Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμενο μέρος: Η επιστροφή

Από τον Νοέμβρη όταν κι έφυγε για το εξωτερικό ο φίλος μου, είχαν με τη Φωτεινή συχνή τηλεφωνική επικοινωνία. Μεσολάβησε όμως σε αυτό το διάστημα ένα πρόβλημα με το στομάχι της και η εγκυμοσύνη κάποιων φιλενάδων που μάλλον την επηρέασαν ψυχολογικά με αποτέλεσμα όταν εκείνος επέστρεψε Ελλάδα στα τέλη του Φλεβάρη για 20 περίπου μέρες προσπαθούσε να αποφύγει κάποια συνάντηση μαζί του.
 
Μετά από περίπου μια εβδομάδα, τελικά ήρθε σπίτι μας εκείνη αναγκάστηκε και του είπε πως θέλει να διακόψουν γιατί αισθάνεται μπερδεμένη. Έδειξε κατανόηση και της είπε πως θα της δώσει όσο χρόνο χρειάζεται χωρίς να την πιέσει και χωρίς να χαλάσει η φιλία μας. Το υπόλοιπο βράδυ του έκανε μασάζ και συζητούσαν διάφορα θέματα κλεισμένοι στο δωμάτιο μας, ενώ εγώ ήμουν στο σαλόνι μας. Έτσι τους πήρε ο ύπνος και το πρωί όταν ξυπνήσαμε, συνέχισε πάλι να τον χαϊδεύει στα χέρια και την πλάτη, ήπιαμε ένα καφέ κι έφυγε.
 
Μετά από πέντε μέρες όταν ξανά ήρθε σπίτι μας ο φίλος μου, κάθισαν πάλι να συζητήσουν. Εκεί τα έβαλαν όλα κάτω και στο τέλος αφού όπως φάνηκε της έλυσε όλες τις απορίες και τις ανασφάλειες, του είπε πως θέλει να είναι σκλάβα του, να την κάνει ότι γουστάρει και να την ξεφτιλίζει. Αυτός τότε της είπε πως δε μπορεί μια να ξεκινάνε και μια να σταματάνε. Θέλει κι εκείνος να τη γαμάει και να την ξεφτιλίζει αλλά θα περιμένει να δει αν όσα του είπε τα εννοεί. Η συζήτηση σταμάτησε εκεί, βγήκαμε για καφέ, κάναμε μια βόλτα και καθ' όλη την διάρκεια εκείνη προσπαθούσε να τον καυλώσει χαϊδεύοντας τον ή ψιθυρίζοντας του στο αυτί ή προσπαθώντας να προλάβει και να εκτελέσει κάθε του επιθυμία. Αυτός από την άλλη το έπαιζε αδιάφορος, την αγνοούσε και απευθυνόμενος σε μένα μου εξιστορούσε διάφορα γαμήσια του με μια 19χρονη γκόμενα, προτείνοντας μάλιστα να με πάρει κι εμένα μια φορά στη συνάντηση τους αφού ήδη της το έχει προτείνει και δέχτηκε. Όσο και να ζήλευε η Φωτεινή και να είχε κοκκινίσει από τη ζήλεια και τα νεύρα δεν τόλμησε να φέρει καμία αντίρρηση.
 
Μετά από δέκα περίπου ημέρες και αφού συνεχιζόταν αυτή η κατάσταση μεταξύ τους, την ρώτησε:
 
«Είσαι σίγουρη ότι θες να γίνεις πάλι σκλάβα μου;»
 
«Μάλιστα αφέντη μου»
 
«Είσαι σίγουρη ότι θέλεις να υπηρετήσεις την πούτσα μου;»
 
«Μάλιστα αφέντη μου»
 
«Είσαι σίγουρη ότι θες και μπορείς να με υπηρετήσεις ακριβώς όπως πρέπει;»
 
«Μάλιστα αφέντη μου»
 
«Έχεις δυο λεπτά να βρεις χειροπέδες, ζώνη, να αδειάσεις το κρεβάτι από οτιδήποτε έχει πάνω, να γδυθείς και να ξαπλώσεις μπρούμυτα με τα χέρια στη πλάτη»
 
Η Φωτεινή σηκώθηκε γρήγορα κι αφού τα είχε όλα έτοιμα τον φώναξε.
 
«Αφέντη μου είμαι έτοιμη»
 
Εκείνος σηκώθηκε και κατευθυνόμενος προς το δωμάτιο γδύθηκε και μου είπε:
 
«Εσύ κάτσε εδώ (στο σαλόνι), μέχρι να σε φωνάξω»
 
Μπήκε στο δωμάτιο και για πρώτη φορά -μέσα στον περίπου ένα χρόνο όλης αυτής της φάσης- κλείδωσε την πόρτα. Μετά από λίγο άρχισα να ακούω την ζώνη να προσγειώνεται στη Φωτεινή και λίγο αργότερα τα κλάματα της. Φώναζαν και οι δυο δυνατά, ίσως επίτηδες για να τους ακούω κι εγώ, αφού της έλεγε:
 
«Φώναξε να σε ακούει κι ο μαλάκας σου. Θα ξανά σταματήσεις πουτάνα;»
 
«Όχι αφέντη μου»
 
«Θα ξανά σταματήσεις τσούλα;»
 
«Όχι αφέντη μου»
 
«Μέτρα και λέγε»
 
«Μια, δε θα ξανά σταματήσω αφέντη μου. Δυο, δε θα ξανά σταματήσω αφέντη μου. Τρεις, δε θα ξανά σταματήσω αφέντη μου...»
 
Οι ζωνιές έπεφταν η μια μετά την άλλη, με διάφορες διακοπές φυσικά, άκουγα 10-20-30 ίσως 40 ζωνιές τη φορά. Μετά μια παύση περίπου δυο λεπτών και ξανά για πάνω από μια ώρα, μέχρι που της έλυσε τα χέρια και της είπε:
 
«Σήκω ξεκλείδωσε τη πόρτα και πες του κερατά σου να γδυθεί και να έρθει μέσα. Καργιόλη ξάπλωσε στα πόδια μας και βλέπε τη πουτάνα σου πως θα μου υπηρετήσει τη πούτσα»
 
Πράγματι άρχισε να την ξελαρυγγιάζει όπως έκανε πάντα, να της πιέζει το κεφάλι και να χώνεται η πούτσα του ως της αμυγδαλές της κι εκείνη να βγάζει σάλια και να βήχει καθώς πνιγόταν. Ταυτόχρονα μου έσφιγγε τα αρχίδια, πότε χαλαρά, πότε πιο δυνατά, ανάλογα την πίεση και τον πόνο που της ασκούσε ο γαμιάς της, αφού της είχε πει:
 
«Τσουλάκι, όσο πνίγεσαι και ξεφτιλίζεσαι με τη πούτσα μου ξεφτίλιζε τα άχρηστα αρχίδια του μαλάκα σου»
 
Κάποια στιγμή με διέταξαν να ξαπλώσω στα πόδια τους
 
«Πόσο ξεφτίλας είναι αυτός ρε;»
 
«Πολύ αφέντη μου»
 
«Έχω τα πόδια μου πάνω του, ε;»
 
«Μ...»
 
«Ανοίγω τα πόδια μου για να παίρνεις καλά το καυλί...»
 
«Αχμ...»
 
«Τι είσαι;»
 
«Η σκλάβα σου αφέντη μου»
 
«Το στόμα σου στα αρχίδια μου πουτάνα όσο τρως η ζώνη σου οργώνει το κωλαράκι. Να τιμωρήσω και το μαλάκα που δε σε γαμάει;»
 
«Μάλιστα αφέντη μου, ότι θέλεις»
 
«Εσένα ρώτησα μωρή;... πάρε άλλες δέκα να μάθεις να απαντάς σε ότι ρωτάω»
 
«Μάλιστα αφέντη μου»
 
«Πως θες να τον τιμωρήσουμε;»
 
«Με πόνο στα αρχίδια του, να του πονέσεις τα αρχίδια»
 
«Με τι να τον πονέσω;»
 
«Με την ζώνη που δάμασες τη γυναίκα του»
 
«Χα, χά, πολύ διεστραμμένες σκέψεις έχεις τσουλί. Να του πονέσουμε τα αρχίδια ή τον κώλο;»
 
«Τα αρχίδια»
 
«Θα σου κάνω το χατήρι πουτάνα μου. Πόσες θα του ρίξουμε και τι έντασης;»
 
«Πέντε μέτριες, είναι κι αρχίδια, αλλά θα τις ρίξεις εσύ αφέντη μου»
 
«Δώσ' του οδηγίες, τι πρέπει να κάνει;»
 
«Γύρνα ανάσκελα μαλάκα μου, με το κεφάλι από τη μέσα μεριά του κρεβατιού και μέτρα»
 
«Μία... δύο... τρείς... τέσσερις... πέντε... αχ...»
 
«Δεν είναι από μένα φίλε αυτές, η καριόλα σου τα λέει»
 
Αφού μου έριξε τις πέντε ζωνιές ο γαμιάς της γυναίκας μου, συνέχισε να της τον δίνει βαθιά στο λαρύγγι μέχρι που άδειασε τα αρχίδια του
 
«Γαμιόλα, έτσι, όλα στο λαρύγγι σου»
 
«Μ...»
 
Μόλις την έχυσε μέσα στο λαρύγγι και εκείνη χωρίς άλλη επιλογή τα κατάπιε όλα, την έστειλε να με φιλήσει και μετά να γυρίσει πάλι στη πούτσα και τα αρχίδια του, να τα γλείφει και να τα ρουφάει μέχρι να χύσω κι εγώ
 
«Πω ρε μαλάκα, σε φιλάει η πουτάνα σου με το σπέρμα μου στο στόμα της»
 
«Έτσι θα κάνω πάντα αφέντη μου»
 
«Πόσο σπέρμα σε τάισα μωρή σκύλα; Πως το ρούφηξες έτσι το καυλί και πως το ρουφάς και τώρα;»
 
«Πολύ αφέντη μου, μου αρέσει τρελά, σε ευχαριστώ»
 
«Έτσι ρε μαλάκα, έτσι, θα κάθεσαι δίπλα να βλέπεις τη καργιόλα σου να γλείφει ξένο καυλί.»
 
«Μάλιστα κύριε», είπα
 
«Έτσι καργιόλα, έτσι πουτανάκι, έτσι μωρή πουτανίτσα, θα υπηρετείς άλλον;»
 
«Εσένα υπηρετώ αφέντη μου μόνο»
 
«Χύσε ρε μαλάκα αφού έχεις καύλα να βλέπεις τη γυναίκα σου να γαμιέται με άλλους. Χύσε αφού τρελαίνεσαι να τη βλέπεις να με υπηρετεί»
 
«Σιγά μη χύσει ο μαλάκας τόσο γρήγορα αφέντη μου»
 
«Έτσι καργιόλα γλείψε παντού, γλείψε με, φίλα παντού. Σου έκανα μωβ τον κώλο καργιόλα κι όμως υπηρετείς τη πούτσα μου, θα σε πονάει ο κώλος μια βδομάδα και θα σου βάζει αλοιφή ο μαλάκας σου»
 
«Αυτό του αξίζει αφέντη μου»
 
«Θα σε περιποιηθεί καργιόλα να στον κάνει άσπρο για να ξανά έρθω και να τον κάνω πάλι μαύρο. Θα σου ξυρίσει και το μουνάκι να έρθω να σε γαμήσω την άλλη φορά όσο εκείνον θα τον έχω να μου γλείφει τα αρχίδια»
 
«Μάλιστα αφέντη μου, αυτό του αξίζει του ξεφτίλα»
 
«Θα της γλείφεις μαλάκα την κωλοτρυπίδα και θα της γαμάω το μουνί»
 
«Μάλιστα κύριε»
 
«Δε κουράστηκες να με ρουφάς ακόμα αχόρταγο πουτανάκι;»
 
«Μ' αρέσει να σε γεύομαι»
 
«Δυνατά να σε ακούει ο μαλάκας»
 
«Μου αρέσει να γεύομαι όλο σου το σώμα αφέντη μου»
 
«Έτσι πουτάνα, έτσι μωρή ξεκωλιάρα, σου αρέσουν οι πούτσες μωρή;»
 
«Η δική σου αφέντη μου»
 
«Σου αρέσει η πούτσα μου;»
 
«Μάλιστα»
 
«Σου αρέσει που σου σκίζει την κωλοτρυπίδα;»
 
«Μάλιστα»
 
«Όλες σου τις τρύπες θα σου σκίσει, θα σου μαστιγώνω το κωλαράκι σου και θα στο γαμάω ανελέητα να βλέπει ο μαλάκας σου και να λέει τι ξεκωλιάρα παντρεύτηκα, τι γαμιόλα γυναίκα πήρα»
 
«Με γαμάει άλλος, είμαι ιδιοκτησία αλλουνού»
 
«Θα τον κερατώνεις μαζί μου και θα τη παίζει δίπλα μας όσο σε γαμάω. Συνέχισε να ρουφάς τα αρχίδια και το καυλί μου όσο ο μαλάκας δίπλα προσπαθεί να χύσει»
 
«Εδώ θα κάτσω αφέντη μου»
 
«Είναι γαμάτο να γαμάς τη γυναίκα άλλου και να τη παίζει δίπλα σου ο άντρας της και να προσπαθεί να χύσει»
 
«Ειδικά αν είναι 10 πόντους το καυλάκι του, όπως του μαλάκα μου»
 
«Να χύνει που του γαμάς τη γυναίκα»
 
«Που τη χύνεις, που τα πίνει»
 
«Καταπίνεις το σπέρμα και γλωσσοφιλάς τον μαλάκα»
 
«Χα, χα, χα ναι»
 
«Έτσι καριόλα, χα, χα, έτσι. Ποιος είναι ο άντρας σου μωρή;»
 
«Εσύ αφέντη μου»
 
«Έτσι, κι αυτόν τον μαλάκα δίπλα τί τον έχεις;»
 
«Για να τον κερατώνω μαζί σου»
 
«Έτσι, να στα πληρώνει όλα, νύχια, μαλλιά, ρούχα, εσώρουχα, αξεσουάρ, να σε φτιάχνει και να έρχομαι εγώ να σε γαμάω. Να σου σκίζω την κωλότρυπα και το μουνάκι σου και να σε χύνω. Να σε χύνω στο στόμα να τα πίνεις ή στη μήτρα σου να σε γκαστρώσω»
 
«Ναι αφέντη μου, ναι»
 
«Καριόλα σε τρελαίνει η γεύση της πούτσας, σου αρέσει να παίρνεσαι μωρή ξεκωλιάρα;»
 
«Μάλιστα αφέντη μου»
 
«Θα σε αφήσω ένα βράδυ να κοιμηθείς πάνω στη πούτσα μου και θα βάλουμε και τον μαλάκα να κοιμηθεί δίπλα μας»
 
«Χα, χα, χα, τέλεια ιδέα αφέντη μου»
 
«Θα καυλώνει που θα του σκίζω τη γυναίκα, ε μωρή γαμιόλα;... τρελαίνεσαι να γλείφεις μπάλες;»
 
«Τις δικές σου αφέντη μου»
 
«Έτσι, θα τις υπηρετείς συνέχεια. Εσύ θα υπηρετείς τις μπάλες μου κι αυτός θα σου φέρνει νερό. Θα πίνεις νεράκι για να βγάζεις ακόμα περισσότερα σάλια, να γλείφεις καλύτερα ξεκωλιάρα να το απολαμβάνω. Κάνε κερατά το γαμιόλη σου αφού δε σε γαμάει»
 
«Τον έχω κάνει»
 
«Έτσι, ξεφτίλισε τον, αυτό δεν του αξίζει;»
 
«Είναι άχρηστος, μαλάκας»
 
«Μόνο να σου ξυρίζει το μουνί και τον κώλο για να σου τα γαμάω είναι»
 
«Να με φτιάχνει για να έρχεσαι αφέντη μου να με γαμάς»
 
«Την άλλη φορά θα τον βάλω να σου κρατάει τα κωλομέρια ανοιχτά για να μπαίνω μέσα άνετα»
 
«Μ... ναι...»
 
«Θα τον βάλω να σου κρατάει τα κωλομέρια, θα μπαίνω μέσα, θα σε καρφώνω και μετά θα πετάω τη καπότα και θα μπαίνω στο μουνί σου να το χύσω»
 
«Χωρίς προφυλακτικό;»
 
«Θα στο χύνω να σε γκαστρώσω»
 
«Ακούς ρε μαλάκα; Θα με γκαστρώσει ο φίλος σου»
 
«Πιο δυνατά πες του το, ξεφτίλισε τον στη γειτονιά μωρή πουτάνα και σφίξε του τα αρχίδια, να χύσει με πόνο ο μαλάκας»
 
«Θα με γκαστρώσει ο φίλος σου»
 
«Πιο δυνατά σκλάβα»
 
«Θα με γκαστρώσει ο φίλος σου μωρό μου»
 
«Χύνω αφέντρα μου, χύνω»
 
«Ξεφτίλα...»
 
Αφού έχυσα με έδιωξαν να επιστρέψω στο σαλόνι ώστε εκείνη να κοιμηθούν το βράδυ στο κρεβάτι μας. Το πρωί ξύπνησαν με πίπα πάλι και την έχυσε αφού χώθηκε ως τις αμυγδαλές της βαθιά κοντεύοντας να τη πνίξει. Σηκώθηκαν, ήπιαμε ένα καφέ και φεύγοντας της είπε:
 
«Από τώρα που θα φύγω και μέχρι να ξανά έρθω θα χώνεις στον κώλο σου για μισή ώρα την ημέρα το ομοίωμα που είπα στον μαλάκα να σου αγοράσει. Θα το χώνεις και θα κυκλοφορείς κανονικά στο σπίτι και θα κάνεις τις δουλείες σου. Όταν έρθω και ασχοληθώ με τον κώλο σου μη μου μυξοκλαίς γιατί θα σε διαλύσω»
 
«Μάλιστα αφέντη μου»
 
Μετά από λίγες ημέρες, είχε η γυναίκα μου τα γενέθλιά της και βρίσκοντας την ευκαιρία μας επισκέφθηκε ο αφέντης και γαμιάς της για διήμερο. Το βράδυ της 14ης Μαρτίου, κατά τις 00:00 με παίρνει τηλέφωνο και μου λέει:
 
«Έρχομαι, πήγαινε να κοιμηθείς στον καναπέ και άσε τις παντόφλες σου δίπλα από το κρεβάτι. Όταν φτάσω θα σε πάρω να μου ανοίξεις»
 
Πράγματι κατά τη 00:45 μου έκανε αναπάντητη, του άνοιξα και μόλις μπήκε είπαμε καληνύχτα και έφυγε για το δωμάτιο. Αφού ξάπλωσα κι εγώ και πέρασε λίγη ώρα άκουσα ομιλίες από το δωμάτιο. Την είχε ξυπνήσει και την είχε βάλει να τον τσιμπουκώσει μέχρι που την έχυσε στο στόμα. Αντί όμως να ηρεμήσουν, τον ακούω να της λέει:
 
«Μωρό μου θα σου χώσω στο μουνάκι αυτές τις δυο μπίλιες, θα κοιμηθείς με αυτές και αύριο με αυτές θα κυκλοφορείς όλη μέρα. Σκεφτόμουν να σου πάρω μια τούρτα για δώρο αλλά τελικά κατέληξα πως πιο πολύ θα μου άρεσε να σε βλέπω να βασανίζεσαι και να υποφέρεις από καύλα»
 
Το πρωί ξυπνήσανε πάλι με πίπα, την έχυσε στο στόμα και μετά της είπε να ετοιμαστεί να πάμε για καφέ. Κυκλοφορήσαμε σε όλη τη πόλη με τη Φωτεινή να έχει τις μπίλιες μέσα στο μουνάκι της και να τρελαίνεται. Το μεσημέρι γυρίσαμε στο σπίτι και αμέσως τη διέταξε να γονατίσει να του πάρει πίπα. Της γάμησε το λαρύγγι ενώ την έβριζε και μου έλεγε πόσο πουτάνα γυναίκα έχω, μέχρι που την έχυσε στο στόμα. Την πήρε αγκαλιά και πήγανε στο δωμάτιο, την έστησε στα τέσσερα και άρχισε να της γαμάει το μουνάκι, χωρίς προφυλακτικό για αρκετή ώρα και να της λέει ότι είναι η γυναίκα του, η σκλάβα του, το πουτανάκι του. Εκείνη να βογκάει από καύλα και να του λέει ότι είναι ο καλύτερος γαμιάς, ότι θέλει να τον νιώθει συνέχεια κι ότι του ανήκει. Μετά από ώρα τον ακούω:
 
«Καργιόλη έλα να μου δώσεις ένα προφυλακτικό να της γαμήσω τον κώλο»
 
Πηγαίνω και του δίνω και το λιπαντικό. Μου το πετάει και με πετυχαίνει στα αρχίδια
 
«Πάρε το αυτό ξεφτίλα, με το λιπαντικό του προφυλακτικού θα τη γαμήσω, θα στη βιάσω μαλάκα. Έλα να μου βάλεις το προφυλακτικό με το στόμα να γαμήσω το κωλαράκι της γυναικούλας σου κερατά»
 
Το άνοιξα με τα χέρια και αφού το τοποθέτησα στο κεφαλάκι του, του έκανα πίπα προκειμένω να το εφαρμόσω στο καυλί του καλά, κι αμέσως με έδιωξε από το δωμάτιο. Δεν πρόλαβα να βγω κι άρχισα να ακούω ήδη τις φωνές της αλλά όχι πόνου όπως παλαιότερα, αλλά μάλλον καύλας κι εκείνον να της λέει:
 
«Μπράβο το κοριτσάκι μου που έκανε ότι του είπε και έχει ανοίξει το κωλαράκι του, γάμησε το κωλαράκι σου στην πούτσα μου καριόλα, ξεφτιλίσου πουτάνα»
 
Τη γαμούσε και την έβριζε για ώρα μέχρι που βγήκε, πέταξε το προφυλακτικό και ξανά μπήκε στο μουνί της.
 
«Γάμησε το μουνάκι σου στο καυλί μου μόνη σου πουτάνα, γαμήσου να σε ακούει ο αντρούλης σου, ξέσκισε το μουνάκι σου πόρνη»
 
«Μαλάκα με γαμάει ο φίλος σου χωρίς προφυλακτικό, αχ αγάπη μου με σκίζει»
 
Αφού γαμιόταν για ώρα την έχυσε στο μουνί και μετά ήλθαν να τους καθαρίσω με τη γλώσσα το μουνί της Φωτεινής και το καυλί του αφέντη της. 'Οπως και τις επόμενες τρεις φορές που την γάμησε, μέχρι το πρωί της Τετάρτης που έφυγε για Αμερική πάλι ως το Πάσχα.
 
«Πάρ' τα όλα στη μήτρα σου πόρνη, θα σε γκαστρώσω καργιόλα και θα το μεγαλώσει ο μαλάκας. Εγώ θα σου τα κάνω κι εκείνος θα τα μεγαλώνει»


Copyright Ref Number: 16151310322S010



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.