Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Όταν χάνεται ο έλεγχος όλα μπορούν να συμβούν...

Γεια σας είμαι η Ελεάνα 33 χρονών χωρισμένη. Θέλω να μοιραστώ με κάποιους, μια ωραία περιπέτεια που έζησα εκείνο το καλοκαίρι. Ανώνυμα πάντα γιατί φυσικά έτσι είναι πιο εύκολο να ανοίγεσαι. Είναι σαν να μιλάς με τον εαυτό σου. Πράγματα που δεν τα συζητάς με φίλους πού πας για έναν καφέ. Έχω ζήσει πολλές καταστάσεις γιατί ζω έντονα την ζωή μου και μου αρέσει να φτάνω λίγο στα άκρα, αλλά τότε την εποχή εκείνη ήταν για μένα κάτι ξεχωριστό.
 
Επιτέλους είχε έρθει η ώρα των διακοπών. Είχαμε διαλέξει για φέτος ένα κοσμοπολίτικο νησί. Θέλαμε πολύ να ξεφύγουμε από τη Ρουτίνα, το άγχος και την πίεση. Θέλαμε να ζήσουμε τη ζωή μας ξέγνοιαστα και έντονα. Γι' αυτό άλλωστε δεν είχαμε προγραμματίσει ακόμη για παιδιά. Ήμασταν παντρεμένοι τρία χρόνια τώρα. Εγώ ήμουν τότε 28 χρόνων και ο Άγης, ο άντρας μου 33. Εργαζόμασταν σε δικηγορικό γραφείο και είχαμε σχετική οικονομική άνεση Είχαμε πολύ καλή σχέση, χωρίς ψέματα και εντάσεις, με άριστη και ενδιαφέρουσα σεξουαλική ζωή. Ένα από τα αγαπημένα μας παιχνίδια ήταν να ντύνομαι προκλητικά και να προκαλώ τους άλλους, άντρες ή γυναίκες, με διάφορες ανέμελες τάχα στάσεις και κινήσεις. Μου άρεσε να βλέπω τον ερεθισμό τους την αμηχανία και την έξαψη στα πρόσωπά τους.
 
Σε αυτό φυσικά με βοηθούσε πολύ το σώμα μου, 1.70, μελαχρινό κατσαρό μαλλί μέχρι τη μέση περίπου, γυμνασμένη, στητό στήθος και πολύ ωραίο πισινό. Στην αρχή βέβαια ζήλεψε και θύμωσε, αλλά μετά του άρεσε και άρχισε να ερεθίζεται κι αυτός. Ούτως ή άλλως πάντα καταφέρνουμε να κάνουμε αυτό που θέλουμε με τον έναν ή τον άλλον τρόπο εμείς οι γυναίκες, σωστά; Συζητούσαμε τα διάφορα περιστατικά και φτιαχνόμασταν. Φυσικά μιλούσαμε πολύ ανοιχτά και λέγαμε τις φαντασιώσεις μας με ειλικρίνεια χωρίς ταμπού και σεμνότητα. Αυτό μας άναβε περισσότερο και πολλές φορές φτάναμε σε κορύφωση χωρίς καμία σεξουαλική πράξη, απλά μιλώντας με τα μάτια κλειστά, κάναμε εικόνα αυτά που λέγαμε και με λίγο άγγιγμα στα σωστά σημεία φτάναμε σε δυνατό οργασμό. Εγκεφαλικό σεξ με όλη τη σημασία της λέξης. Κάναμε έρωτα με το μυαλό μας. Αρκετά όμως με αυτά.
 
Φτάσαμε λοιπόν με το πλοίο μεσημεράκι, μπήκαμε στο αυτοκίνητο και πάμε για το ξενοδοχείο. Ζέστη,υγρασία, κάναμε ένα ντους και πάμε στο μπαρ της πισίνας για ένα δροσιστικό ποτό. Χαλαρώσαμε και κάναμε διαφορά σχέδια για τις διακοπές μας. Σε λίγο ήρθε μια χαρούμενη παρέα και κάθισε δίπλα μας. Μετά μάθαμε ότι ήταν ένα νεαρό ζευγάρι παντρεμένο, ένα άλλο ζευγάρι ανύπαντροι και ο αδερφός της παντρεμένης περίπου 45 χρόνων χωρισμένος με μια κόρη. Ήταν σχετικά ψηλός, ωραίος άντρας, ώριμος, γεροδεμένος με γκρίζους κροτάφους αρκετά ευγενής και άνετος γενικά. Ήταν αρκετά ηλιοκαμένοι και όταν πιάσαμε κουβέντα μας είπαν ότι ήταν εκεί μια εβδομάδα και θα μένανε για ακόμα μία. Αφού γνώριζαν καλά τα κατατόπια δώσαμε ραντεβού το πρωί για να πάμε σε μια καλή παραλία.
 
Το πρωί έβαλα ένα ελκυστικό μαγιό που δεν άφηνε και πολλά στη φαντασία, ένα ημιδιαφανές φόρεμα, καπέλο, γυαλιά μαύρα και φύγαμε. Σε λιγότερο από 30 λεπτά φτάνουμε σε μια ωραία παραλία με λίγο κόσμο και ένα όμορφο ταβερνάκι. Κάναμε το μπάνιο μας, παίξαμε, γελάσαμε, ήταν πολύ καλά παιδιά και ευχάριστη παρέα. Το στήθος μου με το ζόρι κρατιέται μέσα στο μικροσκοπικό σουτιέν και στο κάτω μέρος διαγράφονταν καθαρά η ξυρισμένη μου περιοχή. Νωρίς το απόγευμα πήγαμε για φαγητό στην ταβερνούλα. Με την άκρη του ματιού μου έβλεπα τις έντονες ματιές του Αλέξανδρου, έτσι έλεγαν τον αδελφό της Σοφίας. Φυσικά άλλο που δεν ήθελα... το καλύτερό μου. Άρχισα να παίζω. Έσκυβα να φαίνεται το στήθος μου, άνοιγα λίγο τα πόδια μου και το μαγιό μου έμπαινε στην σχισμή μου, τεντωνόμουνα και έκανα ότι μπορούσα γενικά για να τον τρελάνω. Σε λίγο είδα να διαγράφετε στο μποξεράκι το όργανό του. Ωραίο θέαμα πράγματι. Προσπαθούσε να κρυφτεί ο καημένος, κατάλαβε ότι το πρόσεξα.
 
Φύγαμε κάποια στιγμή, είπαμε να ξεκουραστούμε το βράδυ με τον άντρα μου και δώσαμε ραντεβού για την άλλη μέρα. Μία ίδια μέρα με την χθεσινή τα ίδια σκηνικά. Καθίσαμε να φάμε νωρίτερα. Τα παιδιά μας κάλεσαν το βράδυ να πάμε στο καλύτερο μπαράκι της περιοχής με την καλύτερη μουσική όπως είπαν. Στο τραπέζι κάθισε δίπλα μου ο Αλέξανδρος. Με ακουμπούσε με το γόνατό του αρκετές φορές τυχαία η όχι δεν κατάλαβα. Άρχισε να μου αρέσει λίγο όλο αυτό και αμέσως οι ρώγες μου σκλήρυναν, πράγμα που πρόσεξε. Μιλώντας και κάποια στιγμή γελώντας με ένα αστείο, ακούμπησε το χέρι του στα μπούτια μου. Ανατρίχιασα λίγο και με τρόπο χωρίς να το αντιληφθεί κανείς το τράβηξα με τρόπο ώστε να μην τον προσβάλλω. Πάλι δε μπόρεσα να καταλάβω αν έγινε από λάθος πάνω στα γέλια η εσκεμμένα. Εκεί σταμάτησε προς τιμήν του οτιδήποτε άλλο. Φυσικά δεν φαινόταν πεινασμένος. Ούτε εγώ σκέφτηκα τίποτα πονηρό δεν ήθελα να δώσω καμία αφορμή, κανένα δικαίωμα, παρά μόνο να παίξω. Ούτε κατά διάνοια να απατήσω τον άντρα μου. Δώσαμε ραντεβού για το βράδυ και Φύγαμε.
 
Ξεκουραστήκαμε φάγαμε ένα καλό δείπνο και ετοιμαστήκαμε για βραδινή έξοδο. Για κάποιο περίεργο λόγο δεν ανάφερα τίποτε στον άντρα μου, ούτε καν για το παιχνίδι πού έκανα. Ήθελα να εντυπωσιάσω και να παίξω ως συνήθως και φόρεσα ένα άσπρο ελαφρύ στενό και κοντό φορεματάκι με τιραντάκια. Τόνιζε τις γραμμές του σώματός μου, χωρίς σουτιέν με τις ρώγες μου να διαγράφονται καθαρά, ακόμα και η διαφορά του χρώματος στο δέρμα μου που έκανε το μαγιό από τον ήλιο φαινόταν και ένα μπεζ σχεδόν αόρατο στρινγκάκι. Όταν μαζευτήκαμε για να φύγουμε μας είπε ο μικρός ότι η κοπέλα του αδιαθέτησε και δε μπορούσε να έρθει γιατί αισθανόταν χάλια. Έτσι πήγαμε οι έξι μας.
 
Φτάσαμε στο μαγαζί, παρά πολύς κόσμος, νεολαία έξαλλη, μουσική δυνατά, τα μπάσα μου τράνταζαν το στήθος Με πολύ κόπο φτάσαμε στη μπάρα ο Αλέξανδρος ήταν γνωστός πελάτης και είχε κάνει μια κράτηση με 3-4 σκαμπό. Κάπως βολεύτηκαν οι μισοί. Τα ποτά άρχισαν να έρχονται, τα σφηνάκια επίσης και τα κεράσματα. Όσο πέρναγε η ώρα τόσο πιο πολύ χορεύαμε επί τόπου και πίναμε. Ήμασταν όλοι αρκετά στριμωγμένοι, ο ένας επάνω στον άλλον. Είχα προσέξει πως με παρατηρούσε πάλι ο Αλέξανδρος, μου αρέσει να με κοιτούν έτσι και είχα αρχίσει να φτιάχνομαι. Στο σκαμπό μπροστά μου καθόταν ο άντρας μου, αριστερά του ή Σοφία η αδερφή του Αλέξανδρου με τον άντρα της και δεξιά του ο άλλος νεαρός ο Μάνος. Εγώ πίσω από τον Άγη, ακουμπούσα στην πλάτη του και δίπλα μου ο Αλέξανδρος.
 
Τον είχε πλησιάσει μία ξανθιά κοπέλα και μιλούσαν, όσο μπορούσαν βέβαια με αυτό το χαμό. Κατάλαβα ότι με ενόχλησε κάπως, κάτι σαν ζήλεια, δε μου αρέσει να μην είμαι το κέντρο της προσοχής. Τα φώτα είχαν χαμηλώσει αρκετά τώρα. Αποφάσισα να κάνω παιχνίδι και άρχισα να λικνίζομαι πιο έντονα. Ακούμπησα τυχαία επάνω στο κορμί του Αλέξανδρου. Σε λίγο η ξανθιά έφυγε φυσικά. Ο Αλέξανδρος άρχισε να κολλάει περισσότερο από πίσω μου. Ένιωσα το καυλί του να μεγαλώνει πάνω στον κώλο μου. Ήμουν ήδη ζαλισμένη από τα ποτά. Χωρίς να το θέλω άρχισα να ερεθίζομαι, για πρώτη φορά έχανα εγώ τον έλεγχο της κατάστασης. Και τώρα που τα θυμάμαι γίνομαι μούσκεμα.
 
Συνέχισε να τρίβεται επάνω μου, έσκυψα λίγο περισσότερο. Είχα κοκκινίσει από την έξαψη, οι ρώγες μου κόντεψαν να τρυπήσουν το φόρεμα. Μου πιάνει το χέρι και το ακούμπησε πάνω στον πούτσο του. Στην αρχή ξαφνιάστηκα, δεν την περίμενα αυτή την κίνηση, είχε πάρει το παιχνίδι στα χέρια του. Τον έπιασα και τον έσφιξα ασυναίσθητα, ήταν όντως πολύ σκληρός και χοντρός. Φοβήθηκα μην καταλάβει κάτι ο άντρας μου, είχαμε συμφωνήσει ότι κάνουμε να το κάνουμε μαζί, τώρα όμως ήταν αργά, δεν είχα τον έλεγχο της κατάστασης. Άρχισα να φιλάω τον άντρα στο στόμα για να μην καρφωθώ, να τον χαϊδεύω και με το άλλο χέρι μου να τρίβω το καυλί του Αλέξανδρου που ήταν στο πλάι και δεξιά μου. Κανείς άλλος δεν κατάλαβε τίποτα.
 
Ξαφνικά νιώθω το χέρι του να μπαίνει κάτω από το φορεματάκι μου, άρχισε να χαϊδεύει τα μπούτια μου τρυφερά. Καύλωσα πολύ. Σκύβει στο αυτί μου, ακούμπησε τη γλώσσα του για λίγο και μου είπε να πάω να βγάλω το κιλοτάκι μου. Πάλι δεν το περίμενα αυτό, για ποια με πέρασε; Πως μου έδινε τέτοιες εντολές; Το μυαλό μου δούλευε πολύ γρήγορα. Δε μπορούσα να αποφασίσω τι να κάνω. Μια ανατριχίλα ηδονής σα ρεύμα διαπέρασε τη σπονδυλική μου στήλη και ένας θυμός μαζί, πως ήξερε ότι θα έκανα αυτό που ήθελε; Πως κατάλαβε ότι με καύλωνε; Νόμιζα ότι έκρυβα καλά τα συναισθήματά μου. Και όντως έκανα ότι μου είπε
 
Αμέσως λέω στον άντρα μου ότι πάω τουαλέτα, ήταν τόσο μεθυσμένος που δεν κατάλαβε μάλλον τι του είπα. Πάω στην τουαλέτα, ένα χάλι μαύρο, βγάζω το στρινγκάκι μου και το πετάω, δεν είχα τσάντα μαζί μου, το λυπάμαι που το πετάω γιατί ήταν καλό και ακριβό εσώρουχο, αλλά η προσμονή της ηδονής μου ήταν μεγάλη. Δεν κρατήθηκα και έτριψα λίγο την κλειτορίδα μου, σταμάτησα γρήγορα όμως γιατί δεν ήθελα να έρθω σε οργασμό. Κοιτάχτηκα στον καθρέφτη και χτένισα λίγο τα μαλλιά μου. Ήμουν σε έξαψη, οι ρώγες μου διαγράφονταν καθαρά. Επέστρεψα στη θέση μου αεράτη και αμέσως ένιωσα το χέρι του Αλέξανδρου στον κώλο μου. Δεν έχασε καθόλου χρόνο. Άρχισε να τον χαϊδεύει κυκλικά με αργές κινήσεις, μου έπιασε πάλι το χέρι και το ακούμπησε στον πούτσο του. Γύρισα και του έριξα ένα θυμωμένο βλέμμα. Αυτό που γινόταν μέσα σε τόσο κόσμο με ξεπερνούσε και με καυλωνε φοβερά, η έξαψη του απαγορευμένου και ο φόβος να μη μας καταλάβουν έκαναν ένα περίεργο μείγμα ηδονής και ταραχής, δε νομίζω να είχα ποτέ παρόμοια συναισθήματα.
 
Αυτός συνέχισε απτόητος. Σιγά σιγά το χέρι του Αλέξανδρου ακουμπά στο μουνάκι, από τα υγρά μου κατάλαβε πόσο με είχε ερεθίσει και άρχισε να το τρίβει, ταυτόχρονα ανοίγει το φερμουάρ του παντελονιού του και βάζει το χέρι μου μέσα. Ήταν ζεστό και πολύ σκληρό. Άρχισα να το μαλάζω, ζαλιζόμουν, τα πόδια μου έτρεμαν, φιλούσα πάλι τον άντρα μου με γλωσσόφιλα και έπιανα ένα ξένο πούτσο δίπλα του. Η εικόνα με τρέλαινε. Ξαφνικά ένιωσα μια ζέστη μια έξαψη, το αίμα μου ανέβηκε στο κεφάλι. Έφτασα σε έναν οργασμό χωρίς να το θέλω, χωρίς να το καταλάβω, ήταν ένας εγκεφαλικός οργασμός από την εικόνα που σχημάτισα στο μυαλό μου. Το δάκτυλο του Αλέξανδρου γλίστρησε μέσα στο μουνάκι μου, ασυναίσθητα έσπρωξα τη λεκάνη μου προς τα πίσω να μπει καλύτερα μέσα. Τα υγρά μου έτρεχαν στα μπούτια μου, το άλλο δάκτυλο αφού μάζεψε λίγα υγρά έσπρωχνε την πίσω τρυπούλα μου. Κόντεψα να πέσω κάτω. Συνέχισα να φυλάω τον άντρα μου. Η Σοφία δίπλα μας χαμογελούσε, πρέπει να με κατάλαβε... κόλαση.
 
Ο Αλέξανδρος μου έτριβε την κωλοτρυπίδα, έβαζε το ένα δάκτυλό του μέσα στον κώλο μου και το άλλο του μέσα στο μουνάκι μου κι εγώ... ενώ έχυνα αγκάλιαζα τον άντρα μου. Αδιανόητα πράγματα μέχρι εκείνη τη στιγμή. Κατάλαβε από τους σπασμούς μου ότι τελείωσα. Μου λέει να πάμε στην τουαλέτα. Δε γίνεται του λέω συχαίνομαι. Νομίζω ότι ο μικρός ο Μάνος ίσως κάτι κατάλαβε και κοίταγε περίεργα. Μεθυσμένος κι αυτός. Μου λέει ο Αλέξανδρος να πάμε έξω αλλιώς θα τον βγάλει και θα χύσει επάνω στο φόρεμα μου. Δεν ήθελα κάτι τέτοιο με τίποτα. Πάμε... του λέω με έξαψη μην ξέροντας τι θα γίνει, αν και καταλάβαινα. Είπα ότι πάω τουαλέτα πάλι, ο Αλέξανδρος κάτι είπε στην αδερφή του και με ακολούθησε. Πάμε πίσω από το μαγαζί λίγο πιο μακριά από την πόρτα της κουζίνας. Κάτω είχε άμμο, ήταν κοντά στην θάλασσα και είχε ένα φεγγάρι που φώτιζε αρκετά. Η μουσική ακούγονταν καθαρά. Με πιάνει από την μέση μου, με κολλάει επάνω του και αρχίζει να με φιλάει με πάθος, η γλώσσα του ταξίδευε μέσα στο στόμα μου. Νομίζω ότι αυτό ήταν σα να το περίμενα από καιρό, τον έκανα κέφι από την αρχή κι ας μην το είχα παραδεχτεί ούτε στον ίδιο τον εαυτό μου, ντρεπόμουν για ότι γινόταν αλλά η έλξη και η ηδονή με έκανε να παραβλέπω τις αναστολές μου.
 
Με μία κίνηση κατεβάζει τις τιράντες και το φόρεμα μου πέφτει κάτω. Μένω τελείως γυμνή μπροστά του, μόνο με τις γόβες μου. Καύλωσα περισσότερο. Το στήθος μου πετάχτηκε έξω και οι ρώγες μου σκλήρυναν ακόμα πιο πολύ, σχεδόν πόναγα. Περίμενα να δω τι θα κάνει, αφέθηκα εντελώς. Μου έπιασε μαλακά το στήθος, το χάιδευε τρυφερά χωρίς τη ζωώδη συμπεριφορά που έχουν συνήθως τα αρσενικά. Έσκυψε έβαλε το στόμα του στη ρώγα μου, τη φίλησε και άρχισε να την πιπιλάει δαγκώνοντας την ελαφρά. Βγάζει τον πούτσο έξω και τον βάζει στο χέρι μου. Άρχισα να του τον παίζω, γέμισε τη χούφτα μου, ήταν αρκετά πιο χοντρό από του άντρα μου στο ίδιο μέγεθος πάνω κάτω. Παράλληλα άρχισε να μου τρίβει την κλειτορίδα μου ρυθμικά και με πίεση.
 
Ταξίδεψα... ήρθα πάλι σε οργασμό. Με πιάνει από τους ώμους μου και άρχισε να με πιέζει προς τα κάτω. Αντιστάθηκα, είχα αναστολές, έλα μου λέει μην κάνεις σα μαθήτρια. Γονάτισα μπροστά του, ακούμπησε το καυλί του στο στόμα μου και άρχισε να το πιέζει, γύρισα αλλού το πρόσωπό μου. Αφού το ξέρω ότι το θέλεις... είπε, έλα, φίλησε το λίγο, αν δεν το κάνεις δεν πρόκειται να φύγουμε ποτέ από εδώ. Τι προτιμάς να έρθουν να μας βρούν; Ήξερε πως να εκβιάζει ευγενικά. Έβλεπα τον πούτσο του μπροστά μου ιδρωμένο να στάζει σταγόνες καύλας, να γυαλίζει από το φως του φεγγαριού και ήξερα ότι δε θα άντεχα για πολύ ακόμα. Το φίλησα απαλά, έβαλα τη γλώσσα επάνω στο κεφαλάκι του και το έγλειφα. Δεν έκανε καμία κίνηση με άφηνε να δει τι θα γινόταν, ήταν πολύ έξυπνος και εγκρατής. Φυσικά δεν άντεξα, το ήθελα αλώστε πολύ. Αφού είδα ότι δεν με πιέζει άνοιξα το στόμα μου και τον έβαλα μέσα. Του πιπίλισα λίγο στην αρχή το κεφαλάκι του με τα χείλη και τη γλώσσα μου, τον έγλειφα από πάνω μέχρι τα αρχιδια του, τον έγλειφα με λαχτάρα σαν μου είχε λείψει καιρό. Είχε μείνει ασάλευτος και με κοίταγε, πρέπει να του άρεσε πολύ
 
Μωρό μου, είπε, με τρελαίνεις πραγματικά ξέρεις τι θέλεις και τι κάνεις, πάρ' τον όπως θέλεις εσύ, πάρ' τον τώρα.
 
Τον πήρα μέσα μου μαλακά, γλυκά, ήθελα να τον γευτώ καλά, να τον καταπιώ όλον, μου γέμισε το στόμα με το πάχος του τεντώθηκε το στόμα μου. Γύρισα την ώρα που τον είχα μέσα στο στόμα μου και τον κοίταξα στα μάτια, τον έπαιρνα και τον κοίταγα, με κοίταγε και αυτός, μου πιάνει μαλακά το κεφάλι και το πίεσε επάνω του μπήκε όλο μέσα βαθιά, καρφώθηκε στο λαρύγγι μου. Δεν πρέπει να είχα πάρει ποτέ κάποιον τόσο βαθιά μέσα στο στόμα μου, περίεργη αίσθηση, αυτό μάλλον είναι να σου γαμούν το στόμα. Μετά άρχισα να τον ρουφάω σαν τρελή λες και είχα χρόνια να πάρω πίπα. Με το ένα χέρι μου έπιανε τα μαλλιά χωρίς να με πιέζει και με το άλλο έτριβε δυνατά τη ρώγα μου. Έβαλα το χέρι από πίσω του και ακούμπησα με το δάκτυλο την κωλοτρυπίδα του.
 
Αναστέναξε κατάλαβα ότι του άρεσε, με προσοχή του έβαλα το δάκτυλο μέσα του βαθειά. Τον ρούφαγα και του έβαζα κωλοδάχτυλο, έβγαλε μια κραυγούλα, πουτανάκι τι κάνεις;... μου λέει καμία δεν το τόλμησε αυτό, να το θυμηθείς γιατί θα μου το πληρώσεις αυτό. Εκτός από ηδονή ένοιωσα και μια χαρά κάτι σαν μικρή εκδίκηση. Ο πούτσος του σκληρός σαν πέτρα γέμιζε το στόμα μου. Άρχισε να κουνιέται δυνατά, μου γαμούσε το στόμα και μου άρεσε. Είχα ξεφύγει. Τον έβγαλε έξω και με έβαλε να του γλείψω τα αρχιδια του, ήταν ξυρισμένος, μου άρεσε πολύ, τα ρούφαγα. Μετά μου έσπρωχνε το κεφάλι προς τα μέσα, προς την κωλοτρυπίδα του, κατάλαβα ότι ήθελε να τον γλείψω κι εκεί. "Είναι κάτι που δεν το συνηθίζω..." του λέω. Με πίεσε κι άλλο, ακούμπησα τα χείλη μου μόνο.
 
Γλείψε με εκεί... μου είπε σχεδόν επιτακτικά και σαν υπνωτισμένη υπάκουσα. Έβγαλα τη γλώσσα μου έξω και τον έγλειφα.
 
Σε λίγο βρέθηκα να του ανοίγω τον κώλο του με τα χέρια μου και να προσπαθώ να βάλω τη γλώσσα μου μέσα στην τρύπα του. Φάνηκε να του αρέσει πολύ, όπως και σ' εμένα αλώστε, δεν είχα ξαναγλείψει ποτέ κωλοτρυπίδα έτσι. Μετά γονάτισε κι αυτός μπροστά μου και με έβαλε να κάτσω στα τέσσερα. Τώρα θα με γαμήσει επιτέλους... σκέφτηκα, τον ήθελα πολύ μέσα μου. Αλλά όχι, μου είπε να τον πάρω στο στόμα μου όπως ήταν. Τον πήρα πάλι πίπα, σχεδόν πόναγε το στόμα μου από το ρούφηγμα, τότε σκύβει επάνω στην πλάτη μου και ακουμπάει το δάκτυλο στον κώλο μου. Πριν προλάβω να καταλάβω τι ήθελε να κάνει με ένα σπρώξιμο το βάζει μέσα μου.
 
Έτσι στεγνά, πόνεσα αλλά και καύλωσα μαζί. Με τον πούτσο του στο στόμα και το δάκτυλο μέσα βαθιά στον κώλο μου με πίεζε από δύο μεριές, με γαμούσε από δύο τρύπες, καύλωνα ατελείωτα. Για πρώτη φορά έγινε λίγο βίαιος με το δάκτυλό του στην κωλοτρυπίδα μου, ίσως μου το φύλαγε από πριν. Με καύλωνε όμως πολύ. Το μάτι μου είδε μια κίνηση από την πόρτα της κουζίνας, προσέχοντας καλύτερα είδα έναν άνθρωπο να μας κοιτάει, τον είχε βγάλει έξω και τον έπαιζε. Στην ιδέα ότι με βλέπει ένας άγνωστος στα τέσσερα να πιπώνω κάποιον, να μου τραβάει τα βυζιά και ταυτόχρονα να έχει το δάκτυλο στον κώλο μου με τρέλανε. Διπλασίασε την καύλα μου.
 
Ξαφνικά τεντώθηκε απότομα και με έβγαλε από τις σκέψεις μου, κατάλαβα ότι έφτανε σε οργασμό. Τράβηξα το στόμα μου, "μην χύσεις ακόμα, θέλω να με γαμήσεις, θέλω να σε νοιώθω μέσα μου" του λέω. Την άλλη φορά μου λέει θα το ευχαριστηθούμε καλύτερα, τώρα πάρ' τον στο στόμα σου.
 
Μην τελειώσεις όμως μέσα στο στόμα μου, του λέω, δε θέλω,
 
Εκεί θα τελειώσω και θα τα καταπιείς όλα...
 
και πριν προλάβω να αντιδράσω τον βάζει πάλι στο στόμα μου και με το δάκτυλο μέσα στον κώλο μου με έσπρωχνε δυνατά από πίσω προς το καυλί του. Δε μπορούσα να κάνω τίποτα απλά καύλωνα, τον ένοιωσα να φουσκώνει και να αδειάζει το σπέρμα του μέσα στο στόμα μου. Τα ρούφηξα όλα, καύλωνα πολύ με τα χυσια του στο στόμα, το δάκτυλο στον κώλο μου και τον άλλο να μας κοιτάει. Ήρθα πάλι σε οργασμό πράγμα περίεργο για μένα τόσοι οργασμοί σε μία φάση, μούγκρισα από καύλα. Εκείνη την ώρα πρέπει να τελείωσε και ο άλλος που μας έβλεπε, γιατί έκανε στροφή και εξαφανίστηκε.
 
Το σπέρμα του ήταν λίγο αλμυρό και είχε γεύση από το ποτό και ένα ωραίο άρωμα. Τον έγλειψα και τον καθάρισα καλά, ρούφηξα και την τελευταία σταγόνα από μέσα του. Σηκώθηκα και τον φίλησα στο στόμα με γλώσσα, ήθελα να του μεταδώσω λίγο από το σπέρμα του. Το κατάλαβε και το ρούφηξε. Έσκυψα και τον πήρα λίγο ακόμα στο στόμα μου πάλι, δεν τον χόρταινα. Τον ήθελα να τον νιώσω μέσα μου, δε σκεφτόμουν τίποτα άλλο εκείνη την ώρα, ούτε αυτά που έκανα ούτε πως θα τα έλεγα στον άντρα μου που τα μοιραζόμαστε όλα, ήθελα να μου γαμήσει το μουνάκι, να σφίξω μέσα μου το χοντρό καυλί του, να με ανοίξει, τον ήθελα τον πούστη και το ότι δεν έκανα αυτό που ήθελα με εκνεύριζε πιο πολύ.
 
Κρύωνα λίγο και ανατρίχιασα από την υγρασία και την καύλα.

Πάμε να φύγουμε, μου λέει, θα μας ψάχνουν, αν και με την σούρα που έχουν δεν θα κατάλαβαν τίποτα. Είπα και στην αδερφή μου να μιλάει στον άντρα σου για να είναι απασχολημένος.
 
Τελικά του λέω μόνο εσύ δεν έπινες απ' ότι κατάλαβα.
 
Πότε δεν πίνω όταν έχω ένα πρόγραμμα, μου απαντά.
 
Κατάλαβα ότι τα είχε προσχεδιάσει όλα. Εγώ που νόμιζα ότι είχα το πάνω χέρι πάντοτε και έλεγχα την κατάσταση, νομίζω ότι βρήκα το δάσκαλό μου. Τότε συνειδητοποίησα πως κατάλαβε ότι ήθελα να με γαμήσει και γι' αυτό δεν το έκανε, πρώτον για να με αφήσει στην προσμονή της καύλας μου και δεύτερον για να με έχει πάλι στα χέρια του. Αυτές οι σκέψεις με θύμωναν και με ερέθιζαν ταυτόχρονα, περίεργα συναισθήματα για εμένα. Πριν μπούμε μέσα με σταμάτησε και με φίλησε στο στόμα.
 
Τα χέρια του πήγαν στον κώλο μου μου έβαλε πάλι κωλοδάχτυλο, γιατί τον άφηνα να κάνει ότι ήθελε; Με καύλωσε πάλι. Όποιος πέρναγε μπορούσε να δει το ανασηκωμένο μου φόρεμα και το χέρι του στον κώλο μου. Και πραγματικά μας είδαν, ένα ζευγάρι που έμπαιναν κάτι είπαν, με καυλωνε που με κοίταγαν έτσι.
 
Μα τι κάνεις, του λέω, τώρα θέλεις να καυλώσουμε πάλι εδώ μπροστά στην πόρτα;
 
Όχι μου λέει θέλω να με θυμάσαι το βράδυ πριν κοιμηθείς δίπλα στον άντρα σου και να χαϊδευτείς μέχρι να σε πάρει ο ύπνος.
 
Να ξέρεις του λέω, δεν ξέρω πως στο διάολο έγιναν όλα αυτά απόψε αλλά τον άντρα μου τον αγαπάω.
 
Το ξέρω, μου λέει, φαίνεται ότι είσαστε καλά οι δύο σας, γι' αυτό τον ζηλεύω που σε έχει δίπλα του, δεν το είπα για να τον προβάλλω.
 
Με φίλησε πάλι και του ανταπέδωσα το φιλί του.
 
Μπήκαμε μέσα, μας έκανε νόημα η Σοφία ότι όλα ήταν καλά. Μου έφυγε ένα βάρος. Φίλησα τον άντρα μου στο στόμα μετά από όσα είχα κάνει και η σκέψη τους με ερέθισε πάλι. Η ώρα ήταν 2 τα ξημερώματα. Ο Άγης με το ζόρι στεκόταν στα πόδια του, ήταν χάλια. Είπαμε να φύγουμε, είχε πληρώσει ο Αλέξανδρος. Φυσικά αφού βάλαμε τον Άγη στο αυτοκίνητό μας, οδήγησα εγώ. Ήμουν σε καλύτερη κατάσταση μετά από όλα όσα έγιναν.
 
Αυτά για την ώρα, η νύχτα ήταν ακόμα μεγάλη και η συνέχειά της ήταν πιο αξιόλογη. Η ανάμνηση της είναι ακόμα τόσο έντονη. Τα υπόλοιπα την άλλη φορά, αν βέβαια το θέλετε
 
Γεια σας.


Copyright Ref Number: 16151060422S007



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.