Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμενο μέρος: Με τις δίδυμες

Όλα αυτά τα 8 χρόνια πολλά αλλάξανε τις ζωές μας. Και ιδιαίτερα της Λ που πλέον ήταν μόνη. Η δίδυμη αδερφή της και σύζυγος μου, δεν την άφηνε σχεδόν ποτέ. Ακόμα και διακοπές κάναμε μαζί. Ίδιες ημερομηνίες, ίδιος προορισμός. Τα τελευταία χρόνια μάλιστα, μας χώριζε μόνο ένα μικρό τοιχάκι στο μπαλκόνι. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, να μην έχουμε τη δυνατότητα απελευθερωμένης ερωτικής πράξης με τη γυναίκα μου. Γενικά είχε επέλθει μια περίοδος έντονης απομάκρυνσής μας.

Το προ 8ετιας γεγονός, που έχετε διαβάσει σε άλλη ιστορία, δεν είχε αναφερθεί καν μεταξύ μας. Μεταξύ τους δεν γνωρίζω αν είχε ειπωθεί κάτι. Μέσα μου όμως ήταν ακόμα πολύ έντονο και μάλιστα πολλές φορές είχα τραβήξει μαλακία με αυτή την ανάμνηση. Πολλές φορές φαντασιωνόμουν ότι τις έχυνα καθώς παίζανε μεταξύ τους οι γλώσσες τους. Αλλά ως εκεί. Ακόμα κι όταν πήδαγα την Ε ποτέ δεν είχαμε αναφερθεί σε αυτό. Ούτε όταν ένα βράδυ είχαμε βάλει σε γνωστό πορνοσάιτ ένα βιντεάκι με τρίο δεν είπαμε κάτι γύρω από εκείνη τη βραδιά. Σα να μην είχε γίνει ποτέ.

Πριν από μερικές μέρες βρεθήκαμε πάλι στο νησί. Το τοιχάκι στο μπαλκονάκι εκεί, ανάμεσα μας. Οι μέρες κυλούσαν ήρεμα με μπανάκια, φαγητάκια, βολτούλες και που και που κάνα φιλικό ζευγάρι να μας επισκέπτεται, ποτέ στο ένα και πότε στο άλλο μπαλκόνι, για καμία πίτσα ή σουβλάκι και φυσικά παγωμένες μπύρες.

Έτσι και προχθές που είχαν έρθει ο Τ και η Σ. Αφού φάγαμε και ήπιαμε κάνα δυο μπύρες ο καθένας, πιάσαμε κουβέντα περί ανέμων και υδάτων. Γρήγορα, φτάσαμε να θυμόμαστε φάσεις και καταστάσεις που είχαν γίνει στο νησί τα τελευταία 10 χρόνια. Τα γέλια δίναν και παίρναν μέχρι που η ώρα πήγε 12:30 κι έπρεπε να ηρεμήσουμε. Οι ματιές μεταξύ Σ και Τ είχαν γίνει λίγο πιο σπινθηροβόλες και γρήγορα μας καληνύχτισαν. Ήταν φανερό πως για αυτούς θα είχε συνέχεια η βραδιά και μάλιστα ιδιαίτερα ερωτική.

Μαζέψαμε και πέσαμε για ύπνο. Η Ε δήλωσε πολύ κουρασμένη και αποκοιμήθηκε πολύ γρήγορα.

Κάτι η ζέστη, κάτι οι μπύρες, κάτι οι συζητήσεις που κάναμε και οι αναμνήσεις που επέστρεψαν, δεν με αφήνανε να κοιμηθώ. Βγήκα λοιπόν στο μπαλκόνι να δροσιστώ.

Δευτερόλεπτα αργότερα ένιωσα μια κίνηση από το δίπλα μπαλκόνι. Ήταν η Λ που είχε βγει κι εκείνη έξω φορώντας μόνο ένα λευκό μακρύ αμάνικο μπλουζοφόρεμα σχεδόν διάφανο.

"Δεν κοιμάσαι;" τη ρώτησα.

"Ζεσταίνομαι," είπε η Λ.

"Νωρίς δεν το διαλύσαμε;" είπα.

"Ε μάλλον ήθελε κάτι άλλο η Σ. Δεν την παρατήρησες;" μου απάντησε.

Κάνοντας πως δεν είχα καταλάβει, τη ρώτησα "σαν τι να ήθελε";

Κι η απάντηση ήρθε σαν καταπέλτης, μιας και, με εξαίρεση το τρίο μας με την Ε προ 8ετιας, δεν μιλούσε γενικά τόσο άνετα: "Ότι θέλει μια καυλωμένη γυναίκα. Δεν πρόσεξες τις ρώγες της που φούσκωναν λεπτό με το λεπτό";

Η αλήθεια είναι ότι τις είχα δει αλλά θέλησα να παραμείνω διακριτικός.

Συγχρόνως, κι οι ρώγες τις Λ βγάζανε μάτι τώρα. Παίζοντας τα όλα για όλα της απάντησα, "με βάση αυτό που βλέπω μπροστά μου, κι εσύ θες πούτσο για να ηρεμήσεις τώρα".

Αυτό ήταν. Έβαλε αμέσως και χωρίς να απαντήσει τα χέρια της κάτω από αυτό που φορούσε και χούφτωσε τις βυζάρες της. Ένας αναστεναγμός ξέφυγε από τα χείλη της. Σήκωσε το ρούχο της χαρίζοντας μου θέα στο απολύτως άτριχο μουνί της και στα δάκτυλα της που παίζανε με τις καυλωμένες ρώγες της. Κάθισε στην ξαπλώστρα κι άνοιξε τα πόδια της.

Πήδηξα το τοιχάκι και σε χρόνο dt έγλειφα το υγρό μουνί της και την πρησμένη κλειτορίδα της. Εκείνη έγλειφε ποτέ τη μια και πότε την άλλη ρώγα της. Ο πούτσος μου πλέον δεν χωρούσε στο μποξεράκι μου και το κεφαλάκι του ήταν ήδη έξω.

"Είσαι μεγάλη πουτάνα" της είπα.

"Οι πουτάνες θέλουν πούτσα κι εσύ έχεις να μου τη δώσεις εδώ και 8 χρόνια”

"Κι αν ξυπνήσει η αδερφή σου;" ρώτησα.

"Θα τη βάλω να μου γλείψει τον κώλο για να μου τον σκίσεις, όπως τότε"

Άφησε τα βυζιά της κι έπεσε κατευθείαν στον πρησμένο πούτσο μου. Τον έπαιρνε ολόκληρο κι η γλώσσα της έπαιζε με τα αρχίδια. Ήξερα ότι δε θα αντέξω πολύ. Της πίεσα το κεφάλι και το κράτησα εκεί. Ο πούτσος μου είχε φτάσει το λαρύγγι της. Τα χέρια της πήγαν αμέσως στις ρώγες μου. Μόλις τις άγγιξε άρχισα να χύνω σαν τρελός. Όσο έχυνα, τόσο τσιμπούσε τις ρώγες μου. Όσο τις τσιμπούσε, τόσο έχυνα.

Όταν ηρέμησα, τον έβγαλε από το στόμα της και είπε:

"Μην τολμήσεις να χαλαρώσεις, ξέρεις που τον θέλω"

Σηκώθηκε και πήγε στο ψυγείο. Έφερε τα παγάκια κι ένα τεράστιο αγγούρι. Ξάπλωσε ανάσκελα στο ίδιο σημείο με πριν και πήρε ένα παγκάκι στο στόμα της. Που και που το άφηνε στο χέρι της κι αυτό το πήγαινε βόλτα σε όλο το κορμί της. Ιδιαίτερα όμως στις ρώγες της. Εκεί ήταν που είπε, "θέλω να με γαμάς και να με ταΐζει η αδερφή μου. " Ο πούτσος μου ήταν ήδη πέτρα. Δευτερόλεπτα αργότερα ένιωσα ένα χέρι να μου χαϊδεύει την πλάτη. Ήταν η Ε.

"Με ξυπνήσατε κωλόπαιδα, κι αφού έχυσα μια φορά ήρθα για άλλη μια"

Οι τρεις γλώσσες ενώθηκαν σε ένα βαθύ φιλί. Τα χέρια μας εξερευνούσαν πούτσο, μουνιά, κώλους και ρώγες. Δεν άργησα να νιώσω κάτι υγρά στο στήθος μου. Αμέσως το κατάλαβε η Λ κι έπεσε με τα μούτρα στο φαΐ. Η Ε ξάπλωσε κι όσο τάιζε την αδερφή της είχα μπει στο μουνί της. Εδώ να πω ότι ακόμα δε μου είχε δώσει κώλο. Τα υγρά της τρέχανε παντού. Είχαν φτάσει μέχρι πίσω. Το πήρα απόφαση. Απόψε θα τον ξεπαρθένευα. Η Λ λες και κατάλαβε τις ορέξεις μου και τη γύρισε στα τέσσερα. Της έγλειφε μια το μουνί και μια την κωλοτρυπίδα. Στημένη στα τέσσερα κι αυτή, πήγα πίσω της και της τον έχωσα με τη μία στη δουλεμένη κωλάρα της.
"Καργιόλη, με σκίζεις. Χώσ' τον όλο μέσα να με ξεκωλώσεις. Απόψε θέλω να μας ξεκωλώσεις και τις δύο"

Η δικιά μου σφίχτηκε λίγο κι η Λ συνέχισε, "Αν θες να σε γαμάει δώσ' του κώλο" και συνέχισε να παίζει με την κωλοτρυπίδα της. Ταυτόχρονα έπιασε το αγγούρι και το έχωσε στην πεινασμένη μουνάρα της. Πρέπει είχε βάλει 2 δάκτυλα στον κώλο της Ε όταν αρχίσανε και δυο να τρέμουν και να χύνουν. Η Λ έχυνε πάλι και τα υγρά της πετάγονταν παντού. Η Ε έχυνε και τα βυζιά της πετούσαν παντού γάλα. Γύρισε ανάσκελα και πήρα μια ρώγα στο στόμα μου κι έβαλα δάκτυλο στο μουνί της που έκαιγε. Πριν ηρεμήσει της άνοιξα τα πόδια και μπήκα μέσα της. "Αυτό θα πει πούτσος" είπε. Την πήδαγα κι αυτή τώρα έχωνε βαθιά στο μουνί της αδερφής της το δροσερό αγγούρι.

"Σκίσε με αδελφούλα" έλεγε η μία

"Ξεμούνιασε με ρε γαμιόλη” έλεγε η άλλη.

Σύντομα αρχίσανε να ουρλιάζουν από καύλα και να χύνουν παντού τα καυτά υγρά τους. Αυτό ήταν. Έπρεπε τώρα να κάνω την κίνησή μου. Βγήκα από το μουνί της Ε που ακόμα έτρεμε και ανασήκωσα ακόμα περισσότερο τη μέση της, ώστε να έρθει μπροστά στην ψωλή μου η κωλοτρυπίδα της. Τον ακούμπησα λίγο απότομα κι άρχισα να σπρώχνω.

"Μη ρε μαλάκα, θα πονέσω", ούρλιαξε η Ε. Αμέσως η Λ τις πιάνεις τις βυζάρες καθώς καθόταν με το μουνί στο στόμα της και της λέει:

"Σκάσε μωρή καργιόλα, αν δεν γίνει ο κώλος σου σαν τον δικό μου δεν μπορείς να μιλάς για καύλα"

Έσπρωξα κι άλλο κι επιτέλους ήμουν μέσα στην παρθένα και σφιχτή κωλάρα της γυναίκας μου. Ο πούτσος μου επιτέλους πραγματοποιούσε το όνειρό του. Σιγά σιγά ανέβαζα ρυθμό κι έμπαινα όλο και πιο βαθιά. Η γυναίκα μου είχε δακρύσει και παρακαλούσε να τη σκίσω ενώ έπαιζε το ένα χέρι της με την κλειτορίδα της και το άλλο με τη ρώγα της που έχυνε ασταμάτητα. Με μια απότομη κίνηση η Λ της κάρφωσε στο μουνί το αγγούρι. Ούρλιαξε η Ε κι εδώ είναι που πρέπει να την άκουσε όλο το νησί.

"Είμαι η πουτάνα της αδερφής μου και του άντρα μου"

Ένιωθα το αγγούρι να πιέζει τον πούτσο μου. Η Ε έβγαλε το αγγούρι και το έχωσε στην απίστευτα ανοιγμένη κωλάρα της Λ που είχε ξαπλώσει τώρα δίπλα μας. Η Ε ικέτευε να τη σκίσω και να τη χύσω. Σε δευτερόλεπτα άρχισα να χύνω βαθιά μέσα της. Το ίδιο κι εκείνη. Άφησε το αγγούρι κι έγλειφε τις ρώγες της καθώς έχυνε. Η Λ έχυσε κι αυτή γεμίζοντάς μας με τα χύσια της. Φανερά κουρασμένοι, κοιμηθήκαμε ολόγυμνοι στο διπλό κρεββάτι της Λ.

Το πρωί ξύπνησα από το διπλό τσιμπούκι που μου πρόσφεραν, αλλά θα σας το αφηγηθώ σε άλλη ιστορία.
Copyright protected OW ref: 184933Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


 

Όροι Χρήσης του XStream || Privacy Policy