Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμενο μέρος: Με τις δίδυμες (8 χρόνια μετά)

Ένιωσα δύο γλώσσες να ταξιδεύουν πάνω στον πούτσο μου. Το καλύτερο πρωινό ξύπνημα. Η γυναίκα μου η Ε κι η δίδυμη αδερφή της η Λ προσπαθούσαν να "ξυπνήσουν" τον πούτσο μου. Οι γλώσσες τους ξεκινούσαν από το κεφάλι του και έφταναν μέχρι την κωλοτρυπίδα μου χωρίς ποτέ να αποχωρίζονται η μία την άλλη. Τα πουτανάκια μου είχαν ξυπνήσει ορεξάτα μετά το χθεσινοβραδινό ξέσκισμα στο οποίο είχα πάρει την παρθενιά του κώλου της γυναίκας μου.

Αφού μου τον σηκώσανε για τα καλά, με στείλανε για πρωινό ντουζάκι. "Θα πάω μόνο αν έρθετε κι οι δυο μαζί μου". Άλλο που δε θέλανε. Στη ντουζιέρα ίσα που χωρούσαμε δύο άτομα αλλά με κάνανε σάντουιτς και τελικά χωρέσαμε. Μπόλικο αφρόλουτρο και τα κορμιά τους να τρίβονται πάνω στο δικό μου. Ο πούτσος μου πέτρα πάνω στην κοιλιά της Λ που ποτέ χούφτωνε τον κώλο μου και πότε τις βυζάρες της Ε. Η Ε έπαιζε με τις ρώγες της και το μουνί της αδερφής της. Ξαφνικά ακούγεται το κινητό της Λ. Βγαίνει από τη ντουζιέρα να το απαντήσει. Η Ε πιάνει τον πούτσο μου και τον κατευθύνει στο μουνί της ανασηκώνοντας το ένα της πόδι για να μπω πιο εύκολα. Υγρό μουνί συν αφρόλουτρο… εύκολη διείσδυση. Με κρατούσε από τη μέση κι εγώ από τα βυζιά όταν μας διέκοψε η Λ.

- Η Σ κι ο Τ έρχομαι με καφέδες. Ντυθείτε γρήγορα.

Της δάγκωσα ελαφρά μια ρώγα και υποσχέθηκα να συνεχίσω μόλις φύγουν. Ντυθήκαμε στα γρήγορα με σορτσάκια και T-shirt και πριν προλάβουμε να βγούμε στο μπαλκόνι χτύπησε το κουδούνι.

- Ήρθαν οι καφέδες… ακούστηκε ο Τ.

Αράξαμε στο μπαλκόνι μας που έβλεπε προς τη θάλασσα. Το πιο κοντινό σπίτι ήταν περίπου στα 50 μέτρα κι ήταν αυτό που μένανε ο Τ με τη Σ.

Η Λ είχε μισοξαπλώσει στην ξαπλώστρα, η Ε σε μια καρέκλα με τα πόδια της αγκαλιασμένα, η Σ στον διπλό καναπέ με τα πόδια της πάνω στα πόδια του Τ κι εγώ απέναντι από τη γυναίκα μου σε άλλη καρέκλα. Η Σ φορούσε μια ανάλαφρη φουστίτσα κι από τη θέση που ήμουν μπορούσα να διακρίνω ότι δε φορούσε εσώρουχο. Εσώρουχο δεν φορούσε ούτε από πάνω με αποτέλεσμα σε κάθε της κίνηση να χοροπηδάνε τα ολοστρόγγυλα σε μέγεθος λίγο μεγαλύτερο από μία παλάμη στητά βυζόμπαλα της. Ο πούτσος μου ένιωθα να σκληραίνει.

Ρουφούσαμε τα καφεδάκια μας και τσιμπούσαμε κρουασανάκια όταν έπεσε η πρώτη μπηχτή από την Σ.

- Πώς περάσατε χθες βράδυ;

Οι τρεις μας κοιταχτήκαμε αμήχανα. Η κατά 10 χρόνια (περίπου στα 28) φίλη μας, είχε απορία ή μας είχε πάρει χαμπάρι; Ο Τ της χάιδευε τα πόδια όλο και πιο ψηλά. Η Λ κοίταζε την Ε στα μάτια χωρίς να ξέρει τι να πει. Οι ρώγες και των τριών διαγράφονταν από τα μπλουζάκια τους. Η Σ συνέχισε:

- Εμείς πάντως ξαπλώσαμε να χαλαρώσουμε στην αυλή μας και μέσα στη σιωπή ακούσαμε γνώριμες φωνές σε ιδιαίτερες στιγμές. Απλά μας έκανε εντύπωση ότι ήταν τρεις!

Οι δίδυμες είχαν κοκκινίσει προδίδοντας το τι είχε συμβεί το περασμένο βράδυ. Η Λ ρώτησε πονηρά.

- Ξαπλώσατε μόνο για να χαλαρώσετε; Σας είδα λίγο "κάπως" όταν φεύγατε.

Ο Τ είχε φτάσει τα χέρια του κάτω από το φουστάκι, ψηλά σχεδόν στο μουνί της Σ κι η ίδια χάιδευε την κοιλιά της ανεβαίνοντας προς τα βυζιά της. Η Ε σηκώθηκε και την πλησίασε λέγοντας της.

- Φιλενάδα βλέπω έχεις ερεθιστεί;

Η Σ άπλωσε το χέρι της κι έπιασε τον κώλο της γυναίκας μου κι εκείνη έσκυψε και τη φίλησε απαλά στα χείλη δίνοντας μια απίστευτη θέα της κωλάρας της στην αδερφή της που στην κυριολεξία πετάχτηκε και της τον χούφτωσε κατεβάζοντας το σορτσάκι της. Η καυλίτσα μου δε φορούσε εσώρουχο. Οι γλώσσες των Σ και Ε είχαν μπλεχτεί σε ένα καυλιάρικο γλωσσόφιλο κι η Λ είχε χώσει με τη σειρά της τη δική της στον κώλο της αδερφής της. Κοίταξα τον Τ που πλέον έπαιζε πάνω από τη βερμούδα του με το καυλί του. Του έκανα νόημα και τους βγάλαμε κι οι δυο έξω. Ο πούτσος μου γύρω στα 17-18 εκατοστά σχετικά χοντρός, ήταν σε πλήρη στύση. Επίσης του Τ που ήταν όμως αρκετά μακρύτερος, γύρω στα 22-23, αλλά πιο λεπτός. Πλέον δεν υπήρχε επιστροφή. Τρεις χθες βράδυ, πέντε σήμερα το πρωί.

Μόλις είδε το πούτσο του άντρα της η Σ δεν έχασε την ευκαιρία και το εξαφάνισε ολόκληρο στο στόμα της. Οι δίδυμες εντυπωσιάστηκαν κι από το μήκος του αλλά κι από τις ικανότητες της φίλης τους. Όπως ήταν στα τέσσερα η Σ κι έπαιρνε αυτή την απίστευτη πίπα στην ψωλάρα του Τ σύρθηκε η δικιά μου από κάτω της κι έγλειφε τις ρώγες της. Τα ορθάνοιχτα μουνιά των δύο ήταν πρόκληση για μένα και τη Λ. Χωρίς καθυστερήσεις ορμήσαμε κι οι δυο. Εγώ στης γυναίκας μου κι η Λ στης Σ. Η Λ έγλειφε μουνί και δαχτύλωνε κώλο. Η Σ μούγκριζε από καύλα. Η γυναίκα μου δεν άργησε να χύσει ενώ συγχρόνως έπαιζε με τα βυζιά της και δάγκωνε τις ρώγες της Σ. Πραγματικά τις είχε κάνει τεράστιες.

Ο Τ ζήτησε κάποια να τον καβαλήσει και πρόθυμη η Λ εξαφάνισε το καυλί του στο μουνί της. Η Σ δεν άλλαξε θέση απλά τώρα έγλειφε κι έχωνε τα δάκτυλα της στην κωλάρα της Λ.

- Τι ζω η πουτάνα;…

αναφωνούσε κάθε λίγο. Ανασηκώθηκα και χώθηκα στο μουνί της Σ που πλέον δεχόταν τις περιποιήσεις της γυναίκας μου. Αν και έδειχνε διάπλατα ανοικτό, ήταν πολύ στενό για τον πούτσο μου που της το άνοιγε ακόμα περισσότερο προκαλώντας τη να κραυγάζει από πόνο και ηδονή μαζί. Με τον Τ είχαμε συγχρονιστεί και μέσα σε ουρλιαχτά και βρισιές "σκίσε με ρε καργιόλη, άνοιξε τη μουνάρα μου, πηδά με την πουτάνα, με πονάς ρε γαμημένε αλλά γουστάρω χοντρή πούτσα, μου τρυπάει τη μήτρα η ψωλάρα σου" αρχίσαμε να χύνουμε μέσα στα υπέροχα μουνιά. Έχυσα μεγάλη ποσότητα που άρχισε να τρέχει από τα μουνόχειλα της Σ κι η γυναίκα μου τα ρούφαγε λαίμαργα.

Αφού βγήκαμε από μέσα τους τις βάλαμε να καθίσουν στον καναπέ με ανοικτά πόδια να παίζουν τα χυμένα μουνάκια τους. Η γυναίκα μου δεν άντεξε κι έπεσε στα τέσσερα μπροστά τους γλείφοντας πότε το ένα και πότε το άλλο με την κωλάρα της προκλητικά στημένη μπροστά μου. Πηδά τη, είπα στον Τ που με τη μία τον έχωσε βαθιά στο μουνί της. Ούρλιαξε όταν έπιασε πάτο.

- Που θα φτάσει ρε καργιόλη αυτή η ψωλή;

Η γυναίκα μου ήταν αλλού. Έγλειφε δύο υπέροχα μουνιά και πηδιόταν σα σκυλί. Το θέαμα ήταν απίστευτο. Πήγα πίσω από τον καναπέ και χούφτωσα το ένα βυζί της Λ και το άλλο της Σ που φιλιόντουσαν βογκώντας. Ο Τ που σφυροκοπούσε τη γυναίκα μου δεν άργησε να χύσει. Δεν άργησαν ούτε οι άλλες δύο, με τη Λ να εκτοξεύει τα χύσια της παντού. Μόλις το είδε η Τ έπεσε με τα μούτρα στη μουνάρα της Λ προκαλώντας της έναν πολλαπλό οργασμό. Τα χύσια της φτάσανε μέχρι το στήθος του Τ. Η πούτσα μου κόντευε να εκραγεί. Η Λ ζητούσε κάποιος να τη γαμήσει. Άλλαξα θέση με τη Σ κι έβαλα τη Λ να κάτσει ανάποδα πάνω στον πούτσο μου εξαφανίζοντας τον στην κωλάρα της. Μετά από 2-3 διεισδύσεις άρχισε και πάλι να εκτοξεύει χύσια από τη μουνάρα της και να ουρλιάζει από καύλα. Ο Τ δεν έχασε χρόνο και της έχωσε τον μακρύ του πούτσο στο μουνί.

Τη γαμούσαμε συγχρόνως από κώλο και μουνί. Η γκόμενα είχε εκστασιαστεί. Έβριζε, φώναζε, βογκούσε, και χτυπιόταν πάνω στα καυλιά μας. Η Σ είχε πέσει με τα μούτρα στις βυζάρες της γυναίκας μου που πλέον χύνανε ασταμάτητα κι είχε χώσει και σχεδόν όλο της την παλάμη στο μουνί της.

- Αδελφούλα, μας ξεσκίζουν…

την άκουσα να λέει κι αμέσως ένιωσα τον πούτσο του Σ να έχει σπασμούς και να φωνάζει "χύνω στη μουνάρα σου" και να χουφτώνει με δύναμη τις βυζάρες της Λ. Δεν άργησα κι εγώ. Έχυσα μέσα στην κωλάρα της τόσο όσο δεν είχα ξαναχύσει ποτέ.

Λες κι ήμασταν συνεννοημένοι ψελλίσαμε "τι καύλα ήταν αυτή".

Τα ζευγάρια περάσαμε διαδοχικά από τη ντουζιέρα και κατόπιν, αφού ντυθήκαμε, επιστρέψαμε στα καφεδάκια μας. Η Λ καθυστέρησε λίγο παραπάνω κι όταν επέστρεψε στο μπαλκόνι ήταν ακόμα αναψοκοκκινισμένη. Οι γυναίκες την κοίταξαν με ελαφρύ γέλιο σαν να τη ρωτάνε "το έπαιξες πάλι και έχυσες ξανά;"

Η Λ δήλωσε κουρασμένη και πως δε θα μας ακολουθούσε στο μπάνιο. Ομοίως το ζεύγος Σ και Τ.

Εμείς πήγαμε παραλία, κι αφού έγλειψα λίγο τις ρώγες της Ε και γεύτηκα τα υπέροχα υγρά τους που πήρε μια καταπληκτική πίπα καταπίνοντας και την τελευταία σταγόνα από τα χύσια μου.
Copyright protected OW ref: 184959Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


 

Όροι Χρήσης του XStream || Privacy Policy