοβόμουν μήπως δεν την προλάβω γιατί τέτοια ώρα συνήθως είχαν παραλαβή τα άπλυτα από ξενοδοχεία που έπρεπε να ετοιμαστούν για το επόμενο πρωί.

Εκείνη την ημέρα (όπως είδα μετά) είχε βάρδια η μάνα μου με τον ανιψιό του αφεντικού, τον Κώστα, έναν 25άρη, τούμπανο γυμνασμένο και κούκλο αντικειμενικά. Φτάνοντας βλέπω και τα τρία βανάκια της εταιρίας παρκαρισμένα και σκέφτηκα πως ήμουν τυχερός γιατί αν πήγαινε μετά κανένας προς την πόλη θα έπαιρνε κι εμένα και θα γλίτωνα το περπάτημα. Πού να ήξερα...

Οι οδηγοί ήταν ένα παλικάρι 21 χρόνων, φοιτητής από βόρειο Ελλάδα, ονόματι Νίκος, με νορμάλ σώμα και νορμάλ τύπος και δύο Αλβανοί 40ρηδες, ο Ματέο και ο Έντι, παντρεμένοι, κλασικοί οικογενειάρχες, με κοιλίτσα και με μια Άμστελ μόνιμα στο χέρι.

Πάω προς την είσοδο... κλειστά. Ωραία σκέφτομαι, τελειώνουν. Ακούω από μέσα γελάκια της μάνας μου. Ώπα λέω... η μαμά "διασκεδάζει" με το αφεντικό. Πάω σιγά σιγά προς ένα παράθυρο και μένω κάγκελο! Η μάνα μου στα 4 τσιμπούκωνε τον Κώστα και τραβούσε μαλακία στο Νίκο και τον Έντι. Ο Ματέο ήταν πίσω της και της έγλειφε τη μουνάρα.

Για μισό λεπτό μου κόπηκε η ανάσα, στο επόμενο όμως μισό λεπτό η πούτσα μου καύλωσε τόσο που κόντευε να σπάσει. Κάποια στιγμή η μάνα μου κρατάει τον Κώστα και αρχίζει το τσιμπούκι στον πιτσιρικά, ενώ από πίσω ο Ματέο είχε αρχίσει το όργωμα του μουνιού της. Εγώ τράβαγα μαλακία σαν τρελός και καταλάβαινα από τον τρόπο που κινούνταν η μάνα μου ότι είχε φάει πολύ πούτσα στη ζωή της. Ο Ματέο τη γαμούσε και τη χτύπαγε στον κώλο. Άρχισαν να αλλάζουν θέσεις. Στο στόμα τώρα είχε τον Έντι και τη γαμούσε ο Κώστας. Αυτή κάθε τόσο φώναζε "κι άλλο, μη σταματάς πουτσαρά μου". Ο Κώστας τη γαμούσε με απίστευτη δύναμη για κάνα πεντάλεπτο και άλλαξε με το Νίκο ο οποίος δεν κρατήθηκε πολύ και της είπε:

- Θα χύσω μωρή πουτάνα... που τα θες;

- Στο στόμα γαμιάδες μου σήμερα... όσες φορές και να με χύσετε τα θέλω στο στόμα...

και όρμησε σα λυσσασμένη στο μικρό. Καρφώνει το καυλί του στο λαρύγγι της και με δύο μέσα έξω αυτή αρχίζει να καταπίνει τα χύσια του. Του καθάρισε καλά τον πούτσο και του λέει:

- Πάρε ανάσα καυλιάρη... έχω άλλους τρεις πούτσους να με χύσουν.

Εκτός από αυτά που έβλεπα είχα μείνει και άφωνος με αυτά που άκουγα. Πάει προς τους άλλους τρεις, ορμάει στον Έντι που δεν είχε γαμήσεις ακόμα, του σκάει ένα γλωσσόφιλο και του λέει...

- Ξάπλωσε μωρό να καβαλήσω την πουτσάρα σου.

Την καρφώνει με τη μία στο μουνί της και άρχισε να γαμιέται σαν τρελή. Οι άλλοι δύο της τον έδιναν πίπα, την έβριζαν, την έφτυναν και αυτή φώναζε "ξεφτιλίστε με κι άλλο την καργιόλα". Ο Κώστας της γαμούσε το στόμα και αυτή του έβαζε κωλοδάχτυλο. Ο Έντι πήρε θέση στην κωλάρα της και χωρίς δυσκολία άρχισε ένα σκίσιμο που δεν έχω ξαναδεί ούτε σε τσόντα. Τη γαμούσαν ταυτόχρονα και οι τρεις με όλη τους τη δύναμη για κάνα τέταρτο και αυτή έτρεμε. Δεν έπαιρνε ανάσα. Ο Κώστας έχυσε στο λαρύγγι της και μαζί του έχυσα κι εγώ. Η μάνα μου ρούφαγε τα χύσια του γαμιά της κι εγώ έχυνα τη χούφτα μου.

Οι Αλβανοί συνέχισαν το σφυροκόπημα και αυτή τώρα με ελεύθερο το στόμα φώναζε...

- Σκίστε με την καργιόλα, δώστε μου να καταλάβω τι θα πει πούτσα!

Ο Έντι την ξέσκιζε από τον κώλο χωρίς έλεος. Τα κωλομέρια της είχαν γίνει κατακόκκινα απ' το ξύλο που έτρωγε. Μόλις του ήρθε να χύσει, βγαίνει από τον κώλο της και της τον πάει στο στόμα. Αυτή τον αρπάζει και αρχίζει να το γλείφει σα να είναι το πιο νόστιμο πράγμα στον κόσμο. Βγαίνει και ο Ματέο από κάτω της και πάει μπροστά της. Σε μισό λεπτό την έχυναν και οι δύο στο στόμα κι εγώ τον έπαιζα ξανά.

Ο Νίκος και ο Κώστας ήταν πάλι έτοιμοι για δράση. Τους ξάπλωσε κάτω και τους καβάλαγε εναλλάξ με τον κώλο. Μία ο Νίκος και μία ο Κώστας της τον άνοιγε και αυτή ούρλιαζε "σκίστε μου τον κώλο γαμιάδες μου, δε χορταίνω πούτσα η πουτάνα". Τη στήνουν στα τέσσερα και την πάνε πίπα κώλο για ώρα. Αλλάζανε θέσεις και την ξεκωλώνανε. Μετά από λίγο και αφού ήπιε και τα δικά τους χύσια και καθάρισε τα καυλιά τους καλά, αράξανε να πάρουν ανάσα. Τους είχε ξεζουμίσει, ο κώλος της ήταν ανοιγμένος τέρμα αλλά ακόμα δεν είχε χορτάσει χύσια. Κοιτάζει τον Έντι και το Ματέο και τους λέει:

- Έχει λίγο γαλατάκι ακόμα;

- Εγώ μια πίπα αντέχω καργιόλα... με πέθανες, λέει ο Έντι.

- Κι εγώ, συμπληρώνει ο Ματέο. Θα μας στείλει αυτή η καργιόλα!

- Πίπα για τα αγόρια μου...

λέει η μάνα μου και αρχίζει το ρούφηγμα. Μία τον ένα και μία τον άλλο. Τους ρούφαγε, τους έγλειφε τ' αρχίδια και βόγκαγε σαν καυλωμένη σκύλα. Σε λίγο τους έκανε να χύσουν ξανά όπως κι εμένα. Από τα αρχίδια τους η καργιόλα κατέβηκε στις κωλότρυπες τους και άρχισε το γλειφοκώλι. Πήρε άλλο ένα γύρο χύσια και αφού καθάρισε τα καυλιά τους καλά σηκώθηκε.

- Πω... ρε Στέφι, της λέει ο Ματέο. Εσύ μας ξεζούμισες!

- 40 χρόνια πουτάνα... έχω φάει καυλιά εγώ...

Δε μου προκαλούσε έκπληξη ότι κι αν άκουγα. Έφυγα και πήγα σπίτι για ύπνο όταν άρχισαν να ντύνονται. Δεν περίμενα ούτε λεφτά ούτε τίποτα.

Ελπίζω να μη σας κούρασα. Προσπάθησα να σας τα πω όπως τα έζησα. Είναι η πρώτη προσπάθεια να γράψω κάποιες από τις εμπειρίες μου.


Copyright Ref Number: 16151110422S018Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).