Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Στα 18 οι σεξουαλικές ορέξεις χτυπάνε κόκκινο και ψάχνεσαι συνέχεια να βρεις που θα ξεκαυλώσεις...


Προηγούμενο μέρος: Εμπειρίες ζωής (1ο μέρος)

Στα 18 οι σεξουαλικές ορέξεις χτυπάνε κόκκινο και ψάχνεσαι συνέχεια να βρεις που θα ξεκαυλώσεις. Αποφάσισα να δουλέψω σε εποχιακό ξενοδοχείο έξω από την πρωτεύουσα και για να βγάλω χαρτζιλίκι αλλά και με την ελπίδα να χωθώ σε τίποτα τουρίστριες.
 
Τρομάρα μου... Τα εξαντλητικά ωράρια και η κούραση δεν άφηναν να κάνεις βήμα πόσο μάλλον να κυνηγάς και αλλοδαπά μουνάκια. Οπότε περιορίστηκα να καυλαντίζω να τις συναδέλφισες που ήμασταν έτσι και αλλιώς όλη μέρα μαζί. Ειδικά με μια κοπέλα κολλήσαμε από την αρχή και κάναμε παρέα με τη σεξουαλική ένταση να πλανάται πάντα στον αέρα.
 
Έτσι ένα βράδυ μετά τη δουλειά αποφασίσαμε να βγούμε σε ένα club στην περιοχή. Παρόλο που ήμουν κουρασμένος, δέχτηκα γιατί πίστεψα ότι ήταν καλή φάση να γαμήσουμε επιτέλους. Η συνάδελφος κάλεσε ένα φιλικό της ζευγάρι να έρθει μαζί μας οπότε θα βγαίναμε τετράδα.
 
Μέτα από ποτά και σφηνάκια είχαμε βρεθεί να χορεύουμε όσο πιο σφιχτά γίνεται ο ένας πάνω στον άλλο, με αποτέλεσμα να έχει χτυπήσει κόκκινο ή καύλα και να θέλω να τη ρίξω εκεί μπροστά σε όλους και να την ξεσκίσω.
 
Κάποια στιγμή πήγα στην τουαλέτα να ξεφορτώσω. Ακούω στον διπλανό θάλαμο ψιθύρους και γενικά μια αναστάτωση. Λέω όλα για όλα και ανεβαίνω στη λεκάνη να δω πάνω από τον θάλαμο τι παίζει. Τα μάτια μου πετάχτηκα έξω μόλις είδα το φιλικό μας ζευγάρι να έχει πέσει η κοπέλα στα γόνατα να τσιμπουκώνει το δικό της. Ήμουν που ήμουν καυλωμένος με τη δικιά μου, μόλις αντίκρισα την άλλη με την ψωλή στο στόμα ο πούτσος μου έγινε σα στειλιάρι.
 
Τον έπαιρνε βαθειά στο λαρύγγι και μετά έπιασε αυτός το κεφάλι της και άρχισε να της γαμαει το στόμα. Μετά από 5 λεπτά τη σηκώνει, τη γυρνάει με πλάτη σε αυτόν και της κατεβάζει το φόρεμα. Ήταν ολόγυμνη από κάτω και δύο στηθάκια με καυλωμένες ρώγες κάναν την εμφάνιση τους.
 
Μπήκε με τη μια στο μουνάκι της και άρχισε να τη σφυροκοπάει. Κάποια στιγμή της λέει "σου αρέσει καργιολάκι που γαμιέσαι στις τουαλέτες; Σου φτάνει ένας πούτσος η θες κι άλλον;" Η απάντηση ήταν αυτό που περίμενα.
 
"Θέλω κι άλλον..." λέει η γκόμενά και το πήρα σα σημάδι.
 
Βγαίνω από το θάλαμο μου και ανοίγω τη διπλανή πόρτα. Μόλις με αντίκρισαν με την ψωλή στο χέρι μαγκώθηκαν αλλά ο νεαρός δε σταμάτησε να γαμαει το μουνάκι της.
 
Πλησίασα και με ευχαρίστηση η κοπέλα πήρε τον πούτσο μου στο στόμα. Για κάνα 10 λεπτό συνεχίσαμε να γαμάμε μουνί και στόμα και η τύπισσα έχυνε ποτάμια. Δε θα άντεχα πολύ και λέω κάποια στιγμή "θα σε χύσω καυλιάρα". Τη γυρνάει ο δικός της στα γόνατα πάλι και αρχίζει να παίζει τις ψωλές μας για να χύσουμε.
 
Χύσαμε μαζί και την καλύψαμε από την κορφή ως τα νύχια. Στόμα, πρόσωπο, βυζιά και μέχρι το μουνάκι της γέμισε σπέρμα.
 
Αφού μας καθάρισε, πλύθηκε και αυτή και διακριτικά βγήκαμε στο τραπέζι μας που η συνάδελφος μας κοιτούσε περίεργα. Η βραδιά κύλησε με ματιές, υπονοούμενα και τη συνάδελφο να ρωτάει συνέχεια τι συμβαίνει.
 
Μόλις αποφασίσαμε να φύγουμε είπαμε να συνεχίσουμε την παρέα μας μέχρι το πρωί και η συνέχεια ήταν απίστευτη.

Συνεχίζεται...


Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.