Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμενο μέρος: Πως έγινα πουστράκι

Τότε η Μαίρη τεντώνει το κορμί της και ρίχνει όλο το βάρος της πάνω στο πρόσωπο μου. Κυριολεκτικά κάθεται πάνω μου. Κόντευα να σκάσω.. Κατόπιν σηκώνεται λίγο και αρχίσει να ρέει το παχύρρευστο σπέρμα του Νίκου μέσα από το μουνί της.
 
Το νιώθω να στάζει ζεστό πάνω στα χείλια μου αλλά κρατάω κλειστό το στόμα μου προσπαθώντας να αποφύγω για όσο μπορώ ακόμα, τον εξευτελισμό του να πιω σπέρμα. Το ότι έγλειψα λίγο (.) την πούτσα και τα αρχιδια του Νίκου ήταν υπεραρκετό για εμένα.
 
Εκείνα λοιπόν τα δευτερόλεπτα προσπαθώ να συνειδητοποιήσω τι ακριβώς μου έχει συμβεί.
 
Μεχρι πριν από κάποια ώρα ήμουν ο μάγκας που θα γαμούσε την σπιτονοικοκυρά, την αγάμητη όπως νόμιζα, που θα τρελαινόταν με την πάρτη μου και τώρα ημουν το δουλάκι,που με έκαναν ότι ήθελαν. Εγώ ο άντρας κόντευα να γίνω πούστρα, σαν κάτι παιδιά στο χωριό που τα κοροϊδεύαμε. Βλέποντας ο Νίκος ότι δεν ανοίγω το στόμα φωνάζει στη Μαίρη:
 
- Τρίψου πάνω του μέχρι να αρχίσει να γλείφει.
 
Μου τραβάει με δύναμη τα μαλλιά και εκεί που περιμένω ότι θα φάω καμιά σφαλιάρα αυτός σκύβει στο αυτί μου και μου λέει:
 
- Βγάλε μωρό μου την γλώσσα σου και άρχισε να γλείφεις, σε παρακαλώ εμπιστεύσου με, θα σου αρέσει. Αν όχι σου υπόσχομαι ότι όλα θα σταματήσουν εδώ.
 
Τα λόγια του με ηρέμησαν κάπως και αποφάσισα να ανοίξω δειλά το στόμα μου και να βγάλω την γλώσσα μου. Η γεύση του σπέρματος μαζί με τα ζουμιά από το μουνί ήταν περίεργη αλλά άρχισε σιγά σιγά να μου αρέσει. Περισσότερο όμως μου άρεσε που όλο αυτό με καύλωνε και είχαν αρχίσει να μου φεύγουν οι όποιες αναστολές. Έτρωγα πλέον με λαχτάρα τους χυμούς τους και έτριβα με μανία το πρόσωπο μου πάνω στο μουνί και τον κώλο της Μαίρης.
 
Αυτή τότε άρχισε να μου χαϊδεύει το πουλάκι μου που είχε γίνει πέτρα, αλλά δε σταμάτησε εκεί. Ένιωθα ένα δάχτυλο της να μου πιέζει την κωλοτρυπίδα. Δεν άργησε να μπει. Δεν είχα πια ούτε δυνάμεις, ούτε την θέληση να αντισταθώ. Λες και το σώμα και το μυαλό μου ζητούσαν εκείνη την στιγμή να γαμηθούν σαν να είμαι κοριτσάκι. Ακόμα και οι κραυγές ευχαρίστησης που έβγαιναν από το στόμα μου ήταν γυναικείες.
 
Δυο δάχτυλα της Μαίρης μπαινόβγαιναν με δύναμη μέσα στην τρύπα μου και είχα τον πιο έντονο οργασμό που μου είχε τύχει ποτέ.
 
Η Μαίρη σηκώθηκε από πάνω μου, μάζεψε με τα χέρια της το σπέρμα μου και μου το πασάλειψε στην μούρη για να ολοκληρώσει τον εξευτελισμό μου.
 
- Γλείψε και αυτά Θανασάκη γιατί έχουμε συνέχεια.
 
Με τη μούρη μου γεμάτη ψωλοχύματα σηκώθηκα και σκούπισα ότι μπορούσα στη μπλούζα μου.
 
- Τι άλλο θέλετε από εμένα;... είπα, αρχίζοντας να κλαίω. Σας παρακαλώ αφήστε με να φύγω, δεν αντέχω άλλο...
 
- Σε λίγο Θανασάκη μου, είπε ο Νίκος, αραχτός στον καναπέ, γυμνός, με την τεράστια κοιλιά του απλωμένη και την πούτσα του να κρέμεται χοντρή και πλαδαρή ανάμεσα στα πόδια του.
 
- Έλα εδώ να μου πάρεις μια κανονική πίπα, μωρό μου, να γευτείς ολόκληρη την πούτσα στο στόμα σου. Θέλω να γονατίσεις μπροστά μου, να τουρλώσεις πίσω τον κώλο σου, να με κοιτάξεις στα μάτια και να με παρακαλέσεις να σου γαμήσω το στόμα.
 
Το σοκ μου όταν άκουσα αυτά τα λόγια ήταν μεγάλο, αλλά ταυτόχρονα ήθελα να το κάνω. Εκείνη την στιγμή δεν ήθελα να βρίσκομαι πουθενά αλλού, μόνο ανάμεσα στα πόδια του Νίκου. Έκανα ότι ακριβώς μου ζήτησε και βάζοντας την πιο γλυκιά φωνή που μπορούσα του είπα:
 
- Κύριε Νίκο σας παρακαλώ, θέλω να σας πάρω μια πίπα, να μου γαμήσετε το στόμα, σας παρακαλώ πολύ, το έχω ανάγκη...
 
Άνοιξα το στόμα μου και όπως ήταν ακόμα πεσμένο προσπάθησα και το χώρεσα όλο. Είχα τεντώσει τα χίλια μου και έκανα ότι μπορούσα, ενώ η πούτσα του Νίκου φούσκωνε κάνοντας την καύλα μου ακόμα μεγαλύτερη. Με τα χέρια μου του χάιδευα τα αρχίδια, και το κορμί κάνοντας όσο πιο θηλυκές κινήσεις μπορούσα, ενώ αυτός κρατώντας το κεφάλι μου το ανεβοκατέβαζε πάνω στην πουτσα του δίνοντας το ρυθμό που του άρεσε.
 
Η καύλα μου είχε χτυπήσει κόκκινο όταν ένιωσα μια δροσερή αίσθηση στον κώλο μου.
 
Η Μαίρη ήταν πίσω μου και με πασάλειβε με κάποιο είδος λιπαντικού. Αμέσως μετά, το άνοιγμα του πρωκτού μου από κάποιο αντικείμενο με έκανε να βγάλω μια ναζιάρικη κραυγούλα.
 
- Α... αχ Θεέ μου, τι είναι αυτό, τι μου κάνετε εκεί; Πρέπει να σταματήσετε...
 
ψέλλισα. Το μυαλό μου ήξερε ότι πρέπει να τους σταματήσω, το κορμί μου όμως ζητούσε άλλα. Αντί να τραβηχτώ, τέντωσα περισσότερο τον κώλο μου για να δεχτεί το δώρο της Μαίρης.
 
- Μια ταπούλα είναι μωρό μού, μικρό μέγεθος για να αρχίσεις να ανοίγεις σιγά σιγά.
 
Το πουλάκι μου δεν ήθελε πολύ για να χύσει. Η κίνηση της τάπας μέσα - έξω φάνταζε στο μυαλό μου σαν να με γαμάνε, και η πούτσα του Νίκου είχε πιάσει ρυθμό μέσα στο στόμα μου. Βλέποντας με να χύνω, η Μαίρη μου σφήνωσε την τάπα όσο πιο μέσα έμπαινε και την άφησε εκεί.
 
Είχα χαθεί τόσο που δεν άκουσα καν τον Νίκο να φωνάζει ότι χύνει.
 
- Χύνω μωρή πουτάνα, χύνω...

και άδειασε το καυτό του σπέρμα βαθειά στο λαρύγγι μου κάνοντας με να πνιγώ και να αρχίζω να βήχω προσπαθώντας να το βγάλω από το στόμα μου. Τα δύο συνεχόμενα χαστούκια που μου ήρθαν ήταν αρκετά για να καταλάβω ότι δεν έπρεπε να πάει σταγόνα χαμένη.
 
Το... "μαρτύριο" μου έμοιαζε να έχει τελειώσει. Καθόμασταν και οι τρεις αποκαμωμένοι χωρίς να λέμε κουβέντα για αρκετή ώρα.
 
- Λοιπόν Θανασάκη με εσένα θα βγάλουμε καλό χαρτζιλίκι. Είπε ο Νίκος σπάζοντας τη σιωπή.
 
- Τι θα πει αυτό κ. Νίκο;
 
- Θα πει μωρό μου ότι θα γαμηθείς με όποιον σου πω εγώ, και θα πάρεις και τα δωράκια σου. Είμαστε κάποιοι φίλοι εδώ από τη γειτονιά που όταν βρίσκουμε κανένα φοιτητάκι, το μοιραζόμαστε. Εγώ που θα τους πάω εσένα που είσαι παρθένο, ακόμα, θα βγάλω κάτι παραπάνω.
 
- Αυτό ΔΕΝ πρόκειται να γίνει, ΠΟΤΕ... φώναξα.
 
- Θα γίνει, και θα περάσουμε καλά Θανασάκη, γιατί αν δεν το κάνεις θα μάθει όλη η σχολή πόσο σου αρέσει το σπέρμα.
 
Έσκυψα το κεφάλι και αποδέχτηκα τη μοίρα μου. Άλλωστε τα ξεραμένα ψωλοχύματα στο πρόσωπο μου και η τάπα στον κώλο μου ήταν η απόδειξη ότι δεν ήμουν ο ίδιος άνδρας με το πρωί, αλλά είχα γίνει ένα πρώτης τάξεως πουτανάκι.
 
Η Μαίρη σηκώθηκε, πήγε στο δωμάτιο, και επέστρεψε με μια τσαντούλα.
 
- Αυτά είναι για σένα μωρό μου, είπε. Είναι κάτι υπέροχες διχτυωτές κάλτσες, που θα ταιριάζουν τέλεια στα άτριχα ποδαράκια σου, ένα στρινγκάκι, μια φανελίτσα σατέν και μια κρεμούλα για το σώμα σου, που θα την βάλεις για να μυρίζεις όμορφα σαν κοριτσάκι.
 
- Φοράς αυτά και την ταπούλα σου μέσα από τα ρούχα, και αύριο 8 το βράδυ να είσαι εδώ, πρόσταξε ο Νίκος. Και μη σκεφτείς να μην έρθεις γιατί αλλοίμονο σου.
 
Ο τόνος της φωνής του ήταν τέτοιος που δε μπορούσα να φέρω αντίρρηση. Χωρίς να πω τίποτα ντύθηκα, πήρα τα δώρα μου και έφυγα.
 
Οι ώρες μέχρι το άλλο βράδυ μου φάνηκαν ατελείωτες. Κατά τις 7 έκανα ένα ζεστό μπάνιο και ξεκίνησα να ετοιμάζομαι. Θεώρησα σωστό να ξυρίσω τις τριχούλες σε κώλο και πουλάκι, άπλωσα παντού την κρέμα και λίγο παραπάνω στην τρύπα μου για να μπει η τάπα και ντύθηκα. Και μόνο η αίσθηση από τα γυναικεία εσώρουχα πάνω μου ήταν αρκετή για να καυλώσω.
 
Τι υπέροχο πράγμα αυτό το στρινγκάκι Θεέ μου. Δε θα ξαναφορέσω ποτέ μου ανδρικό σλιπ. Κοιταζόμουν στον καθρέφτη και ήθελα να γαμήσω αυτό το πουστράκι που έβλεπα.
 
Στις 8 ακριβώς χτύπησα το κουδούνι. Μου άνοιξε η Μαίρη και εκεί έπαθα το πρώτο σοκ. Ήταν μούναρος. Ντυμένη τέλεια, με ψηλοτάκουνες γόβες και βαμμένη. Άλλος άνθρωπος.
 
- Εγώ είμαι αγόρι μου, δε με κατάλαβες; Τόσο καιρό είχα μείνει απεριποίητη για να πέσεις στην παγίδα. Επιτέλους ξανάγινα άνθρωπος. Έλα μέσα να γνωρίσεις την παρέα μας.
 
Στο σαλόνι εκτός από τον Νίκο ήταν άλλοι 4 άνδρες της ίδιας περίπου ηλικίας, κοντά στα 60. Όλοι άνθρωποι της γειτονιάς που τους έβλεπα σχεδόν κάθε μέρα. Ανάμεσα τους ο Κώστας που είχε το φούρνο και ο Θάνος με το ψιλικατζίδικο, ο πιο μεγάλος από όλους, ένας ψηλός σωματώδης ευγενικός τύπος κοντά στα 65, που είχε πει στον πατέρα μου όταν με είχε φέρει στην πόλη "μη φοβάσαι τίποτα, θα τον προσέχουμε εμείς".
 
- Θανάση, βγάλε τα ρούχα σου να σε δουν τα παιδιά, είπε ο Νίκος και χωρίς δεύτερη σκέψη άρχισα να γδύνομαι.
 
Οι τύποι είχαν αράξει στους καναπέδες και χάιδευαν της πούτσες τους πάνω από τα παντελόνια. Στην θέα του κορμιού μου ντυμένου σαν κοριτσάκι άρχισαν τα επιφωνήματα.
 
- Τι μουνάκι είναι αυτό!
 
- Καύλα είσαι μωρό μου!
 
- Μπράβο ρε Νίκο, που βρήκες τέτοιο τσουλάκι...
 
Σηκώθηκαν και άρχισαν να με χουφτώνουν και να με μυρίζουν, σαν τα σκυλιά που ετοιμάζονται να γαμήσουν .
 
- Αρκετά, παιδιά, είπε ο Νίκος. Όπως συμφωνήσαμε, σειρά να γαμήσει παρθένο κωλαράκι έχει ο Θάνος (ο ψιλικατζής), μαζί με εμένα βέβαια που το βρήκα. Οι υπόλοιποι καθίστε να απολαύσετε το θέαμα.
 
Ο Θάνος με το Νίκο γδύνονται σε χρόνο ρεκόρ και με πλησιάζουν. Εγώ όλη αυτή την ώρα έχω μείνει ακίνητος, χωρίς να μπορώ να βγάλω λέξη. Η καύλα που ένιωθα πριν, είχε τώρα δώσει την θέση της στο φόβο για το τί με περιμένει.
 
Ο Νίκος, με γδύνει και τα γυμνά κορμιά μας έρχονται σε επαφή. Έχω κλείσει τα μάτια και με φυλάει στο στόμα. Αρχίζω να χαλαρώνω και τα φιλιά μας γίνονται όλο και πιο έντονα και νιώθω το κορμί του Θάνου από πίσω μου. Πλέον με σφίγγουν ανάμεσα τους, με φιλούν, με χαϊδεύουν και με γλείφουν παντού. Έχω παραδοθεί!
 
Ο Θάνος μου τραβάει τα μαλλιά γυρνώντας το κεφάλι μου προς τα πίσω και χώνει βαθιά την γλώσσα του μέσα στο στόμα μου. Ταυτόχρονα με το άλλο χέρι καταλαβαίνω ότι κουνάει την τάπα μου μέσα έξω και μια απαλή κίνηση την τραβάει και την βγάζει.
 
Τώρα νιώθω την πούτσα του Νίκου να τρίβεται στην κοιλιά μου και την πούτσα του Θάνου να τρίβεται και να με πιέζει ανάμεσα στα κωλομέρια. Γυρνάω το χέρι μου, την πιάνω και δεν πιστεύω αυτό που αγγίζω. Ένα χοντρό, σκληρό, παλούκι, βγαλμένο από τσόντα. Ο Θάνος πλησιάζει το στόμα του στο αυτί μου και μου λέει ψιθυριστά:
 
- Γλυκό μου αγοράκι, δεν θέλω απλά να σε γαμήσω, θέλω να σε πονέσω. Θα σε σκίσω και δεν θα μπορείς να καθίσεις για μέρες.
 
Τα λόγια του με φόβισαν, αλλά δε μπορούσα να κάνω κάτι, δεν είχα κανέναν απολύτως έλεγχο του τι θα γινόταν. Η πούτσα του άρχισε να πιέζει την τρύπα μου, αλλά δε μπορούσε να μπει. Ο Θάνος σκύβει και ρίχνει μια πηχτή ροχάλα και την τρίβει, βάζοντας μου δάχτυλό.
 
- Αυτό θα βοηθήσει, τον ακούω να λέει. Σκύψε και εσύ λίγο Θανασάκη, θα είναι πιο εύκολο...
 
Σκύβω ελαφρά τουρλώνοντας τον κώλο μου ενώ κρατιέμαι από το Νίκο και νιώθω το κεφαλάκι της πούτσας να χώνεται μέσα μου. Δεν μπορούσα να φανταστώ τέτοιο πόνο και τα ουρλιαχτά μου πρέπει να ακούστηκαν μέχρι έξω.
 
- Βγάλ' τον σε παρακαλώ πονάω. Μη... όχι άλλο, πονάω...
 
- Έτσι μωρή καργίόλα, ούρλιαξε να σε ακούσουν όλοι, έτσι μου αρέσει, να πονάς...

φώναξε ό Θάνος και κάρφωσε το παλούκι του μέσα στον κώλο μου. Νόμιζα ότι λιποθυμώ. Κρατούσα σφιχτά το Νίκο και δεν είχα άλλη φωνή να βγάλω. Μόνο κλάμα με λυγμούς. Σε αυτή την θέση, όρθιος, κολλημένος ανάμεσα στους δύο άντρες μείναμε για λίγο ακίνητοι μέχρι να ηρεμήσω. Τότε ξεκίνησε ο Θάνος αργά αλλά σταθερά να μπαινοβγαίνει μέσα μου. Ο πόνος ήταν πολύς, πάρα πολύς, αλλά σίγα σιγά υποχωρούσε και πλέον μπορούσα να τον υποφέρω.
 
- Τι σού κάνω Θανασάκη;... πες τι σου κάνω να το ακούσουν τα παιδιά.
 
- Με γαμάς Θάνο μου, με γαμάς αγάπη μου...
 
- Δεν σε γαμάω απλά πουστράκι, σε γαμάω στα όρθια μωρή παλιοπουτάνα!
 
Η πουτσα του μπαινόβγαινε πλέον με άνεση στην τρύπα μου και εγώ κουνιόμουν και έβγαζα αυθόρμητα κραυγούλες σαν πουστράκι. Σε μια στιγμή σηκώνω τα μάτια μου και βλέπω τους υπόλοιπους της παρέας ολόγυμνους να μαλακίζονται στη θέα της ζωντανής τσόντας που έβλεπαν μπροστά τους. Και μόνο στην ιδέα ότι αυτοί οι έμπειροι, ώριμοι, υπέροχοι άντρες είχαν καυλώσει με εμένα ανέβασε την αυτοπεποίθηση μου στα ύψη.
 
- Θέλω πούτσες Θεέ μου, πολλές πούτσες...

φώναξα και έπιασα δύο και άρχισα να τις μαλακίζω. Ο Θάνος που γαμούσε το νέο μου μουνάκι έφτανε στην κορύφωση και δεν άργησα να νιώσω το σπέρμα του να γεμίζει το έντερο μου. Έβγαλε την πουτσα του από μέσα μου και πριν προλάβει να κλείσει η τρύπα με έβαλε να κάτσω πάνω στο Νίκο που είχε ξαπλώσει στο πάτωμα. Το ψωλόζουμο του Θάνου έρεε πάνω στο καυλί του Νίκου κάνοντας την αίσθηση που είχα ακόμα καλύτερη.
 
- Τώρα μωρό μου θα γαμηθείς όπως γουστάρεις και με όποιο ρυθμό γουστάρεις εσύ, μου είπε ο Νίκος.
 
Τα πόδια μου έτρεμαν αλλά δεν υπήρχε περίπτωση να σταματήσω ή να αλλάξω το ρυθμό που γαμιόμουν πριν. Ξεκίνησα να χορεύω πάνω στην πούτσα και ό κώλος μου είχε πραγματικά πάρει φωτιά. Πόναγα, αλλά το ήθελα τόσο πολύ που δε θα με σταμάταγε τίποτα. Εκεί πάνω στην καύλα κλείνω τα μάτια και εντελώς ασυναίσθητα βγήκαν δύο λέξεις από το στόμα μου:
 
- Ξεφτίλισε με...
 
Λες και ήταν το σύνθημα που όλοι περίμεναν. Σε χρόνο μηδέν δέκα χοντρές παλάμες αρχίζουν να χαστουκίζουν το πρόσωπο και το κορμί μου, να τραβάν με δύναμη τις ρώγες και τα μαλλιά μου και ταυτόχρονα να με βρίζουν και να με φτύνουν.
 
- Σπέρμα θέλω, χύστε με σας παρακαλώ, θέλω να πιω σπέρμα...

φώναξα, και σαν στρατιωτάκια οι άντρες μου άρχισαν να αδειάζουν τον παχύ χυμό τους στην μούρη μου. Εγώ λαίμαργα προσπαθούσα να καταπιώ όσο περισσότερο μπορούσα αλλά ήταν τέτοια η ποσότητα, που είχε γεμίσει όλο μου το σώμα. Όταν πια τελείωσε και ό Νίκος μέσα μου, έπεσα δίπλα του εξαντλημένος χωρίς την παραμικρή δύναμη να κουνηθώ. Αφού τα αγόρια πήραν τις ανάσες τους ακούω τον Νίκο να λέει:
 
- Αυτό ήταν Θανασάκη μου, πάμε τώρα στο μπάνιο να πλυθείς.
 
- Δεν έχω κουράγιο να κουνηθώ κ. Νίκο.... του είπα.
 
Κάποιος από την παρέα προθυμοποιήθηκε να με μεταφέρει και έτσι με πήγαν στη μπανιέρα. Κάνω μια κίνηση να ανοίξω το νερό αλλά με σταματάει ο Νίκος.
 
- Πρώτα θα σε πλύνουμε εμείς Θανάση μου και μετά εσύ και μη σκεφτείς καν να αντιδράσεις.
 
Μαζεύτηκαν όλοι από πάνω μου και σε λίγα δευτερόλεπτα άρχισαν να με κατουράνε και όσο προσπαθούσα να το αποφύγω τόσο αυτοί σημάδευαν το πρόσωπο και το στόμα μου γελώντας και βρίζοντας. Τα καυτά ούρα τρέχαν πάνω στα χείλια μου και κατάπια μερικές γουλίτσες, που τελικά δεν ήταν τόσο απαίσιες όσο νόμιζα, ίσως πάλι βέβαια να φταίει η καύλα που ένιωθα από το απόλυτο ξεφτίλισμα μου.
 
Όταν πια και η τελευταία σταγόνα κάτουρου έσταξε στο κορμί μου, οι γαμιάδες μου έφυγαν, λέγοντας μου να κάνω μπάνιο και να καθαριστώ. Μάζεψα τα κομμάτια μου και έκανα ένα ζεστό μπάνιο προσπαθώντας να συνεφέρω την ξεσκισμένη τρύπα μου που έχασκε ανοιχτή και με πόναγε αφόρητα. Έβαλα μια πετσέτα στην μέση μου και πήγα στο σαλόνι που με περίμενε μόνο ο Νίκος.
 
- Τα παιδιά έφυγαν, μου είπε, έχουν και οικογένειες και η ώρα έχει περάσει. Αυτοί που δε σε γάμησαν σήμερα, ανυπομονούν να το κάνουν. Έπαθαν πλάκα όλοι με την πάρτη σου. Μπράβο Θανάσακη.
 
- Ευχαριστώ κ. Νίκο, αλλά πονάω πολύ, ούτε να κάτσω δεν ξέρω αν μπορώ. Ίσως αυτό που έγινε σήμερα δεν πρέπει να ξαναγίνει.
 
- Γιατί βρε αγόρι μου δε σου άρεσε;
 
- Μου άρεσε, παραπάνω από όσο περίμενα και αυτό είναι που φοβάμαι... μη γίνω πούστης και θέλω συνέχεια πούτσες.
 
- Χα, χα... ηρέμησε ρε. Πούστης ήσουν, εμείς απλά σε κάναμε πουτάνα. Να... πάρε και το δωράκι σου...

και μου δίνει μερικά χαρτονομίσματα τυλιγμένα. Πήρα τα λεφτά ντύθηκα και έφυγα. Μπήκα στο σπίτι μου και με δυσκολία από τον πόνο έκατσα στον καναπέ να σκεφτώ τι είχε γίνει. Με έβρισαν, με χτύπησαν, με γάμησαν, με έπνιξαν στο κάτουρο και στα χύσια και μετά με πλήρωσαν. Στη σκέψη όλων αυτών καύλωσα. Κατέβασα το παντελόνι, έκανα στην άκρη το στρινγκάκι μου και άρχισα να βαράω μαλακία.
 
Η φοιτητική μου ζωή ξεκινούσε υπέροχα!
 
Αν σας άρεσε η ιστορία μου υπάρχει και συνέχεια...


Copyright Ref Number: 16151180422S046Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).