Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμενο μέρος: Ο 55χρονος γείτονας με εφτασε στην ηδονή (2ο μέρος)

Ξεκλειδώνει ανοίγει και είναι μόνο με το σλιπάκι.

- Τι θες πρωί πρωί;… με ρωτάει.

Δε δείχνει να χάρηκε που με είδε.

- Νόμιζα ότι είχες ξυπνήσει, ξέρω ότι ξυπνάς νωρίς για αυτό κατέβηκα του λέω, λίγο χαμένα.

Δε λέει κουβέντα, με πιάνει από το χέρι με πάει στην κρεβατοκάμαρα. Με θέλει ξανά; Με χαϊδεύει στο μάγουλο και το τρεμούλιασμα επανέρχεται. Δε μπορώ να κάνω τίποτα. Με γδύνει. Βγάζει το πάνω μέρος της φόρμας και χαϊδεύει τις ρώγες μου, δεν τις φιλάει. Βάζει το χέρι μέσα από το σορτσάκι και το μποξεράκι που φοράω και χαϊδεύει τον πούτσο μου. Αρχίζει να μου αρέσει αυτό. Μου τα κατεβάζει με μία κίνηση.

- Ξάπλωσε, μου λέει… και έρχομαι.

Με θέλει σίγουρα, κι εγώ το ίδιο. Πάει στο μπάνιο. Ακούω να βγαίνουν τα κάτουρα από τον πούτσο του. Ακόμα κι αυτό με καυλώνει. Ανοίγει το νερό και κάνει ένα γρήγορο ντους. Εγώ σκέφτομαι τι μπορώ να του κάνω για να κολλήσει μαζί μου. Να ορμίσω πάνω του;… να του ζητήσω να με ξεκωλιάσει;… να του παίρνω τσιμπούκι για ώρες;… τι να κάνω διαφορετικό από τους άλλους; Πλένει τα δόντια του και έρχεται. Είναι γυμνός αλλά όχι καυλωμένος. Ξαπλώνει δίπλα μου. Μυρίζει τόσο όμορφα. Αρχίζουμε τα φιλιά. Δυνατά παθιασμένα. Τον θέλω τόσο πολύ που έχω ξεχάσει τη ζήλια μου. Νιώθω τον πούτσο του να σηκώνεται. Ανυπομονώ να μπει μέσα μου. Δε θέλω τίποτε άλλο από αυτόν, μόνο αυτό. Ότι και να σκεφτόμουν πριν τα πήρε ο άνεμος.

Δε μιλάει καθόλου αλλά έχει τέτοια επιδεξιότητα στα χέρια που με τον τρόπο του με γυρνάει με την πλάτη.

- Πιάσε τη λιπαντική από το συρτάρι, μου λέει.

Ανοίγω και βλέπω το χθεσινό μπουκαλάκι. Υποθέτω ότι είναι αυτή.

- Βάλε στην κωλοτρυπίδα σου και στον πούτσο μου, μου λέει.

Θέλω να ξεκινήσω από τον πούτσο του. Σηκώνομαι στα γόνατα. Τον πιάνω και δε μπορώ να αντισταθώ. Τον θέλω στο στόμα μου. Αρχίζω να τον γλείφω. Είναι πεντανόστιμος. Τον βάζω στο στόμα μου και είναι τόσο σκληρός. Τον ρουφάω και αισθάνομαι τις φλέβες του μία μία στα χείλια μου. Μου αρέσει που τον έχω στο στόμα μου αλλά πιο πολύ μου αρέσει να τον έχω στον κώλο μου. Τον αφήνω. Του βάζω λιπαντική σε όλο το καυλί του (ακούγεται υπέροχο).

- Δοκίμασε τον τώρα, μου λέει.

Ανοίγω το στόμα μου και το βάζω μέσα. Έχει μια υπέροχη γεύση φράουλας και γλιστράει πολύ όμορφα. Δε θέλω να τον βγάλω από το στόμα μου. Τον αφήνω όμως γιατί τον θέλω στον κώλο μου. Βάζω λιπαντικό ξανά στον καυλωμένο πούτσο και στη τρύπα μου. Ξαπλώνω τον φιλάω με πάθος και με μαεστρία με ξαναγυρίζει με την πλάτη.

Φέρνει τον πούτσο του στη τρύπα μου που αρχίζει να συσπάται. Περιμένω πως και πως να μπει μέσα μου. Αρχίζει να βάζει το κεφάλι του καυλιού του σιγά και τραβιέται πίσω. Ξαναβάζει μόνο το κεφάλι, περιμένω και το υπόλοιπο. Όπως με έχει αγκαλιά φέρνει τα δάκτυλά του στο στόμα μου και αρχίζω να του τα γλείφω. Τα βγάζει και πιάνει τη σχεδόν γυναικεία ρώγα μου και την τσιμπάει ενώ ταυτόχρονα συνεχίζει να βάζει μόνο το πουτσοκέφαλο στον κώλο μου. Τι είναι αυτό πάλι νιώθω περίεργα σχεδόν καυλωτικά αλλά πάλι όχι έτσι, δεν ξέρω τι είναι αυτό. Συνεχίζει να κάνει μόνο αυτό. Θέλω να του φωνάξω να μου τον χώσει όλο μέσα, αλλά δε μπορώ να μιλήσω, δε βγαίνει η φωνή μου είναι τόσο ωραίο όλο αυτό. Μερικές φορές προσπαθώ κάνοντας κινήσεις να τον χώσω πιο μέσα αλλά το αποφεύγει γιατί τραβιέται έξω και αυτός. Κοιτάζω το ρολόι η ώρα είναι 9:25 σχεδόν μια ώρα με ξεσκίζει με τον τρόπο του. Χτυπάει το κινητό μου, κοιτάζω, είναι η γυναίκα μου. Βάζω ανοιχτή ακρόαση.

- Έλα Αντώνη, λέει, που είσαι;… σε παίρνω στο σταθερό και δεν απαντάς.

- Το έχω και φορτίζει, της λέω και είμαι στο μπάνιο, ξυρίζομαι.

Δεν ξέρω πως της μιλάω αλλά το αίσθημα να έχω το πούτσο στο κώλο μου και τη γυναίκα μου στο τηλέφωνο δεν περιγράφεται. Κάνω αυτό που ήθελα πάντα να με γαμάει κάποιος που γουστάρω. Λέω ψέματα στη γυναίκα μου αλλά δε νοιώθω ενοχές γιατί το κάνω για καλό σκοπό. Για το καλό το δικό μου και την απόλαυση που έχασα τόσα χρόνια. Είναι τόσο σέξι. Τόσο τρελό. Τόσο όμορφο.

- Τι έχεις, μου λέει και ακούγεσαι έτσι;

Νιώθω το γαμιά μου να τραβιέται και να βγάζει το πουτσοκέφαλο.

- Τίποτα δεν έχω ξυρίζομαι σου λέω.

- Καλά μου απαντάει. Θα έρθει το παιδί να σου φέρει φαγητό κατά τις 11:00 με 12:00. Κανόνισε να είσαι σπίτι. Εμείς θα τα πούμε αργότερα.

Κοιτάζω για σιγουριά το τηλέφωνο ότι έκλεισε. Νιώθω ξανά να μου ανοίγει ο κώλος μου. Είναι ξανά μέσα ο πούτσος του. Σιγά, απαλά όπως μόνο αυτός ξέρει. Τον νιώθω να μπαίνει μέσα. Μπαίνει όλος. Τι απόλαυση. Τον ξαναβγάζει και αρχίζει πάλι να βάζει μόνο το κεφάλι. Τι γυμνάσια είναι αυτά που μου κάνει; θέλω να του φωνάξω να τον βάλει όλον αλλά από την καύλα δεν βγαίνει η φωνή μου. Μου αρέσει τόσο πολύ ενώ ταυτόχρονα θέλω και κάτι παραπάνω.

Κάποια στιγμή αρχίζει σιγά σιγά και βασανιστικά να τον βάζει λίγο λίγο μέσα. Εκείνη την ώρα θέλω να του φωνάξω να συνεχίσει να μου βάζει μόνο το πουτσοκέφαλο ενώ ξέρω ότι θέλω να με γαμήσει. Τον βάζει όλο μέσα.

Με μαεστρία με φέρνει μπρούμυτα στο κρεβάτι. Το κάνει χωρίς να βγει καθόλου έξω. Είναι από πάνω μου. Σκύβει και μου γλείφει το αυτί. Κουνιέται πολύ όμορφα και είναι όλος μέσα μου. Μου αρέσει που κινείται με τρυφερότητα, σιγά σιγά. Μου θυμίζει τη πρώτη μου φορά. Είναι ακριβώς η ίδια στάση αλλά με άλλον άντρα πίσω μου. Νιώθω την ίδια αίσθηση. Έχω τα ίδια θέλω. Να ξαπλώνω στο κρεβάτι μου με άντρες. Αυτό σκέφτομαι τώρα ενώ συνεχίζει να μου γλείφει το αυτί. Η ανάσα του βαραίνει και κινείται πιο γρήγορα. Νιώθω τον πούτσο του να σκληραίνει ακόμα. Αισθήσεις που δεν τις είχα νιώσει απευθείας την πρώτη φορά. Τώρα τα απολαμβάνω όλα.

- Θα σε χύσω, μου λέει ψιθυριστά στο αυτί.

Νιώθω στον πούτσο μου πάλι μια αίσθηση καύλας. Χθες μου την έπαιξε και έχυσα. Σήμερα; δεν τον έχει ακουμπήσει καθόλου. Τι έγινε θα αρχίσω να χύνω και εγώ πάλι;

Ο γαμιάς μου συνεχίζει πιο γρήγορα. Το νιώθω ότι φτάνει η ώρα να χύσει μέσα μου και το περιμένω με λαχτάρα. Ξαφνικά νιώθω τα χύσια μου καυτά στη κοιλιά μου. Το κατάλαβε γιατί μου λέει πάλι ψιθυριστά:

- Έχυσες μωρό μου πριν από μένα; Θέλεις το σπέρμα μου στο κώλο σου;

- Ναι, μην αργείς άλλο, του απαντάω και σφίγγω την κωλοτρυπίδα μου.

Άρχισε να χύνει. Η κωλοτρυπίδα μου γέμισε καυτά χύσια. Τρομερή αίσθηση. Τελειώνει αλλά δεν τον βγάζει έξω. Στέκεται για λίγο έτσι. Του έχει πέσει. Τον νιώθω να βγαίνει σιγά σιγά. Ξαπλώνει δίπλα μου. Με χαϊδεύει στο μάγουλο και λιώνω.

- Σ’ ευχαριστώ του λέω, ήταν καταπληκτικό.

Μου κάνει νόημα να πάω στην αγκαλιά του. Δεν το σκέφτομαι ούτε λεπτό. Βάζω το κεφάλι μου στο στέρνο του ενώ αυτός μου χαϊδεύει τα μαλλιά.

- Μου αρέσει να σε γαμάω, μου λέει.

- Μου αρέσει να με γαμάς του απαντάω. Δε θέλω τίποτα άλλο από σένα μόνο να μη σταματήσεις να με γαμάς.

- Όποτε μπορούμε θα το κάνουμε, μου λέει, γιατί έχω και άλλες τέτοιες υποχρεώσεις.

Δεν απαντάω αλλά ζήλεψα. Δεν ξέρω τι να πω. Πως θα ζητήσω κάτι παραπάνω; Πρέπει να πάρω το χρόνο μου να το σκεφτώ.

Γυρίζω και κοιτάζω την ώρα. Έχει πάει 11:10 και πρέπει να ανέβω πάνω. Δε λέω τίποτα. Σηκώνομαι και βλέπω μια στάμπα από τα χύσια μου στο σεντόνι. Βάζω τα ρούχα μου. Αυτός με κοιτάει και χαμογελάει.

- Να ξανακατέβω;… τον ρωτάω.

- Όποτε θες, μου λέει.

Φεύγω χωρίς να τον φιλήσω. Η ζήλια μου έχει χτυπήσει κόκκινο. Τι άλλες υποχρεώσεις τέτοιες έχει;

Ξεμπερδεύω στη 13:00. Στο διάστημα αυτό ακούω τη μηχανή του και φεύγει. Που στο καλό πάει; Γιατί δεν με περίμενε αφού του είπα πως θα κατέβω; Τον παίρνω τηλέφωνο και τον προσκαλώ πάνω να φάμε. Μου απαντάει ότι θα γυρίσει σε λίγο και θα ανέβει.

Μπαίνω στα γρήγορα και κάνω μπάνιο. Αρωματίζομαι βάζω μόνο το σορτς και κλείνω παράθυρα και κουρτίνες. Βάζω τα κλιματιστικά στο σαλόνι και στην κρεβατοκάμαρα.

Η ώρα είναι 13:28. Περιμένω με αγωνία. Ακούω το ασανσέρ στον όροφο, κατεβάζω το σορτς και γυμνός σηκώνομαι να ανοίξω τη πόρτα. Ακούω ομιλίες και σταματάω. Κοιτάζω από το ματάκι και είναι οι απέναντι. Ευτυχώς δεν άνοιξα γυμνός. Νομίζω ότι πέρασε πολύ ώρα και αυτός δεν έχει έρθει. Κοιτάω το ρολόι και είναι 13:45, πόσο λίγο άραγε εννοούσε; Ακούω τη μηχανή του. Τώρα γύρισε και θα ανέβει.

Νιώθω τη καρδιά μου να χτυπάει δυνατά. Έχω αγωνία. Τι έχω πάθει; Είναι ζήλια; Είναι ότι το θέλω πάλι; Είναι άγχος γιατί θα το κάνουμε σπίτι μου; Δεν ξέρω. Ακούω πάλι το ασανσέρ να σταματάει. Η ώρα 14:25 τρέχω στο ματάκι και τον βλέπω να βγαίνει από το ασανσέρ. Παραλύω και πάλι. Τι έγινε ρε γαμώτο, τι είναι αυτό; Χτυπάει. Του ανοίγω πίσω από την πόρτα γιατί είμαι γυμνός. Κλείνω και πάω πάνω του. Μυρίζει πολύ όμορφα. Του δίνω ένα παθιασμένο γλωσσόφιλο και ανταποκρίνεται. Με θέλει πάλι σκέφτομαι αλλά το παίζω άνετος.

- Φτιάξε καφέ… και μου δίνει ένα κουτί με γλυκά. Θέλουν ψυγείο, μου λέει.

Οι επιθυμίες σου διαταγές σκέφτομαι αλλά δεν το λέω.

- Γδύσου και κάθισε, του λέω.

Γυρίζω με τους καφέδες. Έχει βγάλει μόνο τη μπλούζα και περιμένει. Κάθομαι δίπλα του. Σχεδόν κολλητά. Με κοιτάει και απλώνει το χέρι του. Με χαϊδεύει στα μάγουλα και γίνομαι αλοιφή. Μπορεί να με κάνει ότι θέλει τώρα. Μάλλον το έχει καταλάβει και το κάνει επίτηδες.

- Λοιπόν, με ρωτάει, διάβασες αυτά που σου έδωσα;

- Ναι όλα τα δικά σου και κάποια άλλα από το site και μου άρεσαν πάρα πολύ.

- Τι συμπέρασμα έβγαλες για μένα;… με ξαναρωτάει.

- Κατάλαβα ότι είσαι πολύ τρυφερός με όλους. Ψάχνεις να κάνεις κάτι παραπάνω για να ανανεώσεις το κρεββάτι σου. Μου αρέσει πολύ αυτό γιατί θέλω και εγώ να κάνω πράγματα που έχω δει και τα θέλω αλλά και άλλα που δεν τα ξέρω. Σκέφτομαι πόσο τυχεροί είναι αυτοί που σε έχουν τόσα χρόνια. Τώρα έχεις μόνο τον ένα Κώστα ή τα ξαναβρήκατε και με τον ξάδελφο μετά την τελευταία ιστορία που έγραψες για την Κική και την Κοκό το τέλος; Θα δούμε;

- Τα θυμάσαι όλα, μου λέει. Με το συνάδελφο Κώστα βρισκόμασταν όποτε μπορούσαμε. Πάντα μου ζητούσε να συγχωρήσω το ξάδελφο για τη μαλακία που έκανε. Έκαναν πολλές προσπάθειες και οι δύο. Ο ξάδελφος μάλιστα δε σταμάτησε να μου στέλνει μηνύματα ποτέ. Περίπου ένα χρόνο μετά μου στέλνει ένα τραγούδι. Το ανοίγω και κοιτάω Αντύπας – Άθελά μου να το ακούσεις και να με συγχωρέσεις γιατί πραγματικά εάν με άφηνες να σε συναντούσα αυτά θα σου έλεγα, γράφει. Δεν ήξερα καν ότι υπάρχει τέτοιο τραγούδι. Το ακούω και καταλαβαίνω ότι έχει πραγματικά μετανιώσει. Τον πήρα την ίδια στιγμή τηλέφωνο και βρεθήκαμε όλοι μαζί μετά από λίγες μέρες στο σπίτι του. Τους έχω και τους δύο αλλά έχουμε αραιώσει γιατί αυτοί έρχονται σπάνια στην Αθήνα πέρασαν πλέον τα 70+ οπότε δεν οδηγούν για μακριά κι εγώ λόγω των δουλειών μου δεν είναι εύκολο να πηγαίνω.

- Δεν έγραψες τη συνέχεια στο site;… τον ρωτάω.

- Είναι αλήθεια αυτό και θα ήθελα να γράψω τη πρώτη συνάντηση μετά το τσακωμό γιατί ήταν πολύ καυλιάρικη, μου απαντάει. Κάποια στιγμή μπορεί να τη γράψω.

- Γράψτε τη και θα την ανεβάσω εγώ του λέω, ενώ έχω αρχίσει πάλι να ζηλεύω.

- Θα πάω όμως για μια εβδομάδα μετά τις 20 Αυγούστου, μου λέει.

Νιώθω μια φούντωση. Τι είπε τώρα; Μια εβδομάδα με αυτούς. Η ζήλια μου βαράει κόκκινο. Πρέπει να τον κάνω δικό μου και να μην ξεκολλάει από πάνω μου. Θα εφαρμόσω όλα όσα έχω δει στις ταινίες. Σηκώνομαι και κάθομαι στα πόδια του. Βάζω τον πούτσο μου που ξέρω ότι του αρέσει πάνω στη κοιλιά του. Σκύβω και τον φιλάω. Βάζω τώρα εγώ τη γλώσσα μου βαθιά μέσα στο στόμα του. Θα πάρω τη κατάσταση στα χέρια μου ή μάλλον καλύτερα στην κωλοτρυπίδα μου που του αρέσει. Τον φιλάω και του χαϊδεύω τα μαλλιά αρκετή ώρα. Κατεβαίνω στις ρώγες του. Είναι σκληρές και καυλωμένες. Τις ρουφάω με δύναμη και σκέφτομαι ότι αν μπορούσαν να βγάλουν γάλα θα το έκαναν. Συνεχίζω να τον φιλάω κατεβαίνοντας προς το καυλί του. Αρχίζω να παίζω πάνω από τη βερμούδα που φοράει. Βρίσκω το καυλί του και το δαγκώνω. Είναι σηκωμένος ξανά. Πιάνω τη βερμούδα μαζί με το σλιπ του και προσπαθώ να το βγάλω. Μου πιάνει τα χέρια και με σηκώνει. Κάθομαι δίπλα του και με κοιτάει με τόση… αγάπη να το πω;… στοργή να το πω;… λύπηση να το πω;… δεν ξέρω.

- Περίμενε, μου λέει, δεν είμαι σεξομηχανή. Θέλω το χρόνο μου από το πρωί.

Δεν ξέρω τι να πω. Μα είναι καυλωμένος. Τι τον εμποδίζει να με γαμήσει; Απλώνει το χέρι και με χαϊδεύει. Παραλύω όπως κάθε φορά. Λιώνω και περιμένω να δω τι θα μου κάνει. Πάει το «πάνω χέρι». Τώρα τον θέλω από πάνω μου και να με γαμάει (τι ωραίο ακούγεται).

- Τι θέλεις;… με ρωτάει για πρώτη φορά.

- Θέλω να με γαμήσεις, του λέω χωρίς να ντρέπομαι. Όταν σε βλέπω θέλω μόνο αυτό.

- Ξάπλωσε, μου λέει θα γίνει κι αυτό όταν πρέπει.

Ξαπλώνω και έρχεται στη μέση του καναπέ. Βάζει τα πόδια μου πάνω στα δικά του όπως είναι καθισμένος. Παίρνει τον πούτσο μου και τον παίζει.

- Ξαναέχυσε το πρωί ο πούτσος μας, μου λέει. Μου χρωστάς ένα πλύσιμο σεντονιών.

Άκουσα καλά;… ο πούτσος μας;… λες να τον έχω κερδίσει;

- Δεν ξέρω τι νιώθω για σένα. Σε έχω στο μυαλό μου από χθες συνέχεια. Έχω φάει κόλλημα. Είναι τρελή καύλα αυτό που νιώθω με εσένα; Μόνο που σε βλέπω θέλω να πέσω στην αγκαλιά σου και να με γαμήσεις. Είναι κάτι άλλο; Δεν ξέρω. Όταν τον έχεις μέσα μου και χύνω νιώθω την ηδονή που δεν είχα ξανανιώσει ποτέ.

- Πάρε το χρόνο σου και άσε τα συναισθήματα να βγουν μόνα τους, μην πιέζεσαι. Άλλα συναισθήματα έχεις όταν κάνεις έρωτα με άντρα και άλλα με γυναίκα. Εγώ τόσα χρόνια δεν ξέρω ποια είναι καλύτερα. Έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι εξαρτάται πάντα με τον ή την σύντροφο που έχω στο κρεβάτι μου κάθε φορά.

Δεν πρέπει να χάσω χρόνο και πρέπει να μάθω.

- Για μένα τι συναισθήματα νιώθεις; Το ρωτάω ελπίζοντας να πάρω την απάντηση που επιθυμώ.

- Ποτέ δεν λέω τα συναισθήματά μου, μου απαντάει αστραπιαία και παγώνω. Αυτά τα δείχνω στο κρεβάτι μου την ώρα του σεξ και νομίζω ότι και χθες αλλά και σήμερα το πρωί τα είδες…

συνεχίζει και νιώθω μια ζέστη και λέω ότι είναι δικός μου. Μου κατεβάζει το ένα πόδι από τον καναπέ και το άλλο το περνάει πάνω του και το αφήνει στη πλάτη του καναπέ.

- Δεν παρασύρομαι από αισθήματα, ξαναλέει και κρατάω αποστάσεις από αυτά. Αλλιώς δε θα ζούσα κατά αυτόν τον τρόπο και θα είχα δεσμευθεί με κάποιον ή κάποια.

Τι σκωτσέζικο ντους είναι αυτό; Νιώθω σα να με πετάνε σε μια μπανιέρα με παγάκια. Τι περιμένω από αυτόν; Είναι αναίσθητος; Τι διάβολο συμβαίνει; Δε νοιώθει τίποτα για μένα; Εγώ γιατί λιώνω όταν τον βλέπω; Γιατί γίνομαι αλοιφή όταν με χαϊδεύει; Γιατί όταν τον έχω δίπλα μου νιώθω καλά; Γιατί όταν τον νιώθω μέσα μου είμαι ευτυχισμένος; Πόσα εκατοντάδες γιατί έχω στο μυαλό μου;

Την ίδια στιγμή νιώθω τα δάκτυλά του να μου χαϊδεύουν τη τρύπα. Σιγά, απαλά όπως κάνει πάντα. Νιώθω τη κωλοτρυπίδα μου να ανοίγει και ένα δάκτυλο να μπαίνει μέσα αργά.

- Παίξε τον πούτσο σου, μου λέει.

Θέλω να απαντήσω αλλά δε βγαίνουν τα λόγια. Πιάνω τον πούτσο μου και τον παίζω. Αυτός με πολύ προσοχή μου ανοίγει την κωλοτρυπίδα με το δάκτυλο περιστρέφοντας το μέσα σε αυτή. Νιώθω και δεύτερο δάκτυλο να μπαίνει αργά, ενώ εγώ συνεχίζω να τον παίζω μόνος μου. Νιώθω τσούξιμο αλλά μου αρέσει τόσο που δε θέλω να σταματήσει. Τα δύο δάκτυλα στην τρύπα μου μπαινοβγαίνουν με προσοχή και στοργή.

- Σήκωσε το καυλί σου πάνω, μου λέει και συνέχισε να τον παίζεις.

Τον σηκώνω και συνεχίζω να τον παίζω ενώ αυτός, χωρίς να βγάλει τα δάκτυλα από πίσω μου κάθεται με τα γόνατα πάνω στον καναπέ. Σκύβει και μου παίρνει το πουτσοκέφαλο μόνο στο στόμα του.

- Συνέχισε να τον παίζεις όσο τον έχω μέσα μου, μου λέει.

Πόσο όμορφο είναι αυτό. Τώρα νιώθω και εγώ τη γλύκα από το τσιμπούκι. Είναι τόσο ωραία. Με γαμάει με τα δάκτυλα, δεν ξέρω πόσα έχει βάλει αλλά τα νιώθω σαν ένα πούτσο μέσα μου, μου τον παίρνει τσιμπούκι και εγώ παίζω μαλακία. Πόσα χρόνια έχω να παίξω μαλακία δε μπορώ να θυμηθώ. Δεν ξέρω πότε αρχίσαμε και πόση ώρα το κάνουμε αυτό. Με γαμάει κανονικά. Νιώθω υπέροχα τώρα που άνοιξε η τρύπα μου και δεν πονάω. Πέρα από τη γλύκα του κώλου μου νιώθω επιτέλους και τον πούτσο μου. Βάζει το χέρι του πάνω στο πούτσο μου και διώχνει το δικό μου. Δεν έχει σταματήσει να με τσιμπουκώνει. Αρχίζει να τον παίζει ενώ έχει το πουτσοκέφαλο στο στόμα του. Τι γλύκα που νιώθω. Τι όμορφα είναι όλα αυτά. Να με γαμάνε και να με τσιμπουκώνουν μαζί και μάλιστα να τα νιώθω και τα δυο. Αρχίζει να τον παίζει πιο γρήγορα. Η κωλοτρυπίδα μου σφίγγει τα δάκτυλά του τη νιώθω να συσπάται ξανά. Τι γλύκα είναι αυτή που νιώθω στον πούτσο μου; Η καρδιά μου χτυπάει δυνατά και γρήγορα. Νιώθω ότι τελειώνω. Θα χύσω; Θα γίνει τίποτε άλλο; Δεν ξέρω.

Βγάζει το στόμα του από το πούτσο μου και συνεχίζει να μου τον παίζει γρήγορα και δυνατά σε όλο το μήκος. Δευτερόλεπτα μετά βλέπω τα χύσια μου να πετάγονται ψηλά και να χύνω πολύ. Τι μου έχει κάνει ο άνθρωπος; Με έφερε σαράντα χρόνια πίσω που έχυνα ακατάπαυστα. Βγάζει τα δάκτυλα από πίσω μου. Σκύβει γλείφει το κεφάλι του πούτσου μου και έρχεται πάνω μου. Με φιλάει βάζοντας όλη τη γλώσσα του μέσα στο στόμα μου ενώ έχει τα χύσια μου πάνω της. Δεν το ξέρω ακόμα αν μου αρέσει αυτό αλλά δεν τολμάω να μιλήσω μετά από τέτοια καύλα. Ο πούτσος μου έχει πέσει εντελώς και νιώθω να χαμογελάω χωρίς λόγο. Με κοιτάει τόσο γλυκά που δε μπορώ να πω τίποτα. Δε βγαίνουν οι λέξεις από το στόμα μου ενώ νομίζω ότι τις λέω και με ακούει. Με το χέρι του αρχίζει να απλώνει τα χύσια μου παντού. Στα βυζιά μου πάνω στη ρώγα, στο πρόσωπο μου και μου αρέσει, στην κωλοτρυπίδα μου.

- Θα μείνεις έτσι, μου λέει. Με τα χύσια σου πάνω σου γιατί μετά από τόσα χρόνια που είχες να χύσεις τόσο πολύ σου αξίζει.

- Έχω ξεχάσει πότε έπαιξα μαλακία για να χύσω, του απαντάω, μπορεί να είναι και σαράντα χρόνια πίσω. Συνεπώς δεν είναι τυχαίο που λένε ότι αν πετύχει η μαλακία είναι καλύτερα και από γαμήσι. Εγώ θα πω ότι αν σε γαμάνε και πετύχει και η μαλακία είναι καύλα;… ηδονή;… δεν ξέρω πως να το πω.

Χτυπάει το τηλέφωνο και είναι η γυναίκα μου. Βάζω ανοικτή ακρόαση…
Copyright protected OW ref: 182024Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).