Σύνδεση || Εγγραφή
Το X STREAM σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων. Οι συγκεκριμένοι χρήστες-αποστολείς διατηρούν ακέραια την εν λόγω ευθύνη και επίσης εγγυώνται απέναντι στο X STREAM ότι η συγκεκριμένη αποστολή της ιστορίας τους προς δημοσίευση δεν θίγει καθ’ οιονδήποτε τρόπο δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων επί των κειμένων αυτών.

Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.

Μπορείτε να μας στέλνετε και τις δικές σας ιστορίες για δημοσίευση στη λίστα ερωτικών ιστοριών του X STREAM. Οι ιστορίες που μας στέλνετε πρέπει να είναι γραμμένες με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες, καθώς ιστορίες γραμμένες με greeklish δεν θα καταχωρούνται. Οι ιστορίες που δημοσιεύονται στο X STREAM παραχωρούνται από τον εκάστοτε αποστολέα τους αποκλειστικά στο διαχειριστή του παρόντος ιστοτόπου για δημοσίευση στο διαδίκτυο. Ο αποστολέας δηλώνει ότι έχει το δικαίωμα να πράξει τούτο, έχοντας εις γνώση του ότι αυτές θα διατίθενται προς πρόσβαση σε αόριστο αριθμό χρηστών του διαδικτύου και για αόριστο χρονικό διάστημα, κατά τη βούληση αποκλειστικά του X STREAM. To X STREAM επιφυλάσσεται του δικαιώματος να μην προβεί σε δημοσίευση αποστελλόμενης σε αυτό ιστορίας για οποιονδήποτε λόγο, όπως επίσης και να προβεί σε τροποποιήσεις αυτής πριν τη δημοσίευσή της.