Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμενο μέρος: Έκπληξη από το πουθενά

Το επόμενο πρωί με βρήκε να προσπαθώ να συνειδητοποιήσω τι συνέβη. Ξύπνησα κι ανεβήκαμε για πρωινό, ενώ κοιτούσα δεξιά κι αριστερά μήπως αναγνωρίσω κάποιο σημάδι αλλά μάταια. Η μέρα κύλησε με βόλτες στα γύρω χωριά και το στομάχι μου κόμπο από το άγχος και την καύλα.

Γύρω στις 5 επιστρέψαμε στο κατάλυμα οπότε και μπήκα να κάνω ένα ντουζάκι και να περιποιηθώ το κορμάκι, ενώ το μουνάκι μου δε σταματούσε να υγραίνεται. Ακολούθησα σαν καλό πουτανάκι τις οδηγίες του μυστηρίου γαμιά μου κι έβαλα το κόκκινο μου τάνγκα κι ένα σουτιέν από αυτά που έχουν μόνο κορδόνια κάτω από το μαγιό μου και κατευθύνθηκα στο σπα. Μπήκα πάλι στη σάουνα έκλεισα τα μάτια και περίμενα.

Άκουσα την πόρτα να ανοίγει και κόντεψα να χύσω μόνο και μόνο στην ιδέα. Ήρθε και γονάτισε πάλι μπροστά μου. Μου έβγαλε το μαγιό και γέλασε. "Είσαι μεγάλη πουτάνα", είπε και κάρφωσε τη γλώσσα του στο μουνί μου. Την έσφιξα εκεί και τελείωσα αμέσως. Γέλασε. Με έπιασε από τα μαλλιά και με έβαλε να γονατίσω μπροστά του. Κατέβασα το μαγιό του και τότε άρχισε να μου γαμάει με λύσσα το στόμα και να μου ρίχνει σφαλιάρες. Πνιγόμουν αλλά γούσταρα τρέλα.

Άκουσα τότε την πόρτα να ανοίγει. "Να μπω;" ακούστηκε μια άλλη αντρική φωνή. "Φυσικά φίλε μου κι άργησες. Εδώ το πουτανάκι θέλει πολύ πούτσο. "Στιγμιαία σκέφτηκα να σταματήσω, αλλά το μουνάκι μου ήταν όντως καιρό στερημένο. Κάθισε και ο δεύτερος τώρα δίπλα και πήρα το δικό του καυλί στο στόμα μου ενώ ο πρώτος καρφώθηκε με τη μία στο μουνί μου, έτσι όπως ήμουν στα 4 και έριχνε δυνατές σφαλιάρες στα κωλομέρια μου. Η καύλα μου ήταν τεράστια. Μόλις άγγιξε την κλειτορίδα μου πετάχτηκαν αμέσως τα υγρά μου κι έχυσα ακόμη πιο δυνατά. Τότε με ξάπλωσαν κάτω ανάσκελα. Ο δεύτερος έβαλε τα πόδια μου στους ώμους του και καρφώθηκε στο μουνί μου, ενώ άρχισε να ανοίγει και τον κώλο μου. Ταυτόχρονα, ο πρώτος καθόταν στον λαιμό μου και έσπρωχνε τον πούτσο του στο στόμα μου.

Μόλις συνειδητοποίησε ότι το κωλαράκι μου είναι δουλεμένο αρκετά με σήκωσε, ξάπλωσε κάτω και με έβαλε να κάτσω στο τεράστιο καυλί του. Το ένιωθα να μπαίνει μέσα λίγο λίγο κι ήθελα να ουρλιάξω από πόνο και καύλα, αλλά ευτυχώς ο άλλος μου γέμισε πάλι το στόμα με τον πούτσο του. Πνίγηκα μα συνέχισα να τον τσιμπουκώνω με μανία. Έπεσα τότε πάνω στο δεύτερο έχοντας ακόμη το καυλί του βαθιά στον κώλο μου και πριν προλάβω να σκεφτώ ο άλλος άρχισε να μπαίνει στο μουνί μου! Πρώτη φορά το ζούσα αυτό! Πονούσα πολύ αλλά δε μπορούσα να αντιδράσω! Άρχισα να χύνω ασταμάτητα και να λέω πόσο πουτάνα είμαι και πόσο γουστάρω να με ξεσκίζουν έτσι δύο ψωλαράδες. Δεν άντεξαν πολύ ούτε κι αυτοί. Ο πρώτος βγήκε απ’ το μουνί μου και τα χύσια του γέμισαν όλο μου το κορμί, το πρόσωπο τα βυζιά μου, παντού. Μετά από λίγο και δεύτερος έχυσε μέσα στον κώλο μου και με έστησε στα 4 για να δει τα χύσια του να τρέχουν.

Την ώρα που προσπαθούσαμε να συμμαζευτούμε άνοιξε η πόρτα. "Δ είσαι εδώ;" άκουσα τη φίλη μου την Α να λέει. Μόλις είδε την κατάσταση στην οποία βρισκόμουν πάγωσε.

Συνεχίζεται…
Copyright protected OW ref: 183423Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).