Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Ξύπνησα από ένα δυνατό χαστούκι στον κώλο μου. Γύρισα γρήγορα και είδα τον θείο μου το Γιώργο να στέκεται εκεί και να κοιτάζει τα καλυμμένα με καλσόν πόδια μου και τον κώλο μου...


Προηγούμενο μέρος: Πώς έγινα αδελφάρα (1ο μέρος)

Ξύπνησα από ένα δυνατό χαστούκι στον κώλο μου. Γύρισα γρήγορα και είδα τον θείο μου το Γιώργο να στέκεται εκεί και να κοιτάζει τα καλυμμένα με καλσόν πόδια μου και τον κώλο μου. Ο θείος Γιώργος είναι πρώην στρατιωτικός και πολέμησε μισθοφόρος στη Σομαλία. Είναι ο αδελφός της μητέρας μου και πολύ σκληρός τύπος. Τώρα οδηγεί φορτηγό.
 
– Τι τρέχει με το καλσόν; Λοιπόν, αυτό δε με ξάφνιασε. Πάντα πίστευα ότι ήσουν αδερφή. Είχαμε τύπους σαν εσένα στο στρατό που μας έπαιρναν πίπες κι εμείς τους γαμούσαμε.
 
– Λυπάμαι!

– Γιατί λυπάσαι; Που ντύθηκες έτσι ή που σε τσάκωσα εγώ;
 
– Και για τα δύο. Γιατί ήρθες εδώ;
 
– Ήρθα να μιλήσω στη μαμά σου.

– Κάτσε να το βγάλω αυτό.
 
– Περίμενε, όχι ακόμα.

– Όχι;
 
– Όχι, όχι ακόμα. Σου είπα ότι είχαμε τύπους σαν κι εσένα στο στρατό και φαίνεσαι πολύ καλός.

– Ετσι νομίζεις;
 
– Ναι, ο κώλος και τα πόδια σου φαίνονται ωραία.

– Γάμησες αυτούς τους τύπους στο στρατό;
 
– Ναι. Σε έχουν πηδήξει ακόμα;

– Οχι
 
– Λοιπόν, πρέπει να το διορθώσουμε αυτό. Θέλεις να γαμηθείς, έτσι δεν είναι;
 
Κοιτάζοντας προς τα κάτω...

– Ναι!
 
– Ωραία. Πέσε στα γόνατα μωρή πούστρα!
 
Καθώς σηκώθηκα από το κρεβάτι, έπιασε τα βυζιά μου και μου τσίμπησε τις ρώγες. Ήταν σαν να ήξερε τι μου άρεσε και τι θα με καυλώσει αρκετά ώστε να κάνω ό,τι μου έλεγε. Λοιπόν, αυτό και το γεγονός ότι πάντα τον φοβόμουν μέχρι θανάτου. Έβγαλα ένα απαλό βογκητό.
 
– Έχεις και ωραία βυζιά και αυτές οι σκληρές ρόγες... νομίζω πως χρειάζεσαι σουτιέν. Σου αρέσει να τις τσιμπάω, ε;
 
– Ναι...
 
– Όταν μιλάς σε έναν άντρα τον κοιτάς πάντα στα μάτια, ακόμα κι αν είσαι ντυμένη σαν αδερφή. Με ακούς;

– Ναι
 
– Ναι, τι, πούστρα;

(Σκέφτομαι γρήγορα)

– Μάλιστα, κύριε.
 
– Έτσι είναι καλύτερα. Τώρα ξεκούμπωσε το σορτσάκι μου και κατέβασέ τo. Κατέβασα το σορτσάκι και το εσώρουχό του και πετάχτηκε έξω ένας ημίσκληρος πούτσος. Απλά τον κοίταζα.
 
– Έχεις ξαναγλείψει πούτσο; Ούτε να τολμήσεις να πεις ψέματα, πες μου την αλήθεια.
 
– Μόνο έναν και μόνο μια φορά.

– Εντάξει, προχώρα και κάνε μου μια πίπα για να δω αν είσαι καλός.
 
Θυμήθηκα πώς με δίδαξε ο Μάνος και άρχισα να κάνω έρωτα με τον πούτσο του θείου μου. Ένιωθα ωραία να μεγαλώνει στο στόμα μου και πρέπει να του άρεσε ο τρόπος που τον ρουφούσα, καθώς έβγαλε ένα βογκητό, κάτι που με έκανε να νιώθω περήφανη για τις ικανότητές μου στο τσιμπούκι.
 
– Γαμιόλα τσουλάρα, ρουφάς καλά τον πούτσο. Είσαι σίγουρη ότι έχεις πάρει πίπα μόνο σε έναν πούτσο;
 
Κούνησα Το κεφάλι μου πάνω κάτω για να απαντήσω ναι και να μην βγάλω τον πούτσο του από το στόμα μου. Ο θείος μου είναι ένας μεγαλόσωμος γεροδεμένος άντρας, λίγο πάνω από 1,80 ύψος, με φαρδύ τριχωτό στήθος και μεγάλα χέρια, από τα βάρη που σηκώνει ακόμα. Ο πούτσος του μεγαλώνει ακόμα, τεντώνοντας όμορφα το στόμα μου και πονώντας με λίγο.
 
– Εντάξει, σκύλα, σταμάτα. Δε θέλω να χύσω στο στόμα σου. Πήγαινε στο κρεβάτι και πέσε στα τέσσερα. Πουτάνα, ο κώλος σου φαίνεται καυτός. Θα μου αρέσει πολύ να σε γαμάω.
 
Ανεβαίνω στο κρεβάτι τεντώνοντας τον κώλο μου προς το μέρος του και ανυπομονώ να με γαμήσει για πρώτη φορά. Χτυπάει τον κώλο μου δυνατά ξανά και ξανά κάνοντάς με να ουρλιάξω.
 
– Αφού σε γαμήσω, θα μου ανήκει το κωλομουνάκι σου αγορίνα μου. Θα γίνεις το κοριτσάκι μου.
 
– Μάλιστα, κύριε.
 
Έσκισε το καλσόν μου, πράγμα που δε μου άρεσε και πολύ, αφού καταστράφηκε. Γλείφει και δαχτυλώνει την τρύπα μου και νιώθω τόσο ωραία. Μετά όμως με πέθανε ο πόνος, καθώς άρχισε να σπρώχνει το μεγάλο κεφάλι του πούτσου του στον πάτο μου.
 
– Α...
 
– Πονάει;
 
(Σχεδόν ουρλιάζοντας)

– Ναι!

- Χαλάρωσε και πάρε βαθιά ανάσα.

Έκανα ό,τι μου είπε, αλλά αυτό βοήθησε πολύ λίγο, καθώς εξακολουθούσε να πονάει. Είχε φτάσει περίπου στα μισά του δρόμου στον κώλο μου όταν του ζήτησα, πραγματικά τον παρακάλεσα να σταματήσει.
 
– Σε παρακαλώ, σταμάτα και άσε με να συνηθίσω τον πούτσο σου. Είναι τεράστιος. Βάλε και λίγο baby oil για λιπαντικό.
 
– Εντάξει, αδελφάρα τσούλα.

Σταμάτησε αλλά μόνο για λίγα λεπτά και άρχισε να με σπρώχνει ξανά. Μου άρεσε πολύ η αίσθηση των μεγάλων και δυνατών χεριών του στους γοφούς μου καθώς έσπρωχνε. Φαντάστηκα ότι έτσι πρέπει να αισθάνεται μια γυναίκα όταν γαμιέται και αυτό ήταν μια τεράστια καύλα για μένα. Ξαφνιάστηκα όταν μου ανακοίνωσε ότι μπήκε μέχρι τέλους. Δεν πίστευα με τίποτα ότι θα μπορούσα να το αντέξω όλο, αλλά ήταν όλο μέσα μου. Δεν είχε καν αρχίσει να με γαμάει ακόμα.
 
– Τώρα έγινες και επίσημα πούστης. Είσαι έτοιμη;

– Έτοιμη για τι;
 
– Για να σε γαμήσω. Απλά κάθομαι μέσα σου.

– Ναι, αλλά σε παρακαλώ γαμιά μου, κάντο αργά.
 
– Ναι, βέβαια κοριτσάρα μου. Θα δεις, θα σου αρέσει τόσο που θα μου το ζητάς συνέχεια.
 
Άρχισε να βάζει τον μεγάλο πούτσο του στον κώλο μου και νόμιζα ότι θα λιποθυμούσα. Τέντωνε τόσο πολύ τον κώλο μου. Βογκούσα τόσο δυνατά που ήμουν σίγουρη ότι οποιοσδήποτε έξω θα μπορούσε να με ακούσει και να καταλάβει τι συνέβαινε. Μου έδερνε τον κώλο και με έβριζε με χυδαία ονόματα (πούστρα, αδερφάρα τσουλάρα, πουτάνα κτλ).
 
– Παλιοκαργιόλα, ο κώλος σου είναι τόσο σφιχτός.

Σιγά-σιγά συνήθισα και άρχισα να απολαμβάνω το γαμήσι που έτρωγα και το πόσο γεμάτη με έκανε να νιώθω ο πούτσος του. Άρχισα να χύνω από τον κώλο και να στάζω μπροστά μου χωρίς να αγγίζομαι. Σκέφτηκα, αυτό είναι που πάντα ήθελα και χρειαζόμουν και πως σύντομα θα θελήσω περισσότερο.
 
– Σκύλα, θα χύσω...

Ο θείος τεντώθηκε και έχωσε τον πούτσο του όσο πιο βαθιά μπορούσε να πάει και έριξε το ένα κύμα μετά το άλλο από το καυτό, κολλώδες σπέρμα του στον κώλο μου. Μόλις σταμάτησε να χύνει, άφησε απλώς τον πούτσο του να ξεκουραστεί στον κώλο μου και εγώ ασθμαίνοντας κατέρρευσα στο κρεβάτι, καταϊδρωμένος και πονεμένος. Τελικά βγήκε έξω και όπως ο Μάνος, με έβαλε να γλείψω τον πούτσο του για να τον καθαρίσω.
 
– Εντάξει, αδελφάρα, έτσι θα γίνεται από δω και πέρα, μέχρι να βαρεθώ τον κώλο σου. Όποτε θέλω να γαμήσω, ή έστω απλά να μου πάρεις μια πίπα, θα μου το κάνεις, κατάλαβες;
 
– Αλλά, αλλά...
 
– Αλλά τι; Θυμήσου την υπόσχεση που έδωσες πριν σε γαμήσω με τη θέλησή σου. Εκτός κι αν θέλεις να πω στη μαμά σου τι αδελφάρα πουτάνα γιο έχει;
 
– Οχι! Εντάξει, καταλαβαίνω...
 
– Μπράβο το καλό μου κορίτσι! Θα κάνεις ότι σου λέω και θα τα πάμε περίφημα οι δυο μας. Από δω και πέρα θα με αποκαλείς άντρα μου και θα σε αποκαλώ πούστρα.
 
Ο θείος Γιώργος ντύθηκε και τον συνόδευσα μέχρι την πόρτα, φορώντας ακόμα το σκισμένο καλσόν, με το σπέρμα του να τρέχει από τον κώλο μου στους μηρούς μου. Ένιωθα τόσο σέξι και πρόστυχη και έπρεπε να παραδεχτώ στον εαυτό μου ότι μου άρεσε αυτό το συναίσθημα. Μου έδωσε ένα χαρτονόμισμα των 50 ευρώ, σαν να ήμουν μία του δρόμου και είπε:

– Αυτά για να ψωνίσεις καινούργια καλσόν. Πάρε και καμιά κιλότα και σουτιέν οπωσδήποτε. Με την κωλάρα και τις βυζάρες που έχεις σίγουρα θα σου χρειαστούν. Πες στη μαμά σου ότι πέρασα και θα της τηλεφωνήσω.

- Ναι, άντρα μου. Ότι πεις!

Μετά, γύρισε και περπάτησε προς το φορτηγό του. Έτρεξα στο κρεβάτι μου για να μαλακιστώ σκεπτόμενος αυτό που μόλις μου συνέβη και το γεγονός ότι ο θείος μου με είχε πλέον στο χέρι.
 
Αλλά αυτό που δεν ήξερα ότι ήταν ότι ο Μάνος τα είδε και τα άκουσε όλα. Καθόταν στη βεράντα του και είδε το θείο μου να πηγαίνει στην πόρτα και να μπαίνει μέσα. Η περιέργειά του τον κυρίευσε ήρθε να κρυφοκοιτάξει από το παράθυρο του δωματίου μου. Με είδε να παίρνω πίπα και να με γαμάνε. Δεν ήταν τόσο θυμωμένος που γαμήθηκα, όσο θυμωμένος που δεν ήταν ο πρώτος άντρας που με γαμούσε, ο άντρας που μου έπαιρνε την παρθενιά, ας πούμε. Θα το πλήρωνα αυτό με κάποιο τρόπο...


Copyright Ref Number: 16151100522S029Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).