Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Ακόμα ξαπλωμένος στο κρεβάτι και ακούω νερό να τρέχει στο ντους. "Έλα μωράκι μου..." ακούγεται η φωνή της Ράνιας...


Προηγούμενο μέρος: Ράνια ακόμα σε θυμάμαι

Ακόμα ξαπλωμένος στο κρεβάτι. Ακούω νερό να τρέχει στο ντους.
 
- Έλα μωράκι μου! Ακούγεται η φωνή της Ράνιας.
 
Σηκώνομαι και όπως είμαι σαν υπνωτισμένος μπαίνω στο ντους. Με σπρώχνει κάτω από το νερό και αρχίζει να με σαπουνίζει παντού. Από πάνω μέχρι κάτω, στην πλάτη, στο στήθος και κολλάει πάνω μου με το στήθος της να ακουμπάει την πλάτη μου και να με πλένει μπροστά στον πούτσο και τα αρχίδια μου.
 
Εκεί νιώθω ότι έχει ξανά καυλώσει και τρίβεται πίσω μου. Η αίσθηση της ψωλής της είναι υπέροχη και με τη Ράνια να χορεύει πίσω μου έχω καυλώσει κι εγώ. Με γυρνάει μπροστά και σκύβει. Αρχίζει να με γλείφει στον πούτσο και στα αρχίδια και πιο κάτω προς τα πίσω. Δεν τη βολεύει και με ξανά γυρνάει.
 
Ανοίγει τα κωλομέρια μου και αρχίζει να με γλείφει ανάμεσα και στην τρυπούλα μου. Τα πόδια μου τρέμουν και είμαι έτοιμος να χύσω. Το κατάλαβε αμέσως, σηκώνεται και κλείνει το νερό που είχε αρχίσει να παγώνει.
 
- Πάμε μωράκι μου θα ξεπαγιάσουμε εδώ…
 
Λέει, πιάνει μία πετσέτα και αρχίζει να με σκουπίζει. Όπως είμαστε γυμνοί και οι δύο με τραβάει στο σαλόνι. Ανάβω τσιγάρο μου φέρνει και μία βότκα με πάγο. Κάθεται στην αγκαλιά μου και αρχίζει να με φιλάει πεταχτά στο στόμα και στο λαιμό. Ήμασταν έτσι αγκαλιά και μιλούσαμε για αρκετή ώρα. Κάποια στιγμή κοιτάζω να βρω τα πράγματα μου. Της λέω ότι θα πρέπει να πηγαίνω σιγά σιγά και ακόμα δεν έχουμε μιλήσει για την αμοιβή της. Σηκώνεται αμέσως και μου λέει:
 
- Μωράκι μου πιστεύεις ότι θα τα έκανα όλα αυτά απλήρωτη; Σε γουστάρω, είσαι ωραίο παιδί, ευγενικός, καθαρός και θέλω να παίξουμε.
 
Με σηκώνει και με τη μία με αγκαλιάζει και με φιλάει. Χουφτώνει το κωλαράκι μου και μου λέει ναζιάρικα:
- Εσύ δε θέλεις να παίξουμε;
 
Αρχίζει να με κάνει ότι θέλει. Δεν απάντησα, συνέχισα να τη φιλάω.
 
- Όμως για να παίξω μαζί σου θα πρέπει να κάνεις κάτι.
 
- Ότι μου πεις.
 
Με τραβάει πάλι στο μπάνιο και μου έδωσε ένα πλαστικό δοχείο για βαθύ καθαρισμό. Με αυτό θα πλυθείς καλά και με αυτό και μου δείχνει μια κρέμα.
 
- Θα καθαρίσουμε μαζί λίγο την περιοχή. Ευτυχώς δεν έχεις πολλές τριχούλες αλλά θα δεις θα σου αρέσει.
 
Πράγματι, με αλείφει με την κρέμα γύρω από τον πούτσο μου, τα αρχίδια μου και γύρω από την τρυπούλα μου. Μετά με ένα ξύλινο σα μαχαίρι μου καθαρίζει την περιοχή. Τώρα κάνε ένα πλυσιματάκι καλό και έλα μέσα.
 
Μετά από λίγο κάνοντας τον απαραίτητο καθαρισμό βγαίνω με την πετσέτα και πάω στο σαλόνι πιο καθαρός από ποτέ. Η αίσθηση ανάμεσα στα πόδια μου ήταν υπέροχη. Με το που με βλέπει έρχεται κατά πάνω μου σαν να είχε να με δει μέρες. Με παίρνει αγκαλιά, αρχίζει να με φιλάει και πετάει τη πετσέτα.
 
- Έτσι θα κυκλοφορεί το μωράκι μου εδώ μέσα. Για να ελέγξω…
 
και σκύβει. Αρχίζει να με γλείφει και καύλωσα αμέσως. Με γυρνάει και ρίχνοντάς μου χαστουκάκια αρχίζει να με γλείφει ανάμεσα στα κωλομέρια μου. Τρελάθηκα, τα πόδια άρχισαν να τρέμουν πάλι. Με πάει στον καναπέ και με στήνει. Η γλώσσα τής με γλείφει γύρω από την τρυπούλα μου και προσπαθεί να μπει λίγο.
 
- Δεν αντέχω άλλο, πάμε μέσα…
 
της λέω και είναι η πρώτη φορά που με ακούει όλο το βράδυ. Πάμε σχεδόν τρέχοντας. Με σπρώχνει πίσω και πέφτω στο κρεβάτι. Έρχεται πάνω μου με φιλάει παντού. Νιώθω πόσο με θέλει και λιώνω. Με μια κίνηση με γυρνάει και βάζει ένα μαξιλάρι κάτω από τη μέση μου. Το κωλαράκι μου στη διάθεση τής. Με χουφτώνει δυνατά, μου ρίχνει κάνα δύο, ανοίγει τα κωλομέρια μου και με γλείφει ανάμεσα και στην τρυπούλα μου. Κάποια στιγμή νιώθω κάτι κρύο και εκεί που η τρυπούλα μου είχε χαλαρώσει και ζητούσε τα φιλάκια τής Ράνιας σφίγγει.
 
- Χαλάρωσε μωράκι μου. Μια κρέμα είναι για να μη σε πονέσει. Θέλω να το ευχαριστηθούμε και οι δύο. Τέτοιο κωλαράκι θέλω να το περιποιηθώ. Να του πάρω την παρθενιά όπως πρέπει, να του αρέσει.
 
Σε λίγο αρχίζω να νιώθω μια γλυκιά ζέστη και τα δάχτυλα τής Ράνιας να αρχίζουν το παιχνίδι. Έχω παραδοθεί τελείως. Στο επόμενο λεπτό νιώθω τη Ράνια να έχει πάρει θέση επίθεσης και την ψωλή τής να με χαϊδεύει γύρω από την τρυπούλα μου. Με πολύ υπομονή καταφέρνει να μπει ελάχιστα και να μένει εκεί. Αυτό που έλεγε για παιχνίδι το εννοούσε. Με έπαιζε κανονικά. Σιγά σιγά έμπαινε και έβγαινε με αποτέλεσμα να με κάνει να το θέλω πιο πολύ. Όταν ένοιωσε ότι ήμουν έτοιμος έπεσε πάνω μου. Δεν κατάλαβα ότι ήταν όλη μέσα μου πάρα μόνο όταν την Ένοιωσα κολλημένη πάνω μου. Με είχε πάρει και είχε σταματήσει μέσα μου σκληρή και έτοιμη για γαμήσι. Με φιλούσε στο σβέρκο, στο λαιμό και μου ψιθυρίζει στο αυτί:
 
- Μωρό μου σου πήρα το κωλαράκι σου, την παρθενιά σου, η ψωλή μου είναι μέσα σου. Τι κωλαράκι γαμάω η καργιόλα; Τι σφιχτό κωλαράκι είναι αυτό; Σου αρέσει μωράκι;
 
Είχα χάσει τον τόπο και το χρόνο δεν είχα δώσει σημασία στο δικό μου πούτσο, ένοιωθα τη Ράνια σκληρή να με γεμίζει. Κάνει μια κίνηση και πιάνει τη δικιά μου ψωλή. Τινάζομαι και μπαίνει λίγο ακόμα η Ράνια μέσα μου.
 
- Μωρό μου μέσα στην καύλα είσαι! Στάζει η ψωλή σου. Άρα σου αρέσει;
 
- Ναι… μου αρέσει πολύ να σε νιώθω. Με έχεις ανοίξει και σε θέλω μέσα μου συνέχεια. Γάμα με…
 
Εκεί έσπασε η Ράνια! Δεν άντεξε άλλο και αρχίζει να με γαμάει δυνατά.
 
- Έτσι καύλα μου, να σε νιώθω, τι ωραία ψωλή με γαμάει;
 
Έχω πάθει αμόκ. Τη θέλω να με γαμάει, να την έχω μέσα μου. Ανάμεσα σε στεναγμούς και φιλάκια στο λαιμό μου με γαμάει τόσο όμορφα. Δε με νοιάζει τίποτα άλλο από το ότι με γαμάει και με θέλει. Ότι την έχω καυλώσει και θέλει να εκτονώσει την καύλα τής μέσα μου. Ξαφνικά τη νιώθω να με καρφώνει να μένει εκεί και να τρέμει. Έφτασα στα όρια μου, χύνω με σπασμούς. Η Ράνια φωνάζει «σταματά να με σφίγγεις πουστράκι μωράκι, σε χύνω».
 
Αυτό ήταν… επιτέλους. Όλη την καύλα που κράταγε από όλο το βράδυ την εκτόνωσε μέσα μου. Η Ράνια έχει καρφωθεί μέσα μου και χύνει. Η αίσθηση της ψωλής τής μέσα μου να αδειάζει ακόμα και τώρα που το σκέφτομαι ήταν μοναδική. Τα χύσια της μέσα μου ζεστά να με γεμίζουν. Η ψωλή τής να τινάζει τα τελευταία και να ηρεμεί μέσα μου. Τέλεια! Ήταν η πρώτη φορά.
 
Με τη Ράνια ήμασταν μαζί για αρκετό διάστημα και εξ αιτίας της γνώρισα τη Μαρία. Είναι και ο λόγος που μας ξέγραψε από τη ζωή της. Ράνια θα σε θυμόμαστε για πάντα και σε αγαπάμε ακόμα.
 
Η Μαρία δε θέλει να αναφέρει την ιστορία της μαζί σου. Κάποια στιγμή θα γράψω για τη Μαρία, πως μας έφερες κοντά.
 
Ελπίζω να τη διαβάσεις την ιστορία μας. Μας λείπεις. Μου λείπεις, η αγάπη σου, η τρέλα σου.


Copyright Ref Number: 16151270222S039Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.